Jak přimět na záchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak přimět na záchod
Zdravím ![]()
Potřebovala bych se s Vámi poradit, mám tříletého chlapečka a už od dvou roků nenosí plínky ani na noc.Do 2,5let kam jsme šli museli jsme všude nosit s sebou nočník protože ze záchodu měl hysterák, počkala jsem tedy až uzná sám za vhodné že už je čas. Na wc už konečně chodíme ale jenom čůrat jak chce jít na velkou a má si sednout na záchod nechce tak jen do nočníku, jelikož chodí do školky a tam nočník nemají tak vím že to radši zadržuje dokud nebude doma.Jak ho přimět na záchod? děkuji moc za příspěvky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dite mam male, ale co ho nechat vybrat prkenko, nebo zkusit poridit kombinovany nocnik, co pak z nej jde udelat prkynko na wc, ze by to pro nej nebyla takova zmena.
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
Dite mam male, ale co ho nechat vybrat prkenko, nebo zkusit poridit kombinovany nocnik, co pak z nej jde udelat prkynko na wc, ze by to pro nej nebyla takova zmena.
Taky jsem uvažovala nad tím kombinovaným nočníkem jak píšeš, přeci jen je vyšší a musel by si zvednout dekl jak tam je. Nádstavec na záchod máme ale i tak odmítá potvůrka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame takovou redukci na wc se schudkama http://www.detskydum.cz/…a-re-705101/ - je to pekne, barevne, maleho to hned zaujalo, pomahal to smontovavat a pak hrde ukazoval, jak si to umi sam „nainstalovat“ na wc. Na velkou taky radsi chodi doma, ale nekdy byl i ve skolce, takze to snad problem neni. Jinak se zachodu bal a zkouseli jsme ruzny redukce, ale bud nepasovali, nebo se na nich necitil jiste, tady na tech schudkach je nahore madlo a ma pod nozickama to stupatko, takze je v pohode. ![]()
- Citovat
- Upravit
Máme stejny problem, jenze nas mladej nejde ani curat na wc
pritom chodime do CVČ a tam jsou ty mini wc a taky nejde, ted v patek jde do skolky, tak vubec nevim jak to bude, nechce tam ani curat, vubec nevim co stim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
My mame takovou redukci na wc se schudkama http://www.detskydum.cz/…a-re-705101/ - je to pekne, barevne, maleho to hned zaujalo, pomahal to smontovavat a pak hrde ukazoval, jak si to umi sam „nainstalovat“ na wc. Na velkou taky radsi chodi doma, ale nekdy byl i ve skolce, takze to snad problem neni. Jinak se zachodu bal a zkouseli jsme ruzny redukce, ale bud nepasovali, nebo se na nich necitil jiste, tady na tech schudkach je nahore madlo a ma pod nozickama to stupatko, takze je v pohode.
Ahojky děkuji za odkaz pouvažuji o tomhle nemuselo by to být špatné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 píše:
Máme stejny problem, jenze nas mladej nejde ani curat na wcpritom chodime do CVČ a tam jsou ty mini wc a taky nejde, ted v patek jde do skolky, tak vubec nevim jak to bude, nechce tam ani curat, vubec nevim co stim.
Holka to se ti nedivím já měla taky strach že stále chodí na nočník a měl jít do školky a co dělat. No nic nastoupil i přesto do školky pobízeli ho furt na záchod ale nechtěl tak první dva dny jsem nesla domů počůrané punčochy ale pak se odhodlal když viděl další děti jak tam čůrají
.Neboj se děti se rády opičí a myslím si že to bude i Váš případ, my třeba od té doby co chodíme do školky najednou jíme okurek, jablko atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem mohla připsat že máme problém s tím že si ho nechce sám držet při čůrání jestli má ještě čas??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarýsek87 U nas ve skolce i nekteri kluci curaji v sede jsem si vsimla
ale jinak bych zapojila tatikna - u nas treba s tim starsim, ktery nechtel sam chodit na wc tatinek cural „X faktor“ tomu rikali myslim - ze curaji oba zaraz do zachodu a krizi se jim zlute proudy… aby to vyslo musi si ho drzet ze - asi by to slo i venku na snih ted a myslim jak jednou zacne, uz si ho nepusti… tatinka poverit, kdo jiny by ho to mel ucit ze ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Jarýsek87 U nas ve skolce i nekteri kluci curaji v sede jsem si vsimlaale jinak bych zapojila tatikna - u nas treba s tim starsim, ktery nechtel sam chodit na wc tatinek cural „X faktor“ tomu rikali myslim - ze curaji oba zaraz do zachodu a krizi se jim zlute proudy… aby to vyslo musi si ho drzet ze - asi by to slo i venku na snih ted a myslim jak jednou zacne, uz si ho nepusti… tatinka poverit, kdo jiny by ho to mel ucit ze
[/citvace]
jeho otcovi to furt říkám a nějak jim to společné trénování nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit