Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi úžasná a moc te obdivuju.
Delas nádhernou věc - umožnuješ blizkemu zemřít doma. Drž se, posílám silu. ![]()
Tatínek má v podstatě velké štěstí
Nezůstane sám v nemocnici, umožnila jsi mu dožít v klidu, je mu určitě líp, než v nemocnici. Neboj se za nim, prosím, jít. Buď u něj, dokud to jde. Já si budu navždy vyčítat, že jsem se nestihla rozloučit s mým nejmilovanějším dědečkem
To mě mrzí opravdu moc…
Buď silná ![]()
To je od tebe úžasné, ale máš dvě děti a tak bych hledala způsob, jak si pomoci. U Vás funguje: http://blansko.charita.cz/…i/hospicova/
Ti dokáží péči ulehčit.
Drž se
![]()
@Yamaha píše:
Mám doma na dožití nevlastního tátu… Je těžce nemocný, dle dr můžeme smrt očekávat kdykoliv… Zdravotní stav se od včera dost horší.. Nemůžu spát.. Bojím se jít do jeho pokoje… Bojím se, že umře… Jsem přes den sama doma jen s ním a dětmi ( 10r a 2 r)… Přítel jezdí z práce později odpoledne…Omlouvám se, jen jsem to potřebovala vypustit
Je to od tebe velmi velkorysé a obdivuhodné, o to víc, že se jedná o nevlastního
tátu. Nevím, jestli jsi věřící, nebo táta, ale v takových případech pomáhá i duchovní služba. Třeba by si přál před smrtí návštěvu kněze, aby se mohl vyzpovídat a usmířit s lidmi, i s Bohem. Přeji ti hodně síly a Božího požehnání.
![]()