Mám hrozný strach - UZ vypadá jinak než by měl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
12.8.10 00:47

Mám hrozný strach:-(

Holky vím že jsem hrozná,ale mám hrozný strach.Hcg bylo 6903(5 plus 2),ale moje dr mi řekla že zatím vidí jen vajíčko a je jen 1,5mm veliký a vypadá opožděně že spíše než na 6tt to vypadá na 5tt ale to vůbec nevychází Zatim na UZ nebyla vidět žádná krev,ale celou dobu mě bolí břicho jako bych to měla každou chvilku dostat a nikdo mi nedokáže vysvětlit proč jsem v úterý krvácela :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
913
12.8.10 05:56

ahojky, to bude dobrý. A kdy máš jít zase na kontrolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.8.10 06:59

:kytka: ničeho se neboj. V prvním těhotenství taky velikost plodu neodpovídala týdnům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
12.8.10 07:45

Ahoj

neboj se.. je příliš brzy… co neviděla ona, by třeba jiný dr na lepším UTZ viděl.. to jsou prostě tyhle individuality.
HCG máš krásné, tak se raduj, nestresuj se.. a těš se na příští KO, určitě to bude v pořádku . V tak ranném stádiu to málo kdy odpovídá přesně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
12.8.10 09:38

beruska: zbytocne stresy ti hodila lekarka. Najskor si mala ovulaciu neskor, takze si este nie 6tt. Pri tychto rannych tehotenstvach sa zo dna na den miminko rychlo meni - dnes nie je zarodok, zajtra tam je a podobne. Podla mna to cele je nejaky urychleny zaver. Jednoducho treba pockat, kazdym dnom sa na sone ukaze uplne iny obrazok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.8.10 10:55

Ve středu,ale mám pocit že se do té doby asi zblázním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.8.10 13:39

Mě také řekli, že to vypadá na mladší těhotenství, tak jsem si říkala, že to je špatné, jelikož jsem věděla přibližný termín ovulace a tedy to nesouhlasilo… pár týdnů na to, již velikost odpovídala a vše bylo v pořádku :dance:

Tak se nestresuj a v klidu vyčkej na další kontrolu. Přeji ti, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 12:45

Ahojky, mám podobný problém… …mám skoro 2letýho syna a snažíme se o druhý, během posledního roku sem si prodělala 2 ZT (obě gestační váček bez plodu a nakonec spontánní potrat + revize), teď sem znovu otěhotněla, byla sem na první kontrole (u nového dr) všecko sem s ním probrala a když udělal utz, byl gestační váček, ale zase prázdný, odhadnul mi těhotenství na 5tt (měla sem být 6tt)..netvářil se ani tak ani tak, ale řekl mi, že doufat ještě můžu…chtěl mě objednat za 14 dní, ale objednal mě za týden, prý to radši budem sledovat…já ale nevím jak se přestat bát, že je to zas špatně…to první těhu po porodu sem neřešila a věřila dr, ani by mě nenapadlo, že může být něco špatně.....to druhé těhu mě dr docela sledovala, ale od začátku sem věděla, že něco je špatně, měla sem tam kromě gestačního váčku (ve kterém byl i žloutkový) i cystu a hematom, po revizi mě dr poslala na krev, kde mi až na mírně zvýšený faktor VIII, ale dr mi řekla, že to nic neznamená.....myslíte, že mám ještě doufat, že bude všecko v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
13.8.10 14:29

Ahoooj holky! Berusko budu moc držet palce, aby ti to dobře dopadlo a rychle ti ten čas do kontroly utekl. Já jsem v nejistotě prožila 3 týdny, první kontrola špatná - gestační váček jako přesýpací hodiny a uvnitř jen něco malého, neodpovídalo to 8 týdnu podle ms, druhá kontrola lepší - došlo k nějakému vývoji a gestační váček se nafoukl, doktor říkal, ža asi došlo k pozdějšímu otěhotnění a ultrazvuk vypadal fakt dobře, ale vůbec mi to neodpovídalo ovulaci..a teď v úterý třetí kontrola a zase všechno špatně, jsem tři dny po revizi - už tam plod ani nebyl..Rozdíl jednoho týdne by snad ale nemusel hned znamenat, že je to hned zlé!!Držte se, přeju všem, které mají ještě nějakou naději hodně sil a štěstíčka!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 14:37

Miri, to mě mrzí :cry: achjo…já už nechci další revizi, další testy, braní krve.....musí to být v poho!!!! mě teda dr říkal, že gestační váček je krásně pravidelnej, založenej jak má být, akorát mu chybí ten plod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
13.8.10 15:04

Sluníčko, ty máš můj obdiv, že neztrácíš naději po 2 zt, já mám teď hrozný strach, až se začneme zase snažit, že to bude opět špatný :cry: Aspoň máš doma malého!! U nás to bylo první těhu a hned nedopadlo, už se budu vždycky bát jít na kontrolu..Pokud by si byla o týden později, tak na tom ultrazvuku by ještě opravdu nic moc nebylo vidět, co jsem tak koukala na obrázky na netu..za týden se může udát ještě spousta věcí, ten vývoj je pak hrozně rychlý!!Budu moc držet palce! Snad u tebe bude platit, že dotřetice se to povede! Hlavně se nestresuj, hezky odpočívej a dej si nějakou dobrůtku na uklidnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 15:20

miri, děkuju, ale věř, že další sílu do boje taky najdeš…nejhorší je den před kontrolou a čekání v čekárně, když nevíš co bude…ale pak už je to všecko rychlý :-) všecko chce svůj čas a my ženský prostě musíme být silný, aby sme tohle všecko zvládaly… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
19.8.10 19:32

Ahooj holky, tak jak vám dopadly prohlídky?!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.10 09:14

Ahoj holky…
včera sem na tom byla trošku blbě, tak sem celej den prospala…ne, že bych na tom byla nějak líp…

takže včera ko…nic tam zase nebylo, teda byly tam nějaký zbytky, dr říkal žloutkovýho váčku a že mimi se nezačalo ani vyvíjet, mluvili sme o vyšetřeních a řekl mi možnosti, že prostě jestli chci, tak nás pošle, ale že na genetice, vzhledem k tomu, že máme Lukyho, tak mi tam asi nic nenajdou (že mi třeba řeknou, že na tom a tom chromozomu je to a to špatně, ale stejnak to pro nás bude jen informace, protože už sem těhotná byla), mluvil i o štítné žláze, pořád přemýšlel a dokonce se mě ptal, jestli sme se nepřestěhovali mažel nezměnil práci nebo prostě jakákoli změna…na nic sme samozřejmě nepřišli…navrhl mi, že bysme to měli ještě zkusit na počtvrtý…vím, že je to hrozně psychicky náročný, ale řipadá mi, že každým pokusem sem víc otupělejší, nemůžu říct, že to bolí míň, ale čekám to a nejsem z toho tak vyvalená…nejhorší to bylo asi podruhé…takže asi to napočtvrtý zkusíme…

jinak ve středu mě čeká revize, takže to (doufám, že nezačnu krvácet dřív) tentokrát bude snad „bezbolestný“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
21.8.10 16:45

Sluníčko to je mi moc líto, že vám to zase nedopadlo :-(
Určitě to ale nevzdávejte, pokud budeš fyzicky v pořádku!!
Hlavně přeju, aby revize byla v pohodě a nic tě nebolelo!!
Je to fakt hrozný, pro se tohle vůbec děje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty