Jaký nočník pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
29.12.12 23:00

Abych vám pravdu řekla, tam mi ani nenapadlo, že kluci na nočníku dělají takový vodotrysk, mám zkušenosti jen ze dvěma dcerama a ty čurají přímo do nočníku :lol: teď čekáme kluka, takže tohle je pro mě zajímavé zjištění, že pindík vyleze ven a čurá mimo :oops: tak to asi pak budeme muset koupit něco jako DevilAjka :think:
Ještě nějakou vychytávku máte ohledně kluků :?: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.12.12 23:03

@IvkaH no mě tohhle zjištění taky zarazilo :mrgreen:. tak jsem pak začala pátrat po nočníkách určených pro chlapečky (mají zvýšený přední okraj) a z těch, co jsem našla, je tuleň opravdu nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
2752
29.12.12 23:07

@DevilAjka a máte ten obyč. nebo toho hracího tuleně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.12.12 23:11

@Alčák1 máme obyč, do dneška jsem nevěděla, že je i hrací typ. Ale ten nehrací nám stačí(ikdyž, kdybych věděla o hracim, tak ho máme :mrgreen: ). Malej začal chodit na nočník v 1,5 roce a rovnou jsme ho zbavili plínek přes den (jen na spaní a na ven měl).

• Citovat
  • Upravit
2752
29.12.12 23:18

@DevilAjka Tak už je objednaný :lol: vzala jsem mu blankytně modrej, tak doufám že bude :cert: v úterý přijede babula a děda, tak si zelenej odvezou :mavam: MÓMÓMÓc díky za typ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.12.12 23:20

@Alčák1 máme oranžový :). Rádo se stalo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
767
25.2.13 21:52

Nočník pro kluka

Ahoj, prosím o vaše zkušenosti s nočníky pro chlapečky. Máme nočník od Chicco, ale ta část mezi nohami je zřejmě pro syna moc úzká a jelikož má ještě zúženou předkožku a pindík se mu při čůrání nafukuje a ještě čůrá do strany. Takže půlka je na kalhotách a půlka na podlaze a skoro nic v nočníku. Potřebuji takový nočník, aby ta část mezi nohami byla co nejvíc vysoká a široká. Snad chápete co myslím. Moc díky. Nechce se mi lítat po obchodech a zkoušet nočníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
25.2.13 21:57
@Mata132 píše:
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti s nočníky pro chlapečky. Máme nočník od Chicco, ale ta část mezi nohami je zřejmě pro syna moc úzká a jelikož má ještě zúženou předkožku a pindík se mu při čůrání nafukuje a ještě čůrá do strany. Takže půlka je na kalhotách a půlka na podlaze a skoro nic v nočníku. Potřebuji takový nočník, aby ta část mezi nohami byla co nejvíc vysoká a široká. Snad chápete co myslím. Moc díky. Nechce se mi lítat po obchodech a zkoušet nočníky.

Globus, za 99.90.Nyní v akci ;) Včera jsme ho kupovali sousedům. Pěkně mezi nohama vysoké, a široké. My máme z kauflandu a taky je to někdy na koberci. Zítra tam jedem a jeden též hned uchvátíme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.2.13 22:07

My máme tento http://nocniky.heureka.cz/…elky-zeleny/ a jsme s ním max. spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
25.2.13 22:08
@monulda píše:
My máme tento http://nocniky.heureka.cz/…elky-zeleny/ a jsme s ním max. spokojeni.

To je on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.2.13 22:15
@boball píše:
To je on ;)

Právě je bezva i to, že má menší otvor, protože náš prcek je chroustek a do ostatních nočníků skoro propadává a na tomto se mu sedí dobře. Já jsem totiž vybírala nočník podle nejužšího otvoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.2.13 22:17
@monulda píše:
Právě je bezva i to, že má menší otvor, protože náš prcek je chroustek a do ostatních nočníků skoro propadává a na tomto se mu sedí dobře. Já jsem totiž vybírala nočník podle nejužšího otvoru :)

Tak to asi nebude ten pravý pro nás. My zase potřebujeme nějaký na větší pozadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.2.13 22:23

To je v klidu, klidně ho kupte. Byla u nás holčička od známé, která má taky docela velkou prcku a pěkně se na něj taky vlezla :D On je užší jen ten vnitřní otvor, ale šířka toho nočníku na sezení je dost veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
26.2.13 08:10

Už jsem tu dávala dříve odkaz. Máme tento a pro kluky fakt ideální :palec:
 http://www.kocarky-vydeko.cz/…-ceny-74-kc/

Je k dostání i hrací verze.

• Citovat
  • Upravit
2
13.6.14 11:58

Ahojky :) také jsme nedávno sháněli nočník pro našeho kloučka a trochu jsem se v nabídce ztrácela.. nakonec jsme ale vybrali tenhle http://www.petraplast.cz/…cnik-914000/ a jsme maximálně spokojeni. Nic neteče kam nemá, nočník má velký objem a přitom je lehký. Máme ten zelený a prckovi se moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze