Můžeme jet?

819
8.5.11 13:18

můžeme jet?

Ahojka těhulky, nejsem si jistá jestli mám jet do porodky nebo raději ještě počkat.....zítra máme termín a dneska od 2:13 :-D nespíme.Mám kontrakce od začátku po míň jak deseti minutách, ale problém je v tom, že pořád nemáme pravidelnej interval, jednou je to za 5 jindy za 3 a pak zase za 8 v deset ráno jsem volala pro jistotu do porodky a sestřička mi řekla, že jsou to nejspíš jenom poslíčci a ať jsem zatím v klidu. Jenže dvě horký vany nepomohly, měla jsem kontrakce jak ve vaně tak hned jak jsem vylezla a přijde mi, že na poslíčky už to trvá nějak dlouho, přece jenom mám za sebou skoro dvanácku :-( bolesti jsou dlouhý a nesnesitelný a teď se na chvíli ustálili na pět nebo čtyři minuty a najednou až po deseti.
Jak jste to měli vy, musí být intervaly přesně po stejný době nebo se to může občas vychýlit?po každý druhý kontrakci lítám na záchod a myslela jsem si, že mi „kape“ i plodovka, ale to by asi kapalo celou dobu ne jenom na záchodě ne?
Prosím písněte vaše zkušenosti už chci aby ta děsná bolest skončila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
8.5.11 13:22

No tak jeď, prosím Tě, takhle radit se nedá, každá to má jinak. Natočí ti tam monitor a prd poznají, když jim řekneš, že už máš kontrakce pravidelně :wink: zbytečně se takhle stresuješ. Plodovka může ukapávat, ono hlavička může ucpat „dirku“ :lol: Přeji hodně štěstí a ať máš mimíska brzo u sebe :hug:

Jinak moje zkušenost - hned po pěti minutách, pak po třech a za tři hodiny bylo komplet dokonáno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
8.5.11 13:23

Hele,klidně jeďte…raději plašit než něco zanedbat,oni tě nevyhodí,max.pošlou dom.Vezmi si vložku…porodnickou,oni udělají zkoušku,jestli to je plodovka,pak tě vyšetří a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.5.11 13:25

jestli je máš po 4-5 minutách, tak to bych už jela! no co, kdyžtak tě pošlou domů, lepší než začít rodit doma :wink: Já třeba neměla poslíčky vůbec, 4 dny před termínem jsem měla kontrakce ráno od 7.30, nepravidelně, po cca 15 minutách, někdy dýl, pak večer se to začalo zkracovat a jeli jsme nějak po desátý, kdy to bylo už po asi 4 minutách, přijeli jsme do porodky a malej byl na světě za 4 hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.5.11 13:32

já jsem chtěla být doma co nejdýl, ale vzhledem k pozitivnímu streptokoku už pomalu pojedu máte pravdu max pojedu domu :-( ale ten nesnesitelnej hlad :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.5.11 13:33

Jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
8.5.11 13:36

Smajlicek…my taky jeli na dvakrát…
V 5 večer…a to mě poslali dom…taky jsem myslela,že mi odtéká plodovka…
A pak jsme o půlnoci jeli znova.....to už byly kontrakce ale prý hned rodit nebudu,že jsem zavřená a že nejdřív dopoledne..
A ve 4.43 byl na světě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.5.11 13:42
smajlicek90 píše:
já jsem chtěla být doma co nejdýl, ale vzhledem k pozitivnímu streptokoku už pomalu pojedu máte pravdu max pojedu domu :-( ale ten nesnesitelnej hlad :poblion:

ty nejíš? já se cpala celej ten den než jsme jeli, jsem si právě myslela, že to jsou poslíčci, tak jsem to neřešila :mrgreen: a taky to vůbec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.5.11 13:46

měla jsem pár lžic polívky a v noci jogurt je mi na zvracení při pomyšlení na jídlo :poblion:
jdu se oblíkat tak mi držte palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
8.5.11 13:53
smajlicek90 píše:
měla jsem pár lžic polívky a v noci jogurt je mi na zvracení při pomyšlení na jídlo :poblion:
jdu se oblíkat tak mi držte palečky :palec:

Držím a jestli to je ONO at to máte brzy za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.5.11 13:58

Dej pak vědět :wink: Vezmi si alespoň nějaké tyčinky, prý pomáhají hroznové bonbóny, já je měla, ale nějak nestihla vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.5.11 14:19

Urcite jed,radeji falesny poplach nez rodit doma.
A pokud je ti na :poblion: z jidla,tak to uz asi rodit budes,ja v den porodu nesnedla nic,taky mi bylo zle jen z pomysleni na to neco snist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 14:20

Jestli to je plodovka, tak jeď 8-o a řekni jim, že ti kape už od tolika a tolika hodin, na prevenci proti infekci :cert: Jinak teda hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.5.11 14:51

J8 bych jela…na pravidelné kontrakce už nedám u druhého jsem rodila s nepravidelnýma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.5.11 15:42

taky bych jela, po telefonu ti těžko řeknou, přesně co a jak, já když jsem dojela do porodnice, tvrdili mi při příjmu, že to stejně ještě dlouho nebude, ale pro jistotu, že mě přijmou a hodinu a půl od příjmu byl malej na světě… Nestihlo se vůbec nic, holení atd. se nekonalo, protože už na to nebyl čas… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí