Mám dnes otěhotnět?

9075
7.11.12 14:08

Mám dnes otěhotnět?

Přiznám se, že jsem trochu v šoku. Minulý tyden v pondělí jsem si nechala vyndat Mirenu, protože chceme druhé dítko. :lol: Doktorka mi řekla, že menstruaci dostanu do měsíce, pokud ne, mám se dostavit :mrgreen:
Já začala kdrvácet dva dny po vyjmutí tělíska, trvalo to dva dny a byl konec.
Dnes u mě nečekaně přišly příznaky ovulace tzn. jsem 8DC.
Bolí mě břicho, sedím v mokré kaluži, čípek měkký a zacouval do zadu :mrgreen: Chuť na sex jako bejk.
Chtěla jsem počkat na MS po vyjmutí, jenže jsem nečekala takhle rychlou ovulaci :mrgreen: je pravda, že při minulém těhotenství jsem těhotněla po 16 letech HA, ovu jsem měla 7 dní po vysazení 8o Ale skončilo to zamlklým těhotenstvím, za tři týdny jsem byla znova těhotná :lol:

Myslíte, že sliznice v tomhle případě je dostačující, aby se vajíčko mohlo dobře usídlit, ta MS minulý týden byla taková nic moc…

Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince??? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.11.12 14:11
@alisekR píše:
Přiznám se, že jsem trochu v šoku. Minulý tyden v pondělí jsem si nechala vyndat Mirenu, protože chceme druhé dítko. :lol: Doktorka mi řekla, že menstruaci dostanu do měsíce, pokud ne, mám se dostavit :mrgreen:
Bolí mě břicho, sedím v mokré kaluži, čípek měkký a zacouval do zadu :mrgreen: Chuť na sex jako bejk.
Chtěla jsem počkat na MS po vyjmutí, jenže jsem nečekala takhle rychlou ovulaci :mrgreen: je pravda, že při minulém těhotenství jsem těhotněla po 16 letech HA, ovu jsem měla 7 dní po vysazení 8o Ale skončilo to zamlklým těhotenstvím, za tři týdny jsem byla znova těhotná :lol:

Myslíte, že sliznice v tomhle případě je dostačující, aby se vajíčko mohlo dobře usídlit, ta MS minulý týden byla taková nic moc…

Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince??? :nevim: :D

Já bych otěhotněla hned dneska :mrgreen: nejpozději zítra :mrgreen:.
Jediná možnost, jak zjistit, zda je slizice dostačující, je to zkusit, tady asi ani žádná jiná rada není :think: :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
7.11.12 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
7.11.12 14:22

@alisekR jdi do toho.. nemusí se to podařit… ale může.. hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
7.11.12 14:25

Právě, že jsem chytlavá, pro mě není problém otěhotnět, ale donosit a já mám strach, aby bylo všechno dobře připravené. :D A pro odlehčení, když teď otěhotním, bude mi na vánoce šíleně šoufl a nebudu moc baštit všechny ty dobroty. :mrgreen: A le zase čekat měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.11.12 14:27

Pockala bych pod stromecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.12 14:28
@Gabrielle9 píše:
Pockala bych pod stromecek :)

Ale bacha na jehličí :P :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
7.11.12 14:33

Pod stromečkem bych si užívala pozitivni test ;)
jdi do toho..
nechci byt negativistka, ale loni jsem resila podobnou vec - teda byl srpen a chtela jsem otehotnet nejdrive v rijnu - no a nakonec jsem otehotnela az v breznu a do te doby jsem prozivala silene mesice, jestli je vsechno ok.. mozna kdybych byla „neopatrna“ hned v tom srpnu - mohla jsem uz mit prcka na svete - a ne v pupku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
7.11.12 14:39

No manžel se vrátí za půl hodiny z práce, tak to musíme probrat. Já byla u kartářky, chodím k ní už léta a vždycky mi všechno vyšlo a i minulé těhotenství se trefila přesně, vščetně porodu, který přišel nečekaně o 6 týdnů dřív, takže jí věřim. A ona mi nedávno řekla, že když o to budu stát, tak do konce roku to tam bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
7.11.12 14:40

@alisekR fííha - kde je taková kartářka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
7.11.12 14:50

Jdi do toho :palec: Já otěhotněla plánovaně v šestinedělí i bez MS a všechno dopadlo konečně super a mám vedle sebe měsíčního Adámka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.11.12 14:51

Já radím počkat alespoň ten měsíc. Dopřej děloze trochu regenerace - to vyjmutí tělíska a to, že tam nějaký čas bylo, je pro tělo nějaký zásah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
7.11.12 14:51

Takovou kartářku bych taky brala, prozradíš kdo to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
7.11.12 15:05
@alisekR píše:

Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince??? :nevim: :D

8o Ježkovy očka..toto řešíš? S manželem se pomiluj a uvidíš, ne? Pokud je sliznice dost vysoká, vajíčko se ujme, pokud ne, tak se dočkáš v prosinci.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
7.11.12 15:07
@alisekR píše:
No manžel se vrátí za půl hodiny z práce, tak to musíme probrat. Já byla u kartářky, chodím k ní už léta a vždycky mi všechno vyšlo a i minulé těhotenství se trefila přesně, vščetně porodu, který přišel nečekaně o 6 týdnů dřív, takže jí věřim. A ona mi nedávno řekla, že když o to budu stát, tak do konce roku to tam bude :lol:

penis nebo mimčo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital