2,5leté dítko a bobky v tepláčcích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
2,5 leté dítko bobky v tepláčcích
Ahoj poraďte jak svlíknout a umýt upatlané dítko a tepláčky od hov.
Kolikrát se mi stalo že jsem od toho taky jak ho svlíkám
a ještě mi utíká pryč asi ho začnu svlíkat ve vaně
jednak mi nikam neuteče a nevyklepem to z kalhot na zem
jednak ho omyji vaši zkušenost a rady uvítám děkuji moc.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě svlíkat ve vaně, připravit si natrhaný toaleťák, abys mohla bobky sesbírat a naházet do záchodu. Tepláčky osprchovat proudem horké vody, pokud jsou světlejší a mohli by zůstat skvrny, tak potřít lučovým mýdlem (v DM kostka cca 13 kaček).
Případně pořídit tréninkové kalhotky, třeba i látkové, které jdou na bocích rozepnout jako plínka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je malý posmolený tak ho první naženu do koupelny svleču…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ráda bych ho svlékala taky ve vaně. Ale on tam má hysterický záchvat, protože se bojí, že ho budu sprchovat. Což bych udělala, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites
ojej nemá rád sprchu? malý měl tak chvilkovou krizi první ze sprchování pak z koupání a teď už mu nevadí ani jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 nemá rád sprchu. Nikdy ji neměl rád. Jednou jsem ho fakt osprchovat musela, dala jsem ho do vany a celé to prořval. Pak mi řval ještě týden ve vaně i při normálním koupání :-/
Nejhorší to bylo na dovolené v penzionu. Tam byl jenom sprcháč. Myla jsem ho obden a pokaždé šílené ródeo :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites
ty jo snad ho to přejde, netuším jak na to u nás to odeznělo tak nějak samo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 Na plavání mu to nevadí. Tam se ve sprchám sprchuje rád. Mají tam dotykové čidlo a jednu sníženou sprchu pro děti. Takže tam řádí docela dlouho.
Ale doma je to šílené pořád. Tak snad to přejde.
On měl i hrůzu z fénu, mixéru, vysavače. To naštěstí postupně odeznělo. Teď už má z vysavače akorát respekt, ze zbytku si nic nedělá. Jsem ho dávala na hlídání, když jsem potřebovala vysávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To znám velice dobře..prožívám ted něco podobného. malém je skoro 2,5 roku a stim kakáním máme taky problém. Ale ten muj má zase záchvat když ho chci posadit na záchod. Je to síla, vzpírá se a né a né ho tam posadit.Jooo čurání je v poho to si řekne a já ho dá vyčurat. Ale když chce na velkou začne běhat po bytě a kroutit se jak paragraf a já už to vždycky poznám že to na něj de
a pak vždycky zavolá MAMÍÍÍ KAKÁÁÁ
NA JAŘE JDEME K ZÁPISU DO ŠKOLKY NA TO JSEM TEDY ZVĚDAVÁ JESTLI TO ZVLÁDNEM A ODNAUČÍ SE TO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites Dcera se taky bála sprchy, tak jsem jí tam dala malý nafukovací bazének a sprchu jako „fontánku“ a od té doby se nechce koupat ve vaně
. Vleze si tam, řekne máma pryč a zabouchne za sebou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To znam, soupnu ji na nocnik a opatrne svlikam a zbiram bobky, uz mi z toho jebe
medaily tomu, kdo vymyslel vlhcene ubrousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brambůrka10 píše:
To znam, soupnu ji na nocnik a opatrne svlikam a zbiram bobky, uz mi z toho jebemedaily tomu, kdo vymyslel vlhcene ubrousky
Tak pokud mí dítko panickou hrůzu ze sprchy, tak možná, ale jinak zlatá sprcha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit