Jaký nočník pro kluka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
29.12.12 13:16

jaký nočník pro kluka

Omlouvám se za diskuzi která tu už byla

Máme synka 10 měsíců a protože je šikovný a už delší dobu sám sedí chceme zkusit nočník. Za nás se už dávno sedělo na nočníku. Jenže je jich všude mraky a nevím jaký koupit

zamlovaji se mě tyto http://nocniky.heureka.cz/…k-s-operkou/

nebo http://www.ikea.com/…ts/70141228/

máme všude plovoučku tak nevím jsem bezradná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7196
29.12.12 13:21

Mně se líbí víc ten Chicco kvůli té opěrce, ale to jen tak na první pohled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
29.12.12 13:22

Za mě jsme spokojená a ikeáckým tam to nikdy nešlo vedle v tom chicco jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.12.12 13:25
@Becky00 píše:
Mně se líbí víc ten Chicco kvůli té opěrce, ale to jen tak na první pohled :)

no to mě taky ale spíš mě zajímá praktičnost toho nočníku
zase u ikey píšou že má protiskluz no nevím
už vidím jak máme doma oba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.12 13:29

Koupila jsem prvni nocnik, ktery mi prisel pod ruku. Podle me je to skoro jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7196
29.12.12 13:30

@banánice Jen jsem se tak zamyslela když tam bude třeba při učení sedět déle tak aby měl oporu… ale to jsou jen moje úvahy, zkušenosti nemám žádné :D

ale pokud jde o protiskluznost, tak to stačí zespodu nalepit kousek třeba těch ťapek co se prodávají na nohy židlí aby neklouzaly. Podle mně to výjde na stejno… :nevim:

Teď jsem koukla na cenu a vlastně je to jedno, můžeš koupit oba a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.12.12 13:33

Kup si z melodii, když se vyčurá poznáš, že čural, máme doma pro dceru po první obyčejný a někdy nepoznám, že čurala, protože ona si na něm sedí, jak v kině :lol: u tchánů teď trůnila na hracím a hned jak se vyčurala, tak začla písnička :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.12.12 13:34

No ikeu máme kousek takže koupíme ten a uvidíme co a jak :-)
max si pořídíme i ten chicco podle toho jak nám to půjde nebo nepůjdu ale díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.12.12 13:35

@banánice Ví se mi líbí ten chicco… my máme obyč nočník z Rossmannu a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
@IvkaH píše:
Kup si z melodii, když se vyčurá poznáš, že čural, máme doma pro dceru po první obyčejný a někdy nepoznám, že čurala, protože ona si na něm sedí, jak v kině :lol: u tchánů teď trůnila na hracím a hned jak se vyčurala, tak začla písnička :dance:.

s melodii nechceme náš je moc nemusí takže kdyby se vyčurala něco zahrálo myslím že by byl konec nočníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Jo a v prvním patře máme všude dlažbu a podlahovku, v podkroví lino jen v koupeně je zatím normální radiátor nejlíp se jí trůní tam u toho radiátoru, když topí, tak se hned vyčurá, jak jde od něj teplo :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 13:37

Tak mi máme tenhle http://nocniky.heureka.cz/…ky-oranzovy/ sice malej ještě na nočník malej ale podle mého jde o to aby nečůral ven, takže ten první s velkým okrajem ve předu se mi moc líbí. Já jsem si pořídila tenhle, že je velkej, kolikrát ty nočníčky jsou jak na panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.12.12 13:38
@Alčák1 píše:
Tak mi máme tenhle http://nocniky.heureka.cz/…ky-oranzovy/ sice malej ještě na nočník malej ale podle mého jde o to aby nečůral ven, takže ten první s velkým okrajem ve předu se mi moc líbí. Já jsem si pořídila tenhle, že je velkej, kolikrát ty nočníčky jsou jak na panenky.

ježiši ten je taky dobrýýýý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.12.12 13:40
@banánice píše:
ježiši ten je taky dobrýýýý :mrgreen:

taky máme takový nějaký obyčejný, jen růžový :jazyk: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.12.12 13:46

A ještě jedna věc jak dlouho ho tam mám ze začátku nechat? Ptala jsem se svoji máti ale ta si to nepamatuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze