Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud máš na to provozně táhnout dvě nemovitosti, tak si to klidně zkus ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak jestli ti to dovolej finance, tak proč by ne? Nevidím problém ![]()
@arinecka protoze mi to prijde vůči rodičům nevděčné. Ze mi dali dum a já ted chci zkusit treba na rok tohle. Mozna to budou brát ze jdu do horšího atd
Jestli to nezkusíš tak to nezjistíš jestli půjdeš do horšího….takhle by sis to akorát vyčítala že jsi to nezkusila a kvůli rodičům jsi trpěla
A ty nemáš auto? Bydlet v domě a jezdit do vedlejšího města kdykoliv za tím akčnějším?
Vypadá to, že máš s rodiči dobré vztahy, tak klidně za nimi běž a přesně takhle jim to řekni. Myslím, že to bez problémů pochopí. Já bych taky nečekala, že se mé dítě v mládí „usadí“ na vesnici. Naopak bych ho hnala do světa na zkušenou
.
@carsa494 no právě mamka se na to tváří všelijak, ze domeček bude opuštěni atd. Ona ho má právě moc ráda
![]()
Jde i o to, ze jsem tehdy tvrdila, ze to tu mam rada a dum chci. Nechtěli jsme ho prodávat nebo něco takového. Tak to mamka bere proste nepěkně no…
Mě to přijde jako nesmysl
ty nemáš auto? Normálně bych jezdila do města autem a peníze navíc máš aspoň na zábavu. Takto úplně zbytečně utratíš za nájem. Případně jestli máš dostatečné příjmy, tak si kup byt ve městě. Jednou to může být fajn investice. V zimě hlavně ten dům bude hodně chátrat, když se nebude pravidelně topit. Já bych fakt spíš šetřila
nebo si najít jinou práci normálně mezi lidmi, aby si vypadla z baráku. To by mi taky vadilo být vlastně pořád doma.
@anavi13 nájem bych šla s partnerem napůl a dům si topí sám, jsou tu jen stupně.. menší město mam 8mim autem ale je tam proste menší vyžití no
prace tu moc neni, takze jsem rada za to co mam.. muzu delat odkudkoli
A větší město? Nestačilo by 1-2× do měsíce na víkend nějaký penzion?
Ahoj, asi blby dotaz
Mozna budu znít pro spoustu z vás jako nevděčný fracek, ale cítím to jinak. Pred 7 lety mi dali rodice dum a rozvedli se. Ja si tam toho spoustu poupravila, zrekonstruovala a pekne se o něj starám. Starý neni a je v nádherné lokalitě. Jenže ja byla odjakživa taková akční, potrebovala porad hledat neco nového a zkoušet.. no a aktuálně mam pocit, ze se mi v mem věku (27 let) uplne nelibi, ze to takhle je.. ano, strasne si všeho vážím, ale cítím se tímto přikovaně nebo jak to říci.. myslite, ze je hloupé si pronajmout treba 1+1 ve vedlejším větším městě a zkusit si městský život? Odjakživa me to láká. Na dum bych jezdila treba víkendy nebo o nej takhle pečovala (určitě to neni tak, ze bych se na nej vykašlala, předpokládám stejně ze az budu chtít rodinu, tak se trvale vrátím). Ale je mi to blbé vůči rodičům, jak se budou na me dívat… ze mi dali tohle a ja jdu do najmu malého bytu..
jinak pracuji v IT z domu, takze prace problem neni odkudkoli.
Dekuji za nazory!