Mám nervy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3398
10.7.15 07:45

Jsi úžasná a moc te obdivuju. :hug: :hug: Delas nádhernou věc - umožnuješ blizkemu zemřít doma. Drž se, posílám silu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.7.15 07:49

Tatínek má v podstatě velké štěstí :hug: Nezůstane sám v nemocnici, umožnila jsi mu dožít v klidu, je mu určitě líp, než v nemocnici. Neboj se za nim, prosím, jít. Buď u něj, dokud to jde. Já si budu navždy vyčítat, že jsem se nestihla rozloučit s mým nejmilovanějším dědečkem :,( :srdce: To mě mrzí opravdu moc…
Buď silná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
10.7.15 07:55

Jsi uzasna :kytka: :hug: :hug: :hug: a statecna, malo lidi tohle zvladne

• Citovat
  • Upravit
26574
10.7.15 08:03

To je od tebe úžasné, ale máš dvě děti a tak bych hledala způsob, jak si pomoci. U Vás funguje: http://blansko.charita.cz/…i/hospicova/
Ti dokáží péči ulehčit.
Drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.7.15 20:25
@Yamaha píše:
Mám doma na dožití nevlastního tátu… Je těžce nemocný, dle dr můžeme smrt očekávat kdykoliv… Zdravotní stav se od včera dost horší.. Nemůžu spát.. Bojím se jít do jeho pokoje… Bojím se, že umře… Jsem přes den sama doma jen s ním a dětmi ( 10r a 2 r)… Přítel jezdí z práce později odpoledne…Omlouvám se, jen jsem to potřebovala vypustit :?

Je to od tebe velmi velkorysé a obdivuhodné, o to víc, že se jedná o nevlastního
tátu. Nevím, jestli jsi věřící, nebo táta, ale v takových případech pomáhá i duchovní služba. Třeba by si přál před smrtí návštěvu kněze, aby se mohl vyzpovídat a usmířit s lidmi, i s Bohem. Přeji ti hodně síly a Božího požehnání.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová