Mam jet do nemocnice? Vyčerpání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
8.2.17 00:58

Mam jet do nemocnice? Vycerpani

Ahoj,
mam ted asi mesic potize. Nejdriv sem si myslela ze sem nevyspala, jenze unava me neopousti.Ted se citim totalne vycerpana. Vecer me zacnou strasne bilet svaly po celem tele proste stav totalniho vycerpani, uz mi prijde ze se ta bolest neda vydrzet..Spim 8-10 hodin.Mam si vzit prasky na bolest a jet do nemocnice zitra? Ted sem ve stavu kdy bych si nejradsi zavolala sanitku.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10911
8.2.17 01:05

Jakože to tak je každý večer nějakou dobu a ráno jsi se jaksi posbírala a dnes v noci to vygradovalo?

Co konkrétně tě bolí? Proti čemu léky na bolest?

Může to být i nějaká akutní chřipka, kterou jsi přecházela, když se jakýsi diskomfort děje delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
8.2.17 01:09

Si pamatuji, že co jsem měla poslední bolest svalů, kdy jsem cosi lapla od malé, co přitáhla ze školky, tak jsem taky myslela, že je to má poslední hodinka. Si pamatuji, že jsem si lehla na zem protože jsem v ten okamžik prostě musela a brečela jsem takto na zemi, jako druhý den to bylo lepší, ale tak nějak člověk když ví, že je kolem někdo nemocný, tak může chytit lecco.

A má mamka se z chřipky dostává už třetí týden a říkala, že takové vyčerpání a bolest svalů v celém svém životě nezažila a není sama, slyším toho teď dost, je doba chřipkových epidemií.

Ale nechci to bagatelizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.2.17 01:26

Mam to uz cca ten mesic takhle.Jsem unavena, boli me svaly a klouby. A vecer se to zhorsi tak ze se ta bolest neda vydrzet. Teplotu nemam :think: Jsem zoufala, nevim co s tim. Nezvladam uz ani normalni veci v domacnosti, vsechno me vycerpa.. :( Pritom chut do tech veci mam a mam co delat ale ta bolest je silena uz :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
8.2.17 01:40

Nemá smysl podrobněji psát, že něco zašlo někam, poněvadž se to něco podceňovalo… a nechalo se to zají tam kde to je.

Jestli je to naráz tak akutní, tak bych si sanitku zavolala, ale to pouze v tom případě, pokud by mě neměl kdo odvézt na pohotovost. Je nevím, jak se budou tvářit, až jim začneš popisovat, že to tak trvá docela dost dlouho…

Pokud víš, že to zase nějak do rána překlepeš, tak to opět nerozcházet a jít rovnou k lékaři. Může to být cokoliv.

Jen ty teď víš, jak se cítíš a můžeš porovnávat s předcházejícími dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
8.2.17 02:19

@SáraW No však je to úplný hazard se zdravím.
Jenže když zas nepřizná barvu, tak je to taky blbě.
Takové obtíže bych popsala tak, jak skutečně jsou - to se nedá nic dělat.

Že si takto zahrává cca měsíc…, tak to na té pohotovosti musí počítat s jistou jízlivostí, možná i mírnou arogancí nemocničního personálu.

Nicméně zdraví je zdraví a takových akutních případů, co trvají už nějaký ten týden je plný urgentní příjem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.2.17 02:22

@anicka95 Spíš 8 - 10 hodin? :mrgreen: K čemu potřebuješ prášky, sanitku? :(
Edit dojdi si ke svému lékaři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.2.17 02:51

Nejak to vydrzim a rano pojedu. S tim spanim jsem to myslela tak ze i pres to ze mam spanek dostacujici, citim od probuzeni stejnou unavu..Dekuju moc za odpovedi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.2.17 03:06

@anicka95 OK, držím ti palce…dej vědět :kytka: dnes toho zrovna moc nenaspíš :,( Je to zvláštní, tak ráno koukej určitě jít, poté uvidíš, co řekne obvodní…, asi by to chtělo odborníka :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
8.2.17 06:06
@anicka95 píše:
Ahoj,
mam ted asi mesic potize. Nejdriv sem si myslela ze sem nevyspala, jenze unava me neopousti.Ted se citim totalne vycerpana. Vecer me zacnou strasne bilet svaly po celem tele proste stav totalniho vycerpani, uz mi prijde ze se ta bolest neda vydrzet..Spim 8-10 hodin.Mam si vzit prasky na bolest a jet do nemocnice zitra? Ted sem ve stavu kdy bych si nejradsi zavolala sanitku.. :,(

V létě jsem měla chřipajznu, že jsem byla ráda, že doma nemám zbraň. Jinak bych to utrpení ukončila sama :mrgreen: :mrgreen: Dnešní chřipky jsou fakt bolestivé a agresivnější než dříve. Potvrdila mi to i lékařka v praze, je to děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.2.17 07:06
@anicka95 píše:
Ahoj,
mam ted asi mesic potize. Nejdriv sem si myslela ze sem nevyspala, jenze unava me neopousti.Ted se citim totalne vycerpana. Vecer me zacnou strasne bilet svaly po celem tele proste stav totalniho vycerpani, uz mi prijde ze se ta bolest neda vydrzet..Spim 8-10 hodin.Mam si vzit prasky na bolest a jet do nemocnice zitra? Ted sem ve stavu kdy bych si nejradsi zavolala sanitku.. :,(

Dojdi si ke svému obvoďákovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.2.17 07:47

Já kdy jsem hodně uvavená, hodně vyčerpaná, třeba hodně práce a víc dní špatné spaní. Děti se budí, jsou nemocné a nebo já nemocná, tak mi to dělá tak, že se mi najednou začne hodně točit hlava, ale opravdu jak na kolotočí, takže se mísnost točí dokola, a většinou se za chivlku pozvracím.. trvá to tak půl hodiny..kdykoliv během dne
Vše mám ok - kersvní testy, cukrovku, tlak.. Takto mě to udělalo na dovolené, kdy jsme měli odjíždět, byli jsme na horách, takže vyčerpání, do rána jsme ponocoali, děti do toho, nemohla jsem ani vstát z postele..
Mě poradili toli se nepřepínat :mrgreen: :nevim: no tak ale, někdy to prostě nejde no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
8.2.17 08:02

Můžeš mít nedostatek minerálů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.2.17 09:04

Je dobře, že jdeš k lékaři, z krve určitě zjistí, kde je zakopaný pes. Neměla jsi loni nějaké klíště? Vím, že u únavy se často pomýšlí na boreliózu (to jako nemá být strašák, akorát, že takhle by se mohla projevovat - poléčilo by se antibiotikama). Uvidíš, co ti řekne doktor, myslím, že nic moudřejšího už tady nevymyslíme :) Jinak jako prevence mě docela pomáhal 2× denně zelený ječmen, já na tenhle doplněk stravy nedám dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
8.2.17 10:05

Zajdi k obvoďákovi na kompletní krev a nech si udělat i test na borelie, mně takto zjistili boreliozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí