Mám depku:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
6.9.15 20:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
nejak na me vse dnes sedlo. Pred 3mi tydny jsme se s pritelem rozesli. Snazim se to brat racionalne. Rikam si, ze bude dobre no ale dnes uz jsem to nevydrzela a hodinu brecela ve vane :( nejak nevidim zadnou budoucnost. Mam super praci, spoustu aktivit, kamaradu. Muj zivot je super. Az na ten partnersky. Jsem sama. Za par mesicu mi bude 30 a ja jsem single, bezdetna :(na jednu stranu chci moc nekoho jineho, abych se dostala „zpet do hry“ na druhou nedokazu si predstavit ted mit rada. Napadaji me cerne myslenky, ze uz to tak treba bude navzdy…
Diky za vyslechnuti :,(

Já se v tom plácala víc jak rok. Neboj bude lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 20:17

@maminka189 nestras :( nedokazu si predstavit rok s touhle naladou…co te z toho vylecilo?…

• Citovat
  • Upravit
5548
6.9.15 20:21
@Anonymní píše:
@maminka189 nestras :( nedokazu si predstavit rok s touhle naladou…co te z toho vylecilo?…

No úplně dobrý to není ale hodně mi pomáhají antidepresiva a moje dvě děti. Buď ráda, že spolu nemáte žádné závazky - už ho nemusíš nikdy vidět, nikdy se s ním nemusíš bavit. Určitě se objeví brzo ten pravý a na založení rodiny máš ještě čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 20:33

@maminka189 vidis a ja si rikam, ze skoda, ze aspon nemam to dite :( strasne me zklamal. Nevim jak uverim jeste nejakemu chlapovi. Nemuzu se na nej ani podivat a pritom dnes dal nejake fotky na fb a ja to orvala…krize no :( myslis ze na mimco jeste cas jo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5548
6.9.15 20:35
@Anonymní píše:
@maminka189 vidis a ja si rikam, ze skoda, ze aspon nemam to dite :( strasne me zklamal. Nevim jak uverim jeste nejakemu chlapovi. Nemuzu se na nej ani podivat a pritom dnes dal nejake fotky na fb a ja to orvala…krize no :( myslis ze na mimco jeste cas jo? :kytka:

Jo říkám si to samé. Asi budu do konce života „sama“ :nevim:. A proč to děláš? Proč se takhle zbytečně týráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 20:41

@maminka189 tak ja uz ani neresim to jestli sama jako se spis bojim, ze nikdy nebudu mit dite :( ze to proste nestihnu. A zase si ho nechci udelat s prvnim kdo pujde kolem. Proc to delam? Ja nevim :( mam ho nekde uvnitr porad rada, coz sestra nechape po tom vsem, co udelal. A pred vztahem jsme byli kamaradi. Denne v kontaktu. Pomohl mi vyhrabat se z hodne osklivyho rozchodu, aby me pak do dalsiho dostal :(

• Citovat
  • Upravit
5548
6.9.15 20:49
@Anonymní píše:
@maminka189 tak ja uz ani neresim to jestli sama jako se spis bojim, ze nikdy nebudu mit dite :( ze to proste nestihnu. A zase si ho nechci udelat s prvnim kdo pujde kolem. Proc to delam? Ja nevim :( mam ho nekde uvnitr porad rada, coz sestra nechape po tom vsem, co udelal. A pred vztahem jsme byli kamaradi. Denne v kontaktu. Pomohl mi vyhrabat se z hodne osklivyho rozchodu, aby me pak do dalsiho dostal :(

To jsou mužský…Bude to dobré uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 20:53

@maminka189 si rikam, ze uz je to neco ve me…diky!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
6.9.15 21:12

Prosím tě, hlavně klid. Pokud ti ublížil, bud rada, ze ses ho zbavila a ze nemate deti. Co ti vůbec udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 21:29

@MilijonDolarBejby nevera…ale nekolikanasobna. Ne jen s jednou. Osustil snad vsechno co slo kolem :(

• Citovat
  • Upravit
1087
6.9.15 22:50

Anonymní, můj příběh je úplně stejný jak ten tvůj, taky z toho mám někdy depku, někdy je líp, někdy hůř, také se bojím, abych ještě stihla ty děti, je mi 29, ale kde jsou ti správní chlapi nevím :nevim: od přátel všichni ve vztahu, v práci to nejde…no ale nevzdávám to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.9.15 08:07

@Breberka123 Holky nebojte to stihnete. Dneska ženy rodí klidně ve čtyřiceti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 09:08
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby nevera…ale nekolikanasobna. Ne jen s jednou. Osustil snad vsechno co slo kolem :(

Tak se tím netrap, nestojí ti za to. Takovej „chlap“ je k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.15 18:23

@Breberka123 kde beres ten optimismus?
@maminka189 nechci byt stara mama, ale asi nic jineho nezbyde…
@MilijonDolarBejby ja vim ha vim, mozek to chape…ale srdci strasne chybi :( jsem hloupa…

• Citovat
  • Upravit
7.9.15 19:06
@Anonymní píše:
@Breberka123 kde beres ten optimismus?
@maminka189 nechci byt stara mama, ale asi nic jineho nezbyde…
@MilijonDolarBejby ja vim ha vim, mozek to chape…ale srdci strasne chybi :( jsem hloupa…

Hloupá nejsi, je to úplně normální. Až poznáš chlapa, kterej te bude mít opravdu rad, tak zjistis, co to je opravdová láska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný