Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se nedá číst
Jak chybí tečky za větami, tak se ztrácím v textu ![]()
Tchánovci si se svým barákem můžou dělat co chtějí. Proč by vám měli dávat nějaké peníze? Předtím jste tam bydleli zadarmo vy, teď pomáhají někomu jinému. A nejspíš tě moc nemusí, proto se raději stykaji s jinými lidmi.
Já vždycky, když něco takovýho čtu, tak si představuju, jak ti autoři ve mluví ve skutečnosti a vychází mi z toho jeden velký vodopád bez nadechnutí.
Tak a teď se nadechněte a napište to znova - ve větách a ne v nesouvisejících řetězcích, jak vám je zrovna mozek chrlí. A zkuste to zkrátit tak o polovinu.
Ale z toho, co jsem tak pochytila, vlastně o nic nejde. Tchánovci mají raději jednoho ze synů, toho, kterého si vzala vaše kamarádka, že? Tak jsou u nich častěji a nechávají je bydlet v domě po sobě, kde ale nechali předtím bydlet i vás. Chápu to dobře? Tak v čem je problém? Že si rodinu jednoho z dětí oblíbí více, než ty od dalších dětí, je běžný jev. Prostě to tak je. Absolutní spravedlnost neexistuje. A nechápu, že vám vadí, že nemáte co 14 dní doma tchána. Já bych za to líbala zem, po které bych chodila ![]()
Ahoj jdu se vypovídat a zároveň pro radu
vezmu to od začátku měla jsem něj kámošku kterou jsem dohodila svému tet už svagrovi, manžel se sním ale nebaví, několikrát jsme se snažili je dát dokupy ale marně, cca po 2rokach to začalo ona mi řekl a že v jeho rodině slyšela něco o nás mi zase o nich bylo to ještě ok ale my začly stavět takže nebyl čas ani chuť na pijankove akce postupem času nás už nikdo nezval ( přitom sme bydleli u tchýně kde to začlo pěkně skřípat) dokonce párkrát byla akce o které nám neřekli a kamarádce se svarou jo mi se vrátili ze stavby a jen sme zírali že v tom samém domě něco je ale nahoru nás nikdo nepozval, pak koupila tchýně dům stim že až se předělá půjdou do něj a tenhle nám zatím nechají v podnájmu než dostavime, ale oni prostě jakoby naschvál nepokračovali i když už byl skoro hotový nestěhovali se, tak jsme kuli vztahům odešli do tenkrát hrubé stavby, otěhotněla sem takže nás hodily úplně přez palubu, všechno sme si dělali sami, v té době kamarádka se svarou dostala nápad že by mohli začít stavět taky a vyloženě vychcane přišli za tchanovcema jestli tam po nás mohou jít ti hned kdy mají výpověď bytů a do týdne se přestěhovali nechápu, místo aby dům prodali jak bylo dohodnuto ( tchýně se kasala že dá něco manželovi ) tak je tam nechala bydlet jen za energie což je cca 1000
už tam bydlí 2roky a pirát od ní poslouchám jak je možné že mi nic moc nezbývá ze jim se tet tak krásně šetří že je super že to tak vyšlo ale nikdy nepochopí že bydlet s tchýni by prostě nedala jasný že je super protože za střízliva se se snima nikdy ani nebaví znají se jen z akcí při kterých jim lezou do pr…le
tchán od té doby co jsem je dala do kupy preferuje švagra s kamarádkou je to jeho o dost oblíbený syn nám se ozve 2krat za rok a byl u nás 1 a od ní poslouchám že je tam každých 14dni že jim volá atd
jako tet to vypadá že sem závistivá ale kdo by fakt nebyl nastvanej
prostě jsme se doma schodli že od ty doby co řekli že budou stavět taky si tchanovce omotali a všechno se změnilo a poslední dobou to bylo - nemůžu jdem ke tchýni, tchánovi, nebo se staví, když se náhodou někdy z nich stavil u nás nebo mi poslouchali sme jak sou oni úžasný místo toho aby se někdo zeptal tak se má třeba naše dítě nezájem a prostě to mi vadí že všeho nejvíc, takže ve mě bouchli saze a přerušila sem veškeré kontakty jak s kámoškou i manželovou půlkou cca v listopadu, když se naposledy stavila mlčela sem,
ALE na druhou stranu žere mě to kámoška to byla vždycky skvělá dokad sme nenarazily na téma rodina každá brání toho svého, na nás ser. u je zbožňují každá má důvod a vidí to jinak a pokaždý sme se kvůli tomu hádali ale i přesto mě jako kámoška chybi,
hlavní dotaz mám ji napsat?