Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny…
Snažíme se s přítelem od ledna o mimčo. V srpnu jsem změnila doktora a ten se do toho všeho obul jak nejlépe šlo, horm. profily každý měsíc nové atd.. V červenci mi nasadil orgametril, to probíhalo v pohodě, ale nic se nezměnilo na mých vaječnících, takže tento měsíc mi změnil Orgametril za Duphaston. Brala jsem ho od 18.10 do 24.10, MS přišla 26.10 ještě abych to upřesnila 15.10 jsem začala špinit tak mi doktor změnil délku užívání (měla jsem ho brát 10 dní a bral ajen 7) jsou to tři dny co mě bolí bradavky a udělali se mi neskuteční beďaři, které jsem mimochodem nikdy neměla. Nevíte jestli by to mohlo být tím Duphastonem? Nebo co Vás napadá? Díky Iveta
Ahojky,
ja beru duphaston taky, a zadne bedarky po nem nemam.
A co nas napada? Myslim, ze chces slyset, ze jsi tehotna…ale to mi prece nevime ![]()
Hodne stesti ![]()
Ja duphaston take beru a bradavky me bolej tez a bedarci se mi take udelali. jsem ted v 5tt. tak drzim pesti
@kar-maa @sanulka Holky asi jsem to opravdu chtěla slyšet…
. V pátek jdu k doktorovi tak jsem zvědavá jak to dopadne… akorát jsem už vybrala všechny ultrazvuky tak si nejsem jistá jak by mi to kdyby náhodou potvrdil…
Nevíte na kolik utz mám nárok ročně? SANULKO gratulují k mimču ![]()
@Ivčis Myslim, ze utz u doktora neni nijak limitovany
Preju ti at se ti tvoje prani splni ![]()
@kar-maa Právě že mi minule říkal doktor že už nemám nárok… že budeme muset čekat do ledna. Taky jsem si myslela že to nemají limity.
Díky moc, už se zase bojím že se raduju předčasně, tak jak to já umím…
@Ivčis A kolik jsi uz tech utz mela? Nektere holky tam chodi kazdy mesic na kontrolu ovulace. A to jim doktor taky vzdycky dela utz.
@kar-maa Doktor mi dělal 4 ultrazvuky… tak se ho v pátek zeptám jak to stím je. Jinak moc díky
Zdravím holky. Beru duphaston. Teď dobírám první krabičku. Ale nevím co to je mám 6 dní zpoždění a dnes jsem začala pouze špinit. A nevím jestli mám dále brát duphaston když jsem začal špinit?
@Sabi327 duphaston ti brání v menstruaci. Nejspíš by se už spustila. Většinou chodi do týdne po dobrání. To bereš na srovnání cyklu? Protože se bere po ovulaci 10 dní a jak se dobere, přijde do pár dní ms. To ti ale vše měl říct lékař ![]()
@Ivčis píše:
Zdravím všechny…
Snažíme se s přítelem od ledna o mimčo. V srpnu jsem změnila doktora a ten se do toho všeho obul jak nejlépe šlo, horm. profily každý měsíc nové atd.. V červenci mi nasadil orgametril, to probíhalo v pohodě, ale nic se nezměnilo na mých vaječnících, takže tento měsíc mi změnil Orgametril za Duphaston. Brala jsem ho od 18.10 do 24.10, MS přišla 26.10 ještě abych to upřesnila 15.10 jsem začala špinit tak mi doktor změnil délku užívání (měla jsem ho brát 10 dní a bral ajen 7) jsou to tři dny co mě bolí bradavky a udělali se mi neskuteční beďaři, které jsem mimochodem nikdy neměla. Nevíte jestli by to mohlo být tím Duphastonem? Nebo co Vás napadá? Díky Iveta
Jsou to hormony proboha může to být z čehokoliv
@bacova.mi Ano na srovnání cyklu a ještě mi říkala doktorka aby se mi vytvořila peřinka abych mohla otěhotnět. Akorát nevím zda teď ještě duphaston dál brát. Když jsem začala jen špinit
@Sabi327 ano, dobrat, jak řekla. Kolikaty den cyklu jsi začala brát?