Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ja tedy nemela u prvniho porodu vubec pravidelne kontrakce, nevim ze na to tolik daj
. Dokonce i po monitoru se mi pomalu smali , ale pul hodiny na to byl malej na svete.
Ale zakladatelka uz asi stejne davno jela
, tak drzim palce!
tak jsem si konečně našla trochu času sem napísat
samozřejmě, že už jsme doma z porodnice, nebyl to planý poplach
když jsme ve 14:15 přijeli do porodky byla jsem otevřená na 2 cm, takže oholit, klystýr spousta vyšetření a tak znáte to.....no a v 19:03 byl malej Dominiček na světě
jsem moc ráda, že jsem zůstala tak dlouho doma, těch 5 hodin v nemocnici mi plně stačilo. ![]()
Ahoj, můžeme jet na výlet když má malej průjem??? V noci kadil 3krát, ráno teď zatím jen jednou. Měli jsme naplánovaný výlet, hlásí akorát počasí, cesta autem cca hodinu. Jenže teď nevím jestli jet nebo radši ne. Jinak je malej v pohodě, vůbec se netváří že by mu něco bylo. V noci se posrajdil 3krát po sobě a pak hned spal, bříško ho nebolelo. Je mu rok.
Jak by jste se rozhodli vy? My zatím čekáme jestli ještě něco bude a když se do 8 neposrajdí tak možná pojedeme.
Naposledy kadil ráno v 6.
Já mám z těch průjmů hrůzu, od té příkhody s tím ročním chlapečkem, ale třeba to nic není, třeba to přejde, jenže to nemůžeš vědět že.....fakt neporadím
![]()
A kolik mu je? pokud je jinak fit a nema teplotu, jela bych..otocit auto muzete vzdycky
Ted ctu, ze mu je rok..ja bych jela..pokud jine priznaky nema..