Jaký nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Poradíte jaký nočník
Ahoj, můžete mi poradit nějaký nočník, jeden jsem koupila, ale malá mi na něm nechce sedět a řve jak tur, kroutí se tam jak kdyby nevěděla jak si má sednout… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To nebude nočníkem
Náš malej měl první reakci na nočník taky takovou, nechala jsem to být a za chvíli zkusila znova, pak už neprotestoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No záleží jakej máš nočník, my prvně koupili takovej trůn a řev jak blázen, nechtěl na něm sedět, koupila jsem skoro klasiku, škoda že ne úplně, protože jsem koupila hrací a musela jsem strojek odlomit, protože po vyčůrání, jak to začalo hrát, tak malej brečel jak blázen, se toho bál a na tom sedí a sedí na tom rád. A to na tom trůnu nevydržel ani 5 vteřin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím, že nočníkem to nebude. Chce to vydržet, nanutit, nechat ať se s nočníkem seznámí sama po svém. Má necelých 11m, to je ještě malá, ale na nějaké pomalé seznamování proč ne. Pravidelně mi obě děcka začly chodit na nočník kolem 2let. Nočník jsem měla obyč z Tesca za 80Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik je malé? Už má věk na nočníček? Náš Honzík to dělal taky a zlomilo se to až předevčírem. Je mu 21 měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právěže u tchýně na něm sedí, ale to je takovej co už se nevyrábí…takže mam obavu že je to važně tím že se ji na něm špatně sedí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej si sedne na jakejkoliv nočník…super, ovšem pouze oblečený…jakmile ho chci vyslíkat, zdrhá a nebo řve a propíná se. Má 23m a já jsem na mrtvici, nenutím. Až bude chtít, tak stejně už půjde na záchod. Jako brácha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to nesvadela na nocnik…ja zkousela i nechat si dceru vybrat a nic (treba nocnik s volantem), proste na tom sedet nebude. Stejny postoj byl i k redukci na zachod…odbouravame to postupne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abby píše:
No právěže u tchýně na něm sedí, ale to je takovej co už se nevyrábí…takže mam obavu že je to važně tím že se ji na něm špatně sedí…
To je možné, náš malý taky dostal od tchyně nočník na kterém sedět nechtěl, prvně jsem si myslela, že si vymýšlí nebo že je na to malý..
Když k nám přišla nějaká holčička, v pohodě si sedla a vyčurala se, když přišel chlapeček, nechtěl na tom nočníku sedět..
Nakonec jsme malého vzali do obchodu a nechali ho, ať si vybere sám..Tak si tam na ně sedal, prohlížel si je a nakonec si vybral a nebyl problém..
Teďka už je veliký, takže se do něho sem tam vykaká, ale jinak už chodí na veliký záchod..
- Citovat
- Upravit
Tak za mě to klidně nočníkem být může.
Moje dcera je hodně vysoká a klasické nočníky s úzkým rantlem jí vůbec nevyhovovaly, jak si musela sedat z té výšky skoro na zem a pak sedět s koleny hnedle u brady.
Koupili jsme to hrací „křesílko“ od Fisher Price a v pohodě. Ale taky o to hraní nešlo, prostě se na něm cítila pohodlně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli Nuk, do ostatích náš prcek propadával.
Ale je malá, nehrotila bych to a nekupovala milion dalších nočníků…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě to může být nočníkem. U nás prošel u staršího jen ten s hlavou čehosi (tuleň či co) mezi nohama. Bubnoval do ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá sedí bez keců na jakémkoliv nočníku. Mám jeden obyč z Intersparu za 20 kč a u prarodičů je ten 30 let starý po mě. Malé je 11 měsíců a když se jí zrovna chce, tak se tam vyčurá i vykaká. Ale samo, že si ještě neříká.
- Citovat
- Upravit