Chceme třetí děťátko

1164
4.11.12 18:09

Chceme třetí děťátko,

Chceme třetí děťátko, začínáme zkoušet, snad se povede :-) Jste tu holky některé co taky chtějí třetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
4.11.12 19:03

My čekáme třetí, jsem v 6 týdnu těhotenství a už teď se děsím jak to budu zvládat, ale nějak to snad půjde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:18

My taky čekáme třetí…sice trochu neplánovaně, ale chtěně… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a taky jsem zvědavá jak to budeme zvládat :think: :think: :think: :think: no nějak budeme muset, nic jiného nám nezbyde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.11.12 19:21

@kacabus my jsme to třetí taky plánovali později :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:28

@ivana-domca No já až tak za 5 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o trošku se nepovedlo, ale aspon bude sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.11.12 19:31
@kacabus píše:
@ivana-domca No já až tak za 5 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o trošku se nepovedlo, ale aspon bude sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to bude a taky poradny frmol :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.11.12 19:36

Ahoj holky, jestli se můžu přidat, my se taky snažíme o třetí ale zatím se nedaří, tak doufám že to bude pod stromeček, a jak staré děti máte, já dcera 10 let a syn 3,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:37

@ivana-domca tak to bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.11.12 19:38

@sofiecz mám dva kluky, 10 let a 13 měsíců :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:38

@sofiecz tak to ti držím palečky, já je mám v metříku (skoro 5 let, 2,5 roku a každým dnem mimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.11.12 19:41
@kacabus píše:
@sofiecz tak to ti držím palečky, já je mám v metříku (skoro 5 let, 2,5 roku a každým dnem mimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

a máš připravené nějaké vychytavky?
Já teda budu pořizovat šátek na nošení a stupatko ke kočárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.11.12 19:42

Moc děkuji za palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:45

@ivana-domca tak šátek mám už po mladším a ted chci Manduku nebo jiné ergo nosítko, jinak nevím jak bych zvládala každé ráno cestu do školky a zpět a odpo znovu, ještě ke všemu nacpaným busem…stupátko asi ne, ale ty máš mladší dítko a Matesa trénuji na chůzi, prostě jsem mu vzala kočár a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.11.12 19:46

@ivana-domca jo a ještě jednu vychytávku jsme udělali, koupili jsme větší byt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ten byl plánovaný i kdyby nebylo třetí mimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.11.12 19:51
@kacabus píše:
@ivana-domca tak šátek mám už po mladším a ted chci Manduku nebo jiné ergo nosítko, jinak nevím jak bych zvládala každé ráno cestu do školky a zpět a odpo znovu, ještě ke všemu nacpaným busem…stupátko asi ne, ale ty máš mladší dítko a Matesa trénuji na chůzi, prostě jsem mu vzala kočár a hotovo…

malej ještě ani nechodí, to stupatko chci poridit, abych se nemusela rozčilovat až nebude chtít šlapat, šátek hlavně na doma, bude se hodit, jestli bude malé stejně urvane jako druhý kluk, nic jiného co by mi ulehčilo mě nenapadá :think:
Být máme 3+1 to nám bude prozatím stačit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital