Mám ho nechat bez plenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Posazovat v půlroce jsem nemyslela.To je nesmysl. Já u dětí tedy nikdy nočník nehrotila. Všechny 3 děti se na nočník naučily do 2 let. Dcery okolo roka a půl, syn, narozený o 3 měsíce dříve byl plně bez plen i v noci od 2 let.Do roka jsem ho nevysazovala vůbec, potom jen tak někdy v klídku. Plně to pochopil před druhými narozeninami, kdy dostal slipy s autama a říkala jsem mu že by byla velká škoda je počůrat.
Byl na ně pyšný a tak se snažil, že nehod měl pomálu. Do 14 dní byl bez nehod úplně i v noci.Ale zřejmě to bylo tím, že pochopil o co jde.Ale dítě s plenami přes den ve 3 nebo 4 letech mi přijde fakt divný.(pokud není postižené)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim, proc tu porad predhazujete triletaky v plinach..pres den. Tady se resi u triletych pleny jen na noc
To je stejny, jako kdyz ja budu porad psat o tom, jak je blbost davat dite na nocnik v 5-6ti mesicich, kdyz jeste nesedi. Dela to snad tady nekdo? Pocitam, ze ne, tak o tom nepisu porad dokola ![]()
Kamaradka, co to podelala a mela v plinach 8mi lety decko (coz teda nevim, jestli mam verit, mam doma cerstvyho 9tiletaka a nejak nechapu…), udelala chybu, ale nechapu, proc se to vztahuje na vsechny, co si pockaji, az dite k nocniku dozraje.
Pochopte, ze nekdo ma proste jiny pristup a na vysazovani nic prinosnyho (krome uspory, ale my byli v latce) nevidi. Zvlast, pokud zije trochu vic aktivne. Nektery deti to taky stresuje, kdyz jsou od nejaky cinnosti neustale vytrhovany. A nekterym je to fuk.
Ja uprednostnuju model, kdy dite vi presne, co dela, dela to samo a ze svy vule. Neni moc veci, kde se tohle da pouzit, ale u toho nocniku to vetsinou jde. Pokud se teda vychyta ta spravna doba. Ale chapu, ze nektery decka takovy nejsou a potrebujou pristup jiny, ovsem soudit podle toho ten pristup obecne, je trochu mimo ![]()
Mmch., muzete napsat, jak dlouho jste vysazovali? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, měla v plínách 8 letý dítě, ale jen na noc. Prošel vyšetřeníma v nemocnici a nenašli nic, jak jsem psala.Ale samozřejmě, jestli to bylo tím, že ho prakticky neučila na nočník do 3 let, to nevím. Možná to byla souhra náhod. Ale kluka potom do 10 let musela budit v noci, jinak se počůral. Nyní má okolo 13 a delší dobu jsme se neviděli, tak nevím, jak to má teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, nas kluk uz je bez plenky na noc a bez jedine nehody
nechci to zakriknout tuk, tuk, tuk a ja jsem psala, nejvetsi motivaci byla nova postel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teta 278 píše:
@Sincerity : Tak snad mu to už vydrží.
ja uz nepolevim a jemu je tak lepe
mam radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit