Mám dál čekat na omluvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
28.10.11 10:21

Ahoj,
tak abych řekla pravdu, tak bych udělala panáčkovi ze života peklo a dostal by sakra tvrdou lekci.
Omluvu od něj nečekej, naopak bych vyrazila do protiútoku. Hezky od plic bych mu řekla tohle všechno, co jsi tu psala a vůbec bych se s ním nes.ala. Chce mít uvařeno, uklizeno, protože on vydělává. Fajn, ty se staráš o dítě a tohle je svým způsobem bonus, takže mu to klidně napočítej na peníze. Pokud je stále nespokojený, přestaň kolem něj hopsat, ať si uvaří, vypere, vyžehlí atd. Začni se chovat víc sobecky a jako on. není schopen si nic zapamatovat, to teda dělá většina chlapů, tak mu to pořád dokola připomínej se sladkým úsměvem, že asi stárne a nic si nepamatuje, takže znovu připomínáš. Být tebou, tak si od něj nenechám nic líbit a vše mu vracím i s úroky. A pořádně bych ho doma zapřáhla. Nakupovat, hlídat malého a vařit. On si k tobě dovolí jen to, co mu necháš si k tobě dovolit. A jestli nechceš, aby se to zhoršovalo, začni fofrem něco dělat. Držím ti pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.10.11 10:28
Laaja píše:
Ahoj,
tak abych řekla pravdu, tak bych udělala panáčkovi ze života peklo a dostal by sakra tvrdou lekci.
Omluvu od něj nečekej, naopak bych vyrazila do protiútoku. Hezky od plic bych mu řekla tohle všechno, co jsi tu psala a vůbec bych se s ním nes.ala. Chce mít uvařeno, uklizeno, protože on vydělává. Fajn, ty se staráš o dítě a tohle je svým způsobem bonus, takže mu to klidně napočítej na peníze. Pokud je stále nespokojený, přestaň kolem něj hopsat, ať si uvaří, vypere, vyžehlí atd. Začni se chovat víc sobecky a jako on. není schopen si nic zapamatovat, to teda dělá většina chlapů, tak mu to pořád dokola připomínej se sladkým úsměvem, že asi stárne a nic si nepamatuje, takže znovu připomínáš. Být tebou, tak si od něj nenechám nic líbit a vše mu vracím i s úroky. A pořádně bych ho doma zapřáhla. Nakupovat, hlídat malého a vařit. On si k tobě dovolí jen to, co mu necháš si k tobě dovolit. A jestli nechceš, aby se to zhoršovalo, začni fofrem něco dělat. Držím ti pěsti!

Krásně jsi to napsala, tak nějak…
Když to vidím kolem sebe, co si všechno nechají ženský líbit, jsou z toho neštastný, ale bojí se a nedokážou říct půl slova…Achjo

• Citovat
  • Upravit
5077
28.10.11 11:44

Byron, dík. Já si toho právě taky nechala dost líbit. Jenže s dvěma dětmi a na všechno sama to prostě nešlo a já padala na hubu a manžel byl spokojený, odpočatý a vysmátý. Trajdal po hospodách, vyspával, noci u pc. A občas měl debilní poznámky, co jak mám udělat. Pak to nějak vyvrcholilo a já si prostě řekla, že to by stačilo a krávu dál dělat nehodlám. Takže jsem mu od plic všechno pověděla a co nejvíc ho zaúkolovala a k tomu vystrašila, že na něj přeházím většinu věcí, které on dělat nechce. Občas je potřeba ho zase trochu srovnat, chlapi jsou neponaučitelní, ale celkem to sedlo a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katleen
28.10.11 12:31

AHoj
Chlapi jsou hajzlové, myslí si, že jim všechno projde a chovaj se k nám jako ke služkám…aspon mě to tak připadá. MŮj je podobnej jako tvuj a sama nevím co dělat :nevim: ach jo

• Citovat
  • Upravit
12978
28.10.11 12:36

No mě spíš zaráží, že po porodu to byla procházka růžovým sadem, samé pomáhání a pohodička a NAJEDNOU z ničeho nic změna?? Já myslím, že to není jen tak z ničeho nic..něco se stalo, něco se změnilo - u něj, nebo u vás..A kojení to nebude..
Bud se zakoukal jinde, nebo ho to přestalo bavit, protože do něj někdo ryje ( maminka?) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.10.11 12:55

Může to být tím, že do něho někdo ryje a dělá poznámky o tom, jak je doma a pomáhá a kdesi cosi. ale taky to může být tím, že zjistil, že starat se o malé dítě není jen tak a vše jde bokem a nic není jako dřív. A hlavně, že je to napořád a ne jen na chvíli. Mohl začít žárlit a chovat se takhle hloupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.2.18 04:56

Když je to takhle napsané, to bych asi odešla. Ale zaráží mě, že to fungovalo.
Můj chlap se mnou zatím nebydlí (nemáme ještě většinu nábytku, a to za tři týdny rodím) ale bojí se vztahu (tak si na sebe nakládá tím víc práce, asi i dost podvědomě, a se mnou moc není) a u mě na všecko zapomíná a tak… Přitom mě má asi fakt rád ale projeví se to hlavně když udělá hovadinu… ale pro okolí je ochotnej dělat hodně. Přijde mi, že to ve vztahu nedokáže zvládnout tak perfektně jak by chtěl, tak radši zavírá oči a ignoruje čas. A zapomíná a tím se tomu brání. Prostě má na sebe až takový nároky, že je nedokáže splnit.
A naopak já zas vidím jeho problémy a tak ho omlouvám a vůbec… Ale je to cesta do pekel. Když se chlap chová sobecky, ať je důvod jakýkoli, je potřeba nasadit stejnou laťku a ještě u toho neztratit dobrou náladu. Mě to ale nejde, protože si někde v hloubi nepřipadám dost důležitá. Tím si to trochu děláme samy, ten chlap je tak trochu zrcadlo.
Ale co je důležité:
Lásku si člověk nepotřebuje zasloužit!!! Ta prostě je, člověk na ní má nárok a když ji nedostane, může si ji dát sám. Jen pochopit že si ji zasloužím. S tím pak jde i ta sebeúcta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí