Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přiznám se, že jsem trochu v šoku. Minulý tyden v pondělí jsem si nechala vyndat Mirenu, protože chceme druhé dítko.
Doktorka mi řekla, že menstruaci dostanu do měsíce, pokud ne, mám se dostavit ![]()
Já začala kdrvácet dva dny po vyjmutí tělíska, trvalo to dva dny a byl konec.
Dnes u mě nečekaně přišly příznaky ovulace tzn. jsem 8DC.
Bolí mě břicho, sedím v mokré kaluži, čípek měkký a zacouval do zadu
Chuť na sex jako bejk.
Chtěla jsem počkat na MS po vyjmutí, jenže jsem nečekala takhle rychlou ovulaci
je pravda, že při minulém těhotenství jsem těhotněla po 16 letech HA, ovu jsem měla 7 dní po vysazení
Ale skončilo to zamlklým těhotenstvím, za tři týdny jsem byla znova těhotná ![]()
Myslíte, že sliznice v tomhle případě je dostačující, aby se vajíčko mohlo dobře usídlit, ta MS minulý týden byla taková nic moc…
Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince???
![]()
@alisekR píše:
Přiznám se, že jsem trochu v šoku. Minulý tyden v pondělí jsem si nechala vyndat Mirenu, protože chceme druhé dítko.Doktorka mi řekla, že menstruaci dostanu do měsíce, pokud ne, mám se dostavit
Bolí mě břicho, sedím v mokré kaluži, čípek měkký a zacouval do zaduChuť na sex jako bejk.
Chtěla jsem počkat na MS po vyjmutí, jenže jsem nečekala takhle rychlou ovulacije pravda, že při minulém těhotenství jsem těhotněla po 16 letech HA, ovu jsem měla 7 dní po vysazení
Ale skončilo to zamlklým těhotenstvím, za tři týdny jsem byla znova těhotná
![]()
Myslíte, že sliznice v tomhle případě je dostačující, aby se vajíčko mohlo dobře usídlit, ta MS minulý týden byla taková nic moc…
Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince???![]()
Já bych otěhotněla hned dneska
nejpozději zítra
.
Jediná možnost, jak zjistit, zda je slizice dostačující, je to zkusit, tady asi ani žádná jiná rada není
![]()
@alisekR jdi do toho.. nemusí se to podařit… ale může.. hodně štěstí
Právě, že jsem chytlavá, pro mě není problém otěhotnět, ale donosit a já mám strach, aby bylo všechno dobře připravené.
A pro odlehčení, když teď otěhotním, bude mi na vánoce šíleně šoufl a nebudu moc baštit všechny ty dobroty.
A le zase čekat měsíc…
@Gabrielle9 píše:
Pockala bych pod stromecek
Ale bacha na jehličí
![]()
Pod stromečkem bych si užívala pozitivni test ![]()
jdi do toho..
nechci byt negativistka, ale loni jsem resila podobnou vec - teda byl srpen a chtela jsem otehotnet nejdrive v rijnu - no a nakonec jsem otehotnela az v breznu a do te doby jsem prozivala silene mesice, jestli je vsechno ok.. mozna kdybych byla „neopatrna“ hned v tom srpnu - mohla jsem uz mit prcka na svete - a ne v pupku ![]()
No manžel se vrátí za půl hodiny z práce, tak to musíme probrat. Já byla u kartářky, chodím k ní už léta a vždycky mi všechno vyšlo a i minulé těhotenství se trefila přesně, vščetně porodu, který přišel nečekaně o 6 týdnů dřív, takže jí věřim. A ona mi nedávno řekla, že když o to budu stát, tak do konce roku to tam bude ![]()
Jdi do toho
Já otěhotněla plánovaně v šestinedělí i bez MS a všechno dopadlo konečně super a mám vedle sebe měsíčního Adámka ![]()
Já radím počkat alespoň ten měsíc. Dopřej děloze trochu regenerace - to vyjmutí tělíska a to, že tam nějaký čas bylo, je pro tělo nějaký zásah.
@alisekR píše:
Přiznám se, že jsem trochu v šoku. Minulý tyden v pondělí jsem si nechala vyndat Mirenu, protože chceme druhé dítko.Doktorka mi řekla, že menstruaci dostanu do měsíce, pokud ne, mám se dostavit
Bolí mě břicho, sedím v mokré kaluži, čípek měkký a zacouval do zaduChuť na sex jako bejk.
Chtěla jsem počkat na MS po vyjmutí, jenže jsem nečekala takhle rychlou ovulacije pravda, že při minulém těhotenství jsem těhotněla po 16 letech HA, ovu jsem měla 7 dní po vysazení
Ale skončilo to zamlklým těhotenstvím, za tři týdny jsem byla znova těhotná
![]()
Šli byste do toho dnes, nebo čekali do prosince???![]()
Ježkovy očka..toto řešíš? S manželem se pomiluj a uvidíš, ne? Pokud je sliznice dost vysoká, vajíčko se ujme, pokud ne, tak se dočkáš v prosinci.. ![]()
@alisekR píše:
No manžel se vrátí za půl hodiny z práce, tak to musíme probrat. Já byla u kartářky, chodím k ní už léta a vždycky mi všechno vyšlo a i minulé těhotenství se trefila přesně, vščetně porodu, který přišel nečekaně o 6 týdnů dřív, takže jí věřim. A ona mi nedávno řekla, že když o to budu stát, tak do konce roku to tam bude
penis nebo mimčo? ![]()