Mám jí napsat na Valentýna

Anonymní
13.2.23 14:24

Mám jí napsat na Valentýna

Dobrý den,
Jsem v deváté třídě a líbí se mi jedna holka z osmičky. Cca měsíc spátky jsem jí psal, že je hezká a že mi je sympatická. A ona mě ignorovala. Z toho jsem vyvodil že nemá zájem. Zaslechl jsem že se jí někdo líbí, ale nevím kdo. Já na ní pořád myslím. Tak nevím jestli jí mám napsat, když je zítra ten Valentýn.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
13.2.23 14:27
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsem v deváté třídě a líbí se mi jedna holka z osmičky. Cca měsíc spátky jsem jí psal, že je hezká a že mi je sympatická.** A ona mě ignorovala.** Z toho jsem vyvodil že nemá zájem. Zaslechl jsem že se jí někdo líbí, ale nevím kdo. Já na ní pořád myslím. Tak nevím jestli jí mám napsat, když je zítra ten Valentýn.

Za mě neni duvod se doprosovat…kdyby ti aspoň odopevedla že nenemzajem…ale ignorace - za mě to nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
13.2.23 14:28

A já bych to zkusila. Co můžeš ztratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.2.23 14:46

Taky bych to zkusila a při té příležitosti bych pozvala slečnu do kina. Pokud odmítne, tak její smůla. :) Je hodně hezkých holek, pokud tě odmítne, najdi si jiný objekt zájmu. Neztrácej čas. Zažila jsem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
13.2.23 14:50
@Myšák24 píše:
A já bych to zkusila. Co můžeš ztratit?

Dalsi kus sebeucty

• Citovat
  • Upravit
31
13.2.23 14:54

A co, taky bych to zkusila, holek po světě běhá spoustu a když te posle nekam, budes aspon vedet ze tahle za to nestala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.2.23 15:32

Ano, ale musíš počítat s tím, že má plné právo tě odmítnout. Ale zkus to. To že tě odmítne tak budeš na tom, na čem si. POkud ne, tak vyhráváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.2.23 15:33

:* :andel: moc hezké starosti. :mrgreen: :mrgreen: jen sbírej zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
13.2.23 15:33

Napis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.23 16:43

Neblbni. Holky když mají zájem o kluka, obzvlášť takové puberťačky, tak samy ty kluky nahání. Jsou ještě mlade a neni jim to trapné. Najdi si jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.2.23 16:47
@Mamhlucnehosouseda píše:
Neblbni. Holky když mají zájem o kluka, obzvlášť takové puberťačky, tak samy ty kluky nahání. Jsou ještě mlade a neni jim to trapné. Najdi si jinou.

Není taková každá. Já jsem nikdy na základní škole ani pak na střední kluky nenaháněla. Trapné mi to přišlo vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35335
13.2.23 16:49
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsem v deváté třídě a líbí se mi jedna holka z osmičky. Cca měsíc spátky jsem jí psal, že je hezká a že mi je sympatická. A ona mě ignorovala. Z toho jsem vyvodil že nemá zájem. Zaslechl jsem že se jí někdo líbí, ale nevím kdo. Já na ní pořád myslím. Tak nevím jestli jí mám napsat, když je zítra ten Valentýn.

Nepiš jí, že je hezká, že je ti sympatická, to bych ignorovala taky :mrgreen:
Když je zítra ten Valentýn, tak jí pozvi třeba do kina. Když odmítne, tak máš jasno no, holek ještě potkáš hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.2.23 16:51

Když to vezmu podle mých zkušeností, tak jsme byli tři třídy v každém ročníku. Pamatuji se, že se mi líbili v osmičce dva kluci z nižších ročníků, v mém tři a z devítky dva. Kdyby aspoň jeden napsal na Valentýna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.2.23 16:53
@arinecka píše:
Nepiš jí, že je hezká, že je ti sympatická, to bych ignorovala taky :mrgreen:
Když je zítra ten Valentýn, tak jí pozvi třeba do kina. Když odmítne, tak máš jasno no, holek ještě potkáš hodně :mrgreen:

Ano! Kino. Ať se zakladatel neupejpá. Ať pozve jinou. Blíží se jaro, přece nebude sedět doma sám u PC. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.2.23 18:24
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Na zkoušku nic nedáš, já bych napsala, počkala na odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati