Mám ho nechat bez plenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mám ho nechat bez plenky?
Holky, pomozte mi prosim
mam syna, kteremu budou v kvetnu 3 roky, je to asi 14 dni, co Kuba zacal kadit do plenky, behem dne super, to vsechno zvlada uz dlouho, ve skolce taky, ale jak mu dam plenu na noc, tak se pos.re
ja uz jsem nestastna, zkousim to po dobrem, po zlem, sprchuju mu zadek studenou vodou a on proste nic
co mam delat? Jinak je moc sikovny, my chodime vsude bez pleny, vzdy si rekne, dnes kadil normalne na zachode…jindy kadi i 3× a stejne to vecer udela do pleny znovu!!! jenze ja nevim proc, je to fakt chvilka co to dela…chci mu pomoct, ale nevim jak…kdyz jsme sebrali plenku na noc, tak se hned pocural, na to neni pripraveny, ale pres den je normalne bez pleny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Já bych to nehrotila, možná na to ještě není zralý. Asi bych zkusila koupit nějaké moc hezké pyžamko (třeba s oblíbenou postavičkou) a řekla bych mu, že až se nebude pokakávat, tak ho bude moct nosit. Že je to pyžamko pro velké kluky a kdyby se umazalo od bobků, už by nebylo tak hezké. Po zlém bych na to určitě nešla, i když chápu, že tě to mrzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sincerity A k čemu je to sprchování zadku studenou sprchou? Tím mu pomáháš jak?
A proč ti vadí, že má plenku na noc? Nezdá se mi na tom nic hrozného, navíc když sama píšeš, že na to není připravený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenze on si moc dobre uvedomuje co udela
vzdycky se tomu hrozne smeje a ja nevim, jak na nej
tohle dlouho neudelal, pak to jednou vecer nevydrzel a proste se do plenky pokadil a od te doby to dela porad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mi poradil doktor, ze pry se mu to nebude libit a prestane s tim :-/ udelala jsem to dnes poprve…nevadi mi, ze ma plenku na noc, vadi mi, ze do ni zacal kadit, uz je to rok, co to neudelal, chodi normalne na zachod i ve skolce a ted vzdy pred spanim udela bobek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navic se nam ted objevil atopicky ekzem v oblasti plen a pry ho to musim odnaucit :-/ jenze to je hrozne tezke
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sincerity Protože ví, že tě tím spolehlivě vytočí? Nechala bych to bez komentáře a jakýchkoliv emocí. Nebude nic a za pár dní ho to přestane bavit. Zas lepší, než kdyby měl zácpu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sincerity To ale bývá časté, že se dítě „vrátí“ o krok zpět. Dala bych tomu čas
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze mel byt bez plenky dokud z toho nemel rozum, dela to naschval. Muj synovec ma ctyri a pul a obcas se poserinkuje do kalhot.. To je ta volna vychova…
- Citovat
- Upravit
@Sincerity To je tedy rada, fakt. Chápu, že tě to trápí, navíc když víš, že něco musíš. Ale fakt si myslím, že to dělá navíc na truc. Co nějaká jiná motivace? Třeba s tím pyžamkem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna volna vychova?
asi jo, dela to nachval, taky uz me to napadlo…zkusim mu dat cas, jako neni to vylozene denne, ale ob den… zkusim to tedy nechat bez komentare a uvidim
diky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek motivaci ma, vzdy spi s medvidkem, kdyz mu ho dam, udela to pleny, kdyz ne, tak to drzi treba celou noc, jen aby s nim mohl spat…jenze zase nechci, aby ho bolelo bricho, vzdycky rano stezuje :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sincerity A kaká ve stejnou dobu? Třeba by šla vystihnout a posadit na WC. Taky se mu mohou měnit potřeby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Jo, mas pravdu, nevim, jakou praktikuje, ale z toho, co jsem si precetla moc dusledna nebude ![]()
- Citovat
- Upravit