Mám moc spánku?

Anonymní
28.11.23 19:40

Mám moc spánku?

Dobrý den, je mi 18 let a jsem často unavená, mamka mi řekla, že to může být i tím, že třeba spím víc než potřebuji. Každý všední den vstávám v 5:00 a chodím spát okolo 21:00-21:30 déle většinou nevydržím, někdy se mi stane, že usnu už ve 20:00. Usínám a budík se tak i o víkendu, když vstávat nemusím. Je možné, že je to na mě hodně spánku? Někdy se budík už docela dlouho před budíkem a usnout v tu chvíli nemůžu, ale večer jsem zase hrozně unavená, že potřebuju jít spát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22511
28.11.23 19:55

Spis 8 hodin. To je normalni. Co rozbor krve? Treba ti neco chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.23 20:29
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 18 let a jsem často unavená, mamka mi řekla, že to může být i tím, že třeba spím víc než potřebuji. Každý všední den vstávám v 5:00 a chodím spát okolo 21:00-21:30 déle většinou nevydržím, někdy se mi stane, že usnu už ve 20:00. Usínám a budík se tak i o víkendu, když vstávat nemusím. Je možné, že je to na mě hodně spánku? Někdy se budík už docela dlouho před budíkem a usnout v tu chvíli nemůžu, ale večer jsem zase hrozně unavená, že potřebuju jít spát.

Zrovna nedávno jsme s mamkou vzpomínaly, že nejlépe jsem spala na střední škole. Chodila jsem spát i po příchodu ze školy :potlesk: O víkendu jsem spala i déle než 12 hodin. Tže je možné, že máš spánku naopak málo? Také záleží na tom, jak aktivní jsi přes den a také na stravě :nevim:
Já tenkrát toho moc nepojedla no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
28.11.23 21:13

Rozhodne mi to neprijde moc. Vzdyt spis 8 hodin. Mene by nebylo vhodne, obzvlast kdyz studujes. Spis bych se zamerila na vitaminy, pestrou stravu, pohyb a zasla na preventivni odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
28.11.23 21:22

Bratr to mel v tomhle veku taky.. Asi nejake obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85365
28.11.23 21:24

Kdybych vstavala v 5 rano, tak usinam ve 21 taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
28.11.23 21:30

Někdo spí v dospívání málo, někdo naopak hodně, to je různé… Já teda v osmnácti vstávala v 6, chodila spát kolem půlnoci a unavená jsem nebyla, takže by mi to přišlo divný, na druhou stranu si pamatuju spolužačku, co byla schopná prospat víkend a nic jí nebylo. :D Taky jsem jednu dobu (teda až s dětma) usínala po Večerníčku a bylo to právě nedostatkem živin, takže možný je to i to. Rozbor krve tě nezabije, tak bych to zkusila (hlavně železo a B vitamíny)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová