Jaký nočník pro kluka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
29.12.12 13:49

My jsme v kojeňáku posadili děti na nočníčky a nechali je tam cca 10 minut. A pouštěli jsme jim při tom z kazeťáku šplouchání vody - ale to bylo v kojeňáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.12.12 13:57

Já teď na malou vyzrála na nočníku ji krmím, po jídle hned vždycky něco udělá, když dojdeme z venku, tak hned letím ji posadit na nočník, že příjde ze zimy do tepla, tak hned čurá. Nebo ráno, jak se probudí okamžitě na nočník.
Dopoledne už mám vychytané, že i tlačí a pak po nebo při večeři. Vždycky v koupelně, před koupáním když napouštím vanu tak ji posadím, taky čurá, jak ji vytáhnu z vany stihnu osušit, musím posadit, teprve mažu a oblékám a jak ji začnu fénovat vlasy, tak už taky čurá.
Má teď 15měs. a po 3 měs. co pravidelně nočníkuje, tak přes den už vydrží 2-3h nečurat, ale jak chce pití, tak si jde automaticky sednout, že vím že se vyčurá zas.
Teď spí venku čekám až začne žvatlat a letím pro ni a hned sednout.
Pořád se jí ptáme chceš čurat, chceš kakat, tak už umí žvatlat cura nebo kaka, ale ještě to říká až po, takže ji posazuju hlavně preventivně a někdy sedí 3minuty někdy u tv vydrží aj 15min. ona to vůbec neřeší, jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.12.12 14:08

A když jsem ji začla učit na nočník, tak velký pomocník mi byla zaplá pračka z bočním plněním a posadit ji před tu pračku :lol: taky měla pokusy řvát, jak každé dítě, že tam nechce být, ale to jsem ji objímala a škrabkala na zádech a teď tam sedí, jak kdyby to byla normální židlička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.12.12 14:08

@banánice mám kluka a mám oba dva co ukazuješ, jen chico v červeném, oba dva jsou dobrý, když si pinďu nechá venku tak čůrá vedle :mrgreen: ale to i na záchodě, jinak jsem spokojená s oběma ;)

• Citovat
  • Upravit
15492
29.12.12 15:01

Mám chicco a jsem spokojená. Je pevný, stabilní, dobře se mu na něm sedí, vpředu dostatečně vysoký i široký, což je pro kluky ideální. Ikeácký jsem v ruce neměla, ale z těch, co jsem měla možnost vidět, mi přišel nejlepší chicco. Akorát nemá protiskluz, ale nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
29.12.12 15:36

Já mám obyčejnej z Tesca - pokud se mládě náhodou vyčurá jde toho tak půlka vedle. Tak jsem na základě diskuze koupila Chicco - když se náhodou vyčurá jde skoro všechno vedle :mrgreen:. Já nějak nevim, jestli je problém v synově anatomii, v nočníku nebo jestli ho tam blbě posazuju :cert:. Teď se chystám koupit redukci na WC neboť tuším, že s dalším nočníkem budu vyhozená z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
29.12.12 15:53

http://nocniky.heureka.cz/…-3v1-nocnik/
my meli tento a obrovsky uspech - na zacatku jsem mu ho dala mezi hracky, jako ze nic, to zacal objevovat, coze to je, pak jsem ho tam nechala posadit - v obleceni, moc se mu libilo, ze se muze drzet vepredu a pak jsme ho presunuli do koupelny a sli vyzkouset naostro, pochopil to rychle a na nocnik chodil moc rad, zacli jsme asi v 8 mesicich
drzim pesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
29.12.12 17:12

My jsme ze začátku měli tenhle a byl fajn. Akorát je třeba u chlapečků ohlídat, aby neměl pinďu venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.12.12 17:19

My sme dostaly ten jakoby stolicku, pro kluka mi prisel naprosto na nic, pinda malemu lezl ven z tama. Nakonec sem na kauflandu koupila obyc plastovy a parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.12.12 21:38

Děkuju za rady dneska jsme to jednou zkusila máme klasiku ikea no njedříve si s nim trochu pohrál :-) pak jsem sedli ale jen chvilku moc se mu to nezamlouvalo no není divu že :-) tak budeme pomalu pokračovat snad to dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.12.12 21:52

Máme doma nějaký obyčejný s kačenkou, v zadu jakoby opěrátko a ve předu výstupek a hlavně docela veliký. Za mě, se synem jsme zkoušeli nočník snad co se naučil sedět, teď ve skoro dvou letech chodí skoro spolehlivě. Ale opěrátko ke svému účelu teda nikdy nepoužil, že by se o něj chtěl opírat. Každopádně i přesto nočníky s opěrátkem výrazně preferuje. U babičky máme i ten slavný z ikey a do toho mi dlouho nechtěl kadit, i teď s tím má problém. Vadí mu, jak to má obtisklé i na zadku. U těch nočníků s opěrátkem má jakoby celý zadek schovaný uvnitř v nočníku, tak z toho má asi lepší pocit. Ale asi je to o zvyku. Důležitá je ale velikost nočníku a toho předního výstupku. Syn má nějakého většího pindíka, takže se nám často stává, že to neohlídáme a přečůrá. Musíme ohlídat, aby si opravdu sedl až dozadu, jinak to proteče kolem výstupku. Lákalo mne zkusit náš vyměnit za chico, má větší výstupek, ale zase když jsem ho viděla, zdál se mi menší. Co se četnosti posazování týče, ze začátku jsem posazovala, když byla velká pravděpodobnost, že by se mohlo zadařit, hlavně po probuzení a tehdy ještě i po kojení. Samozřejmě následovala po úspěchu velká chvála. A teprve když pochopil že je to žádoucí, poznalo se, že už po probuzení vyloženě čeká na posazení na nočník a nepustí to do plíny… Tak potom jsme přešli do fáze běhání doma s holým zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.12 22:33

@sovička hezkej nick :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.12.12 22:42

My měli nejdřív obyč nočník, ale malej si s pindíkem pořád hrál, takže ten přední rantl přečůral a louže všude :roll:. Takže jsme koupili tento a spokojenost. I si s nim povídá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2752
29.12.12 22:51

@DevilAjka jééé tak ten se mi moc líbí, asi ten koupenej dáme k babičce a koupíme tenhle :* to byla láska na první pohled :srdce: :srdce: :srdce: když mi něco padne do oka a to je málo co :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.12.12 22:56

@Alčák1 taky jsme to tak udělali ;). Navíc ani zadní opěrka neni potřeba, když je sezení na nočníku nadlouho, tak se opírá o tulení hlavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step