Mám depku:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.15 19:11

@MilijonDolarBejby je mi jasny, ze tohle nebyl vztah snu a on se ke me nechoval hezky. O to vic nechapu sama sebe, ze mi chybi. Pricitam to vse tomu veku :( proste mam strach

• Citovat
  • Upravit
5548
7.9.15 19:32
@Anonymní píše:
@Breberka123 kde beres ten optimismus?
@maminka189 nechci byt stara mama, ale asi nic jineho nezbyde…
@MilijonDolarBejby ja vim ha vim, mozek to chape…ale srdci strasne chybi :( jsem hloupa…

Taky si nemyslím, že si hloupá. Jsou ženský který si pořídí dítě z prvním chlapem a pak jsou celej život nešťastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.15 19:38

@maminka189 my chvili meli obdobi, ze jsme ochranu neresili…dnes si rikam, ze nekdo nahore nade mnou drzel ochrannou ruku! Ja jsem spokojena, jedine co mi v zivote chybi je partner (to zni zoufale co?)

• Citovat
  • Upravit
5548
7.9.15 19:40
@Anonymní píše:
@maminka189 my chvili meli obdobi, ze jsme ochranu neresili…dnes si rikam, ze nekdo nahore nade mnou drzel ochrannou ruku! Ja jsem spokojena, jedine co mi v zivote chybi je partner (to zni zoufale co?)

To jsme dvě :kytka:.Ale nás nikdo nechce :lol:.Užívej života na závazek máš ještě času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.15 19:48

@maminka189 vis co je sila? Dnes prisla segra s tim, ze me videl jeji kolega a pry o me porad basni jak jsem nadherna, dokonala a ja nevim co jeste…a moje prvni myslenka byla proc ta sakra nevidel on :( teda on mi rikal jak moc se mu libim ale asi to nestacilo na „stastne az do smrti“ :(

• Citovat
  • Upravit
5548
7.9.15 21:11
@Anonymní píše:
@maminka189 vis co je sila? Dnes prisla segra s tim, ze me videl jeji kolega a pry o me porad basni jak jsem nadherna, dokonala a ja nevim co jeste…a moje prvni myslenka byla proc ta sakra nevidel on :( teda on mi rikal jak moc se mu libim ale asi to nestacilo na „stastne az do smrti“ :(

Jo to znam.Vis co ja bych dala za to kdyby sem ted nebyla doma sama a mohla sem si o svych problemech z nekym pokecat? Probrat to? Prave premyslim zda neskocit z okna :oops: :zed: :zed: Ale to nemuzu protoze…no nejde to.To zase bude hnusna probrecena noc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 21:51

@maminka189 s tím oknem.. O tom ani nepremyslej! At se stalo cokoliv, život jde dál. Samota je hrozná, ale život je dar a urcite někoho potkas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 21:52
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby je mi jasny, ze tohle nebyl vztah snu a on se ke me nechoval hezky. O to vic nechapu sama sebe, ze mi chybi. Pricitam to vse tomu veku :( proste mam strach

Je mi to jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.9.15 22:07

@MilijonDolarBejby Nechci aby to vypadalo že si hráčů na chudinku, ale upřímně? Pro mě je to spíše prokletí. Jsem "mladá " měla bych si užívat, radovat se, ale nedokážu to. Už jsem byla u několika doktorů, vystřídala několik léků včetně bylinek :nevim: ale nebudu taky kazit diskuzi svýma depkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.9.15 22:31
@Anonymní píše:
@maminka189 my chvili meli obdobi, ze jsme ochranu neresili…dnes si rikam, ze nekdo nahore nade mnou drzel ochrannou ruku! Ja jsem spokojena, jedine co mi v zivote chybi je partner (to zni zoufale co?)

ne to je nádherný, víš co by za to někdo jinej dal? toto moct říct? jsi šťastná holka, tak se usměj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.15 07:34

@maminka189 tahle diskuze k tomu je, aby ses vypovídala. Timhle si projde skoro každý. Každý někdy zazije tenhle pocit, ale vše se zase otočí k lepšímu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.15 07:37
@jdukolem píše:
ne to je nádherný, víš co by za to někdo jinej dal? toto moct říct? jsi šťastná holka, tak se usměj
Život se musí brát tak, jak to je. Někdy to holt na člověka padne ale. ja se třeba divím, ze dávno nejsem pod práškama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný