Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teda mám dojem že dcerka doma překáží, má rýmu a je nachlazená, tak je pochopitelný že bych ji doma nechala při zvýšené teplotě, ještě se to může rozjet.
@Anonymní píše:
Ahoj chlap je tyden doma, ja jsem na HO. Chlap rekonatruuje nas barak. Holka ma 3 roky. Vcera ji ucitelka prevlikala. Mela z venku strasne durch puncochy a boty. Bylo minus 15. No a holka dnes rano protivná, teplota chvili 37.3, pak 37.0. Ted po hodine 37.3. Protivnost ji presla, a ted uz je aktivni. Ale furt 37.3. A chlap na me ze jsem ji mela dat do skolky.Rymu ma uz dlouho trochu… je odhlášena dokonce tydne. No co byste delali vy? Samozrejme ho stve ze mu holka do všeho poleze..
Jasně, ze doma
Samozřejmě, že bych jí nechala doma, když je nachlazená a evidentně není ve své kůži
Chlapovi tam pěkně překáží, co? ![]()
Rýma může být při dávání do školky diskutabilí, ale teplot 37 a víc je jasné NE.
Ne neměla jsi ji dat do školky, měla zvýšenou teplotu, to je dost dobrý důvod zůstat doma.
Dítě se zvýšenou teplotou do školky ani školy nepatří – nechápu, proč se na to vůbec potřebuješ ptát.
Jestli si muž vzal týden dovolené kvůli práci na vašem domě, tak je i v tvém vlastním zájmu, abys dítě zabavila natolik, že mu do té práce nepoleze a nechá ho ji udělat…. ve školce ale v žádném případě nemá co dělat.
Ucitelka by stejne vzala teplomer pri prvnim podezreni a volala pak ze si ji mate prijet vyzvednout. No tak to ji radsi nechat doma. A ven se ve skolce urcite pri -15 nechodi, takze to je cele velmi divne.
@dreamis píše:
Ucitelka by stejne vzala teplomer pri prvnim podezreni a volala pak ze si ji mate prijet vyzvednout. No tak to ji radsi nechat doma. A ven se ve skolce urcite pri -15 nechodi, takze to je cele velmi divne.
A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit ![]()
Vy máte školku někde na Pradědu, nebo kde bylo včera kolem poledne když chodí školka ven -15?
Ale samozřejmě s teplotou bych dítě do školky nedala.
@unuděná píše:
A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit
Jak nemela? Ocividne se ji snih dostal do bot. Snih je snad mokrej. U nas se chodi za kazdyho pocasi. Bydlim v rickach.
@JancaS84 píše:
Vy máte školku někde na Pradědu, nebo kde bylo včera kolem poledne když chodí školka ven -15?
Ale samozřejmě s teplotou bych dítě do školky nedala.
Ricky v orlickych horach, rano minus 17,5
V 10 rano minus 15
V poledne mela boty a ohmcichy durch, ze ji zrcutelka prevlikala. Ma ruzovy demar snehule
@unuděná píše:
A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit
Ahoj chlap je tyden doma, ja jsem na HO. Chlap rekonatruuje nas barak. Holka ma 3 roky. Vcera ji ucitelka prevlikala. Mela z venku strasne durch puncochy a boty. Bylo minus 15. No a holka dnes rano protivná, teplota chvili 37.3, pak 37.0. Ted po hodine 37.3. Protivnost ji presla, a ted uz je aktivni. Ale furt 37.3. A chlap na me ze jsem ji mela dat do skolky.
Rymu ma uz dlouho trochu… je odhlášena dokonce tydne. No co byste delali vy? Samozrejme ho stve ze mu holka do všeho poleze..