Mám dát mukosolvan?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.23 10:00

Mam dat mukosolvan?

Ahoj v jakych pripadech davate mukosolvan? Syn 3 roky. Ma rymu uz 14 dni, rano kasle. Presn de to preslo. Dnes ale teplota max 37.5. Unava, pres den obcas zakasle… mam ho dat ci ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
8.2.23 10:09

Já dávám když dítě těžce odkašlává po většinu dne, nebo je hodně zahleněné. Jen občasné zakašlání nepovažuji za nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
8.2.23 10:09

Mucosolvan je spis na vlhký kašel. Pokud jen sem tam zakasle, tak bych volila nejdřív jen nějaké bylinky a řešit primárně tu rymu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 10:12
@Kriss Tina píše:
Mucosolvan je spis na vlhký kašel. Pokud jen sem tam zakasle, tak bych volila nejdřív jen nějaké bylinky a řešit primárně tu rymu :think:

No ma velkou rymu

• Citovat
  • Upravit
53190
8.2.23 10:15
@Anonymní píše:
No ma velkou rymu

Jako takhle, tím Mucosolvanem po ránu nic nezkazíš, jenom naředí hlen a podpoří odkašlávání. Ale přetrvávající ranní kašel mají moje děti třeba i 3 týdny po nemoci, takže já to až tak neřeším, pokud to v nich vyloženě nechrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 10:16
@unuděná píše:
Jako takhle, tím Mucosolvanem po ránu nic nezkazíš, jenom naředí hlen a podpoří odkašlávání. Ale přetrvávající ranní kašel mají moje děti třeba i 3 týdny po nemoci, takže já to až tak neřeším, pokud to v nich vyloženě nechrčí.

Ted co mu stoupla teplota tak kasle cele dopoledne. Ne nijak moc, ale odkaslava no..

• Citovat
  • Upravit
53190
8.2.23 10:19
@Anonymní píše:
Ted co mu stoupla teplota tak kasle cele dopoledne. Ne nijak moc, ale odkaslava no..

Tak dej, nic tím nezkazíš. Jen kdyby takový kašel trval déle, než 4-5 dní, tak bych s ním skočila k pediatře, aby ho poslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.2.23 10:19

Mucosolvan jak tu už maminky napsaly je na vlhký kašel. Já to někdy blbě poznám, ale když vidím, že lítají nudle z nosu a při kašli chrchlá, tak mucosolvan vždy dám, pomůže mu. Ten má navíc i rád, stoptusin na suchý nemá rád.
Ale jestli kašle 2 týdny, tak to bych už šla k doktorce ne? Navíc když má zvýšenou horečku?
Malý začíná vždy rýmou (běžná rýma po týdnu by měla odejít), když se dostaví kašel, dávám hned sirup, když se kašel zhorší nebo přidá horečka (i zvýšená), jdu k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 10:30
@Lujza031 píše:
Mucosolvan jak tu už maminky napsaly je na vlhký kašel. Já to někdy blbě poznám, ale když vidím, že lítají nudle z nosu a při kašli chrchlá, tak mucosolvan vždy dám, pomůže mu. Ten má navíc i rád, stoptusin na suchý nemá rád.
Ale jestli kašle 2 týdny, tak to bych už šla k doktorce ne? Navíc když má zvýšenou horečku?
Malý začíná vždy rýmou (běžná rýma po týdnu by měla odejít), když se dostaví kašel, dávám hned sirup, když se kašel zhorší nebo přidá horečka (i zvýšená), jdu k lékaři.

Nekasle 2 tydny. Ma 2 tydny rymu… maximalne si po ranu odkasle… rymu uz jsem resila, prej to prejde samo.

• Citovat
  • Upravit
4749
8.2.23 10:46

Spis bych dala sinupret, ma to nejspis z rymy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 10:48
@astoret píše:
Spis bych dala sinupret, ma to nejspis z rymy.

Sinupret mel uz ze zacatku rymy, k nicemu

• Citovat
  • Upravit
34322
8.2.23 10:48

Ja uz ho nedavam vubec.
Neprijde mi, ze by to nejak fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 12:43
@Lucie_Sx píše:
Ja uz ho nedavam vubec.
Neprijde mi, ze by to nejak fungovalo.

A kdy jezdis k lekari? Ted ma 39.3

• Citovat
  • Upravit
298
8.2.23 13:37

Pokud už má nějakou dobu rýmu i kašel a po celou dobu bez teplot a teď najednou začne teploty mít a ještě k tomu takhle postupně stoupající, šla bych k dr.,protože se mu to klidně mohlo dát na průdušky nebo na plíce. Dr. poslechne, případně udělá CRP a bude se vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.2.23 13:42
@Anonymní píše:
A kdy jezdis k lekari? Ted ma 39.3

Kdyz ho na neco potrebuju.
Krev, poslech, crp. Kdyz je dite „divne“, prubeh znepokojujici, netypicky, dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí