Jaký nočník pro kluka
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký nočník koupit pro 2leteho kluka, ktery nechce na nocnik?
Mame doma nejaky univerzalni a ten precurava, kdyz uz se teda vycura. Jinak uvitam rady jak ohledne nocniku, tak ohledne uceni na nocnik. Vetsinou totoz pokus na curani do nocniku skonci synovym duraznym ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli cura v sede nebo ve stoje. Pokud ve stoje, tak můžete zkusit rovnou záchod (stojí na stoličce).Pokud v sedě, tak vybrat nějaký delší, aby měl dost prostoru (třeba bilozeleny ikeacky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoy Jeste teda mame redukci, tak zkusim, jestli nebude curat rovnou do wc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednažena píše:
@zoy Cura v sede. A ten Ikeacky, da se sehnat na netu?
Nám taky vyhovuje ten bílo-zelený z Ikea, je vyšší a prostorný. Bohužel Ikea nemá eshop, tak jedině pokud někdo prodává v bazaru nebo pak přes někoho, kdo má Ikea blízko a poslal by poštou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda dvou a půl letého syna a ten si různé vymyšlí, jednou chce curat na stoličce, pak na redukci, pak si sedne na záchod jen tak. U babičky cura právě do ikeackeho nočníku, doma má nějaký větší, co byl zrovna v obchode. Hlavní je dost prostoru a pinda zastrceny v nocniku nebo zachode, jinak je to všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ikeacky myslím na netu koupit nejde, jen přímo v obchode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednažena píše:
@Bjedrunka Tak to mam smulu.
Já mám Ikea 10 minut od domu. Tak bych případně mohla. Jen nevím, na kolik by u takového balíku vyšlo poštovné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednažena Nám se syn odplenkoval přes den ve 22 měsících a ideální byl (a je) ten ikeácký bílo zelený (tady zmíněný) nočník. Je dost velký a malýmu vyhovuje i teď ve 27 měsících.
U nás pomohlo motivovat, že bude čůrat jako tatínek. Takže střídal redukci a nočník podle nálady. A hlavně jsme nenutili. Syn lítal nahatý (chytli jsme zrovna léto), tak jsem se naučila poznat, kdy potřebuje a v tu chvíli nabízet nočník. Zabralo to.
Jo ale u nás třeba komplikace způsobovalo jakékoliv rozptýlení. Syn se musel fakt soustředit na čůrání, takže kolem nesměl být nikdo kromě mě nebo muže, žádné hračky v dosahu a pod. Jinak prostě „ne“. Teď už je mu to fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://m.ikea.com/…rt/60193128/
Ta zelená část je vyndávací, takže se skvěle vylívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obavám se, že náš by taky rád cural do pleny, aby se nemusel zdržovat něčím tak nepodstatnym jako curanim. Ale teď se to hodně zlepšilo, protože s nočníkem začala jeho o rok mladší sestra, tak se nechce nechat zahanbit a ona je oproti němu zlata, že se snaží si říct (začne si stahovat kalhoty).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit