Mám ji budit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
13.10.16 08:18

@aandreaaL Tak to máš ještě v pohodě..náš malej 2,5 roku ještě před pár dny usínal mezi 22-23 hodinou, ráno už kolem 8 vstával a odpoledne spával od 13-14.30. A takto to bylo každý den, štvalo mě každodenní večerní řvaní že spát prostě nechce. Tak jsem zasáhla a odpoledne přestala dávat spát. Teďka usíná kolem osmé večer a vstává ráno kolem 7. Někdy i v před šestou ráno, hold je to náš ranní ptáček a já jsem spíše sova, radši bych si pospala aspoň do te osme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
13.10.16 08:28
@Lamátko píše:
Odpoledne bych jí nechala spát tak hodinu a půl dýl ne

Taky tak, přesně to mě jako první napadlo. A pak se snad posune večerní usínání a tím pádem i ranní probouzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.10.16 09:56

Presunula bych ranni buzeni na 8h, vecerni ukladani na 20h a po obede nechala spat tak, aby byla na ten vecer unavena, tzn. treba hodinu a pul. Ma dva a pul, asi od zari pujde do skolky? Tak aby se to do pristiho zari tak nejak ustalilo na normalnich casech, do skolky tezko bude moc vyspavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.1.17 14:44

Holky, mám tak budící dilema. Mladšího (2,5 roku) dávám v 11 spát a pořád ještě chrní. Až se vzbudí, dostane oběd a musíme pro staršího do školky. Ale už i učitelky na mě divně koukají, že jsem doma a vyzvedávám takhle pozdě. Jenže když ho vzbudím, bude minimálně půlhodinová scéna, bude pak protivný i celé odpoledne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.1.17 14:46

@Tamtama Co posunutí režimu? Dávat večer spinkat dřív, dřív vstávat, abys ho mohla dát dřív spát i dopoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 14:50

@Tamtama Tak učitelkám to může být jedno když je školka otevřená. Jinak na to že má už 2,5 spí dlouho. Já teda dceru dávala spát v tomto věku až odpoledne po obědě cca kolem 13h a spala tak dvě hodiny, nebudila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.1.17 14:50

A problem je kde? Starsi je ve skolce nestastnej? Nebo mladsi vecer nespi? Ka nechavam myho spat kdxz potrebuje. Tri hodky da klidne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.1.17 14:51

@Tamtama : blbe ksichty ucitelek bych neresila, pokud nevyzvedavas po zaviracce ;) a jestli to je jedine, co ti vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.1.17 14:58

@majki.r ráno vstáváme před sedmou, večer chodí v osm do sprchy, o půl deváté leží a usíná do pár minut. O víkendu vstává v osm a v poledne spí hodinu, hodinu a půl.
@esterka.z.brna starší v tomhle věku nespal už vůbec.
@Alyss1 @beruska9 starší je ve školce rád, odpoledne chodí do vedlejší třídy a taky se mu tam líbí, ale nechce tam chodit na záchod.
Už je vzhůru a obědvá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
20.1.17 15:17

Na starsi jsem se pri spanku neopovazovala ani podivat, aby se nahodou nevzbudila predcasne, to pak rvala az do vecera… Ale ve 2,5 uz taky nespala. U mladsiho (2,5) prave zacinam premyslet, ze mu spani po obede zrusim uplne (a to ho budim aktualne po 75 minutach, obcas protivnej je, vetsinou ne nebo jen chvili), vcera jsem ho tu mela do 22:15 a v 6:15 uz zase :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
20.1.17 15:47

Já bych ho nebudila, pokud není jiný problém než to vyzvedávání ve školce…
učitelkám do toho nic není. Kdybys chodila po zavíračce, to by byla jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.1.17 16:33

Školka zavírá ve 4, dneska jsme tam došli ve čtvrt na 4. Máme ji dvě minuty od domu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.17 16:50

@Tamtama taky to neřeším..malá taky takhle spává..někdy se budí až o pul čtvrté..a školku máme tak dvacet minut..učitelky taky občas reptají že jsem doma tak mám chodit dřív - nereaguju.. :nevim: Jinak jsou fajn, mám je ráda i syn, ale v tomhle prostě ( před vánocemi hned strkaj papír že tam nebude mladej přes ten týden mezi svátky - ani se neptají, na ruzné prázdniny taky )..jako já si ho samo beru ale prostě mi to vadí jak hned aniž by se zeptali tak máme podepsat že tam nebude.. školku si platím tak tam muže být i do pěti at se dívají jak chtějí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML