Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky prosím můžete mi poradit?Od úterý od rána mám křížové bolesti a i bolesti břicha..dnes mi bříško i tvrdne a teď sleduju hodinky a mám bolesti buď po 5 nebo max.8 minutách..zítra mám jít na prohlídku ráno v 10hodin,jsem už ve 40.tt a kdybych neporodila do soboty tak mi porod budou vyvolávat,pže mám těhu cukrovku..tak nevím jestli mám jít do porodky teď mám jí totiž jen 5 min.od baráku a nebo počkat až na to ráno…nechci zbytečně plašit,ale to bříško tvrdne celkem dost a často a ty bolesti jsou nepříjemný..tak nevím..prosím o radu ![]()
Jeeeeed, do 10 do rana uz muzes mit prcka u sebe
… Lespi jedna cesta navic nez pozde (zvlast, kdyz mam nemocnici za rohem
). Porod muze trvat a taky to muze byt rychlovka
. Treba to stihnete jeste dnes
… Preji krasny, rychly a pohodovy porod a zdraveho prcka u sebe.
![]()
Jasně,nic horšího,než že tě pošlou na noc domů se Ti nemůže stát
ale taky to vidím, že do rána můžeš být čerstvá maminka ![]()
Určo jed, myslím, že do rána máš dárček v podobě krásnýho mimíska ![]()
já bych asi jela
v prvním těhu jsme jeli už při kontrakcích co 10 min. , ale to i proto, že jsem byla na 3 cm otevřená a měla jsem streptokoka… tak kvuli antibiotikům (ty mi stejně nakonec dali pozdě,ale to je jinej příběh
) každopádně od doby, co jsem zaregistrovala, že se něco děje mi porod trval cca 4 hodiny, takže zítra v 10 už můžeš mít klidně prcka v náručí
a když nic, můžeš si udělat aspoň hezkou procházku ![]()
určitě jeď (nebo jdi
). mě křížovýma bolestma začínal porod. a ještě se zeptám - teplou sprchu sis dala? pokud bolesti poleví, tak to jsou poslíci. pokud ne, tak porod ![]()
tak nás poslali ještě domů,kontrakce nemám i když mě to pořád bolí,otevřená jsem teprve na prst a prý jsou to nejspíš poslíčci,i když mi nepomohla ani teplá voda,tak jdem zítra normálně na další kontrolu a uvidí se.ale sami řekli,že je lepší,že jsem se stavila,ale že se to teprve pomalu rozbíhá..:)
verusnerus píše:
tak nás poslali ještě domů,kontrakce nemám i když mě to pořád bolí,otevřená jsem teprve na prst a prý jsou to nejspíš poslíčci,i když mi nepomohla ani teplá voda,tak jdem zítra normálně na další kontrolu a uvidí se.ale sami řekli,že je lepší,že jsem se stavila,ale že se to teprve pomalu rozbíhá..:)
drzim zajtra palce.
ja som iba 38+2, ale podobne bolesti som dnes mala trvali 3 hodiny, boli to neskutocne pichanie do chrbtice interval najprv po 8 minutach ku koncu po 6 a jedno „pichanie“ trvalo minutu a pol. sprcha to len zhorsila. tak som nahadzala veci do porodnice do tasky a cakala na drahu polovicku, aby ma hodil do porodnice. kym dosiel, tak to prestalo. takze sme nikam nesli.
tak jsme nakonec opravdu porodili 12.5. v 8:20 ráno,pomohlo mi,že jste mi poradili abych šla,chtěla jsem jinak vydržet na kontrolu v 10dopoledne,to už ale byla malá dvě hodiny na světě
![]()
verusnerus píše:
tak jsme nakonec opravdu porodili 12.5. v 8:20 ráno,pomohlo mi,že jste mi poradili abych šla,chtěla jsem jinak vydržet na kontrolu v 10dopoledne,to už ale byla malá dvě hodiny na světě![]()
Gratuluju
![]()
Zdravim maminky.. ..sem tady novackem, a mam dotaz.. ..dneska rano po tech bourkach mi zacalo asi neco jako poslicci, boli to jako bolestiva menstruace a je to po 10 minutach cca, vcera sem byla u doktora ten rekl ze este nic.. jsem 37+6 a a ni sem si nevsimla ze by odesla naka ta hlenova zatka.. muze bejt toto porod nebo mam bejt v klidu?…nemame vanu jen sprchac tak nevim jak to zjistit..ale boli to dost.. dekuju za jakoukoli odpoved