Mela jsem ji dat do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.23 08:07

Mela jsem ji dat do skolky?

Ahoj chlap je tyden doma, ja jsem na HO. Chlap rekonatruuje nas barak. Holka ma 3 roky. Vcera ji ucitelka prevlikala. Mela z venku strasne durch puncochy a boty. Bylo minus 15. No a holka dnes rano protivná, teplota chvili 37.3, pak 37.0. Ted po hodine 37.3. Protivnost ji presla, a ted uz je aktivni. Ale furt 37.3. A chlap na me ze jsem ji mela dat do skolky. :roll: Rymu ma uz dlouho trochu… je odhlášena dokonce tydne. No co byste delali vy? Samozrejme ho stve ze mu holka do všeho poleze..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
8.2.23 08:17

Teda mám dojem že dcerka doma překáží, má rýmu a je nachlazená, tak je pochopitelný že bych ji doma nechala při zvýšené teplotě, ještě se to může rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64981
8.2.23 08:19
@Anonymní píše:
Ahoj chlap je tyden doma, ja jsem na HO. Chlap rekonatruuje nas barak. Holka ma 3 roky. Vcera ji ucitelka prevlikala. Mela z venku strasne durch puncochy a boty. Bylo minus 15. No a holka dnes rano protivná, teplota chvili 37.3, pak 37.0. Ted po hodine 37.3. Protivnost ji presla, a ted uz je aktivni. Ale furt 37.3. A chlap na me ze jsem ji mela dat do skolky. :roll: Rymu ma uz dlouho trochu… je odhlášena dokonce tydne. No co byste delali vy? Samozrejme ho stve ze mu holka do všeho poleze..

Jasně, ze doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.2.23 08:19

Nechala bych doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.2.23 08:21

Samozřejmě, že bych jí nechala doma, když je nachlazená a evidentně není ve své kůži :nevim: Chlapovi tam pěkně překáží, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.2.23 08:27

Rýma může být při dávání do školky diskutabilí, ale teplot 37 a víc je jasné NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
8.2.23 08:28

Ne neměla jsi ji dat do školky, měla zvýšenou teplotu, to je dost dobrý důvod zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
8.2.23 08:30

Dítě se zvýšenou teplotou do školky ani školy nepatří – nechápu, proč se na to vůbec potřebuješ ptát.

Jestli si muž vzal týden dovolené kvůli práci na vašem domě, tak je i v tvém vlastním zájmu, abys dítě zabavila natolik, že mu do té práce nepoleze a nechá ho ji udělat…. ve školce ale v žádném případě nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
8.2.23 08:31

No, nechápu, jak o tomhle může tatínek vůbec polemizovat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
8.2.23 08:32

Ucitelka by stejne vzala teplomer pri prvnim podezreni a volala pak ze si ji mate prijet vyzvednout. No tak to ji radsi nechat doma. A ven se ve skolce urcite pri -15 nechodi, takze to je cele velmi divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.2.23 08:34
@dreamis píše:
Ucitelka by stejne vzala teplomer pri prvnim podezreni a volala pak ze si ji mate prijet vyzvednout. No tak to ji radsi nechat doma. A ven se ve skolce urcite pri -15 nechodi, takze to je cele velmi divne.

A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35569
8.2.23 08:38

Vy máte školku někde na Pradědu, nebo kde bylo včera kolem poledne když chodí školka ven -15?
Ale samozřejmě s teplotou bych dítě do školky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 08:43
@unuděná píše:
A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit :mrgreen:

Jak nemela? Ocividne se ji snih dostal do bot. Snih je snad mokrej. U nas se chodi za kazdyho pocasi. Bydlim v rickach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.23 08:45
@JancaS84 píše:
Vy máte školku někde na Pradědu, nebo kde bylo včera kolem poledne když chodí školka ven -15?
Ale samozřejmě s teplotou bych dítě do školky nedala.

Ricky v orlickych horach, rano minus 17,5
V 10 rano minus 15
V poledne mela boty a ohmcichy durch, ze ji zrcutelka prevlikala. Ma ruzovy demar snehule

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.23 08:47
@unuděná píše:
A hlavně při -15 by holka nebyla mokrá, protože by neměla o co se namočit :mrgreen:
:kytka:
Ty jsi z Prahy vid?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+