Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj,
nejak na me vse dnes sedlo. Pred 3mi tydny jsme se s pritelem rozesli. Snazim se to brat racionalne. Rikam si, ze bude dobre no ale dnes uz jsem to nevydrzela a hodinu brecela ve vanenejak nevidim zadnou budoucnost. Mam super praci, spoustu aktivit, kamaradu. Muj zivot je super. Az na ten partnersky. Jsem sama. Za par mesicu mi bude 30 a ja jsem single, bezdetna
na jednu stranu chci moc nekoho jineho, abych se dostala „zpet do hry“ na druhou nedokazu si predstavit ted mit rada. Napadaji me cerne myslenky, ze uz to tak treba bude navzdy…
Diky za vyslechnuti
Já se v tom plácala víc jak rok. Neboj bude lepší ![]()
@maminka189 nestras
nedokazu si predstavit rok s touhle naladou…co te z toho vylecilo?…
@Anonymní píše:
@maminka189 nestrasnedokazu si predstavit rok s touhle naladou…co te z toho vylecilo?…
No úplně dobrý to není ale hodně mi pomáhají antidepresiva a moje dvě děti. Buď ráda, že spolu nemáte žádné závazky - už ho nemusíš nikdy vidět, nikdy se s ním nemusíš bavit. Určitě se objeví brzo ten pravý a na založení rodiny máš ještě čas ![]()
@maminka189 vidis a ja si rikam, ze skoda, ze aspon nemam to dite
strasne me zklamal. Nevim jak uverim jeste nejakemu chlapovi. Nemuzu se na nej ani podivat a pritom dnes dal nejake fotky na fb a ja to orvala…krize no
myslis ze na mimco jeste cas jo? ![]()
@Anonymní píše:
@maminka189 vidis a ja si rikam, ze skoda, ze aspon nemam to ditestrasne me zklamal. Nevim jak uverim jeste nejakemu chlapovi. Nemuzu se na nej ani podivat a pritom dnes dal nejake fotky na fb a ja to orvala…krize no
myslis ze na mimco jeste cas jo?
Jo říkám si to samé. Asi budu do konce života „sama“
. A proč to děláš? Proč se takhle zbytečně týráš?
@maminka189 tak ja uz ani neresim to jestli sama jako se spis bojim, ze nikdy nebudu mit dite
ze to proste nestihnu. A zase si ho nechci udelat s prvnim kdo pujde kolem. Proc to delam? Ja nevim
mam ho nekde uvnitr porad rada, coz sestra nechape po tom vsem, co udelal. A pred vztahem jsme byli kamaradi. Denne v kontaktu. Pomohl mi vyhrabat se z hodne osklivyho rozchodu, aby me pak do dalsiho dostal ![]()
@Anonymní píše:
@maminka189 tak ja uz ani neresim to jestli sama jako se spis bojim, ze nikdy nebudu mit diteze to proste nestihnu. A zase si ho nechci udelat s prvnim kdo pujde kolem. Proc to delam? Ja nevim
mam ho nekde uvnitr porad rada, coz sestra nechape po tom vsem, co udelal. A pred vztahem jsme byli kamaradi. Denne v kontaktu. Pomohl mi vyhrabat se z hodne osklivyho rozchodu, aby me pak do dalsiho dostal
To jsou mužský…Bude to dobré uvidíš ![]()
Prosím tě, hlavně klid. Pokud ti ublížil, bud rada, ze ses ho zbavila a ze nemate deti. Co ti vůbec udělal?
@MilijonDolarBejby nevera…ale nekolikanasobna. Ne jen s jednou. Osustil snad vsechno co slo kolem ![]()
Anonymní, můj příběh je úplně stejný jak ten tvůj, taky z toho mám někdy depku, někdy je líp, někdy hůř, také se bojím, abych ještě stihla ty děti, je mi 29, ale kde jsou ti správní chlapi nevím
od přátel všichni ve vztahu, v práci to nejde…no ale nevzdávám to ![]()
@Breberka123 Holky nebojte to stihnete. Dneska ženy rodí klidně ve čtyřiceti ![]()
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby nevera…ale nekolikanasobna. Ne jen s jednou. Osustil snad vsechno co slo kolem
Tak se tím netrap, nestojí ti za to. Takovej „chlap“ je k nicemu
@Breberka123 kde beres ten optimismus?
@maminka189 nechci byt stara mama, ale asi nic jineho nezbyde…
@MilijonDolarBejby ja vim ha vim, mozek to chape…ale srdci strasne chybi
jsem hloupa…
@Anonymní píše:
@Breberka123 kde beres ten optimismus?
@maminka189 nechci byt stara mama, ale asi nic jineho nezbyde…
@MilijonDolarBejby ja vim ha vim, mozek to chape…ale srdci strasne chybijsem hloupa…
Hloupá nejsi, je to úplně normální. Až poznáš chlapa, kterej te bude mít opravdu rad, tak zjistis, co to je opravdová láska ![]()