Mám nervy...

Yamaha
9.7.15 23:33

mám nervy...

Mám doma na dožití nevlastního tátu… Je těžce nemocný, dle dr můžeme smrt očekávat kdykoliv… Zdravotní stav se od včera dost horší.. Nemůžu spát.. Bojím se jít do jeho pokoje… Bojím se, že umře… Jsem přes den sama doma jen s ním a dětmi ( 10r a 2 r)… Přítel jezdí z práce později odpoledne…

Omlouvám se, jen jsem to potřebovala vypustit :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7022
9.7.15 23:35

@Yamaha jsi statečná že si mu dopřála umřít doma, to tštěstí má málokdo a určite si toho váží. :hug:
je to těžká situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
9.7.15 23:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
9.7.15 23:37

@Yamaha :hug: :hug: :hug: jsi statečná, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.7.15 23:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
9.7.15 23:43

@mater je to zvláštní situace… Po smrti mojí mamky (byl s ní 12let) začal pít a úplně mě a mou rodinu vypustil, pak mu zemřela jediná dcera a zbyla jsem jen já- i když vlastně skoro cizí… Najednou mi volal z nemocnice a během pár dnů byl u nás ( neuměla jsem tehdy říct ne…)… Je to prostě všechno tak zvláštní… :( děkuji moc za povzbudivou reakci, starám se o něj naplno a je to často horší než ten dvouleťák…

@Ondrášovka.N děkuji moc za :hug:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
9.7.15 23:45

@Shari81
@slavuska1
Děkuji holky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15404
9.7.15 23:49
@mater píše:
@Yamaha jsi statečná že si mu dopřála umřít doma, to tštěstí má málokdo a určite si toho váží. :hug:
je to těžká situace
:pankac: :pankac: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 00:03

:hug: si skvěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
10.7.15 00:32
@Yamaha píše:
Mám doma na dožití nevlastního tátu… Je těžce nemocný, dle dr můžeme smrt očekávat kdykoliv… Zdravotní stav se od včera dost horší.. Nemůžu spát.. Bojím se jít do jeho pokoje… Bojím se, že umře… Jsem přes den sama doma jen s ním a dětmi ( 10r a 2 r)… Přítel jezdí z práce později odpoledne…Omlouvám se, jen jsem to potřebovala vypustit :?

Jsi báječná. Drž se. A do toho pokoje se neboj. Měla jsem doma taťku Měl rak.plic.Nedokázala jsem ho nechat někde v LDNce. Táta taky pak už jen ležel. Ale cítí že neni sám. Drž se. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.7.15 00:33

@Yamaha jsi opravdu skvela. Nechtela bych umirat v nemocnici. Jsi jeho andel.
Preji ti moc sil a at je jeho smrt pro tebe tak prirozena jako vse ostatni, co k zivotu patri. Treba te prekvapi, jak to neses v klidu az to prijde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3791
10.7.15 05:53

@Yamaha ¨
jsi skvělá, obdivuju tě!

Moje nejmilovanější maminka zemřela v nemocnici a já si navždy budu vyčítat, že jsem tam ten týden, než zemřela, vůbec nešla - ležela na infekčním v podstatě s „banálním“ onemocněním a NIKDO netušil, že už se nevrátí…všichni mě odrazovali, ať na infekční nechodím, ať tam ještě něco nechytnu :roll: atd…doma jsem jí všechno vyprala, nachystala jí postel, všechno - a ona u nepřišla… A já se s ní nerozloučila - prostě NIC :( už jsou to 3 roky a nikoho takového jako moje maminka neznám a ani ve svém okolí jsem nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.7.15 07:19

Smekám před tebou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
10.7.15 07:35

@Yamaha :hug: :hug: Věřím tomu že je ti strašně vděčný za to že je mezi rodinou.Ber to prostě že to tak musí být-je to koloběh života i když je to těžké. Znám to -babička mě umřela když jsem ji držela za ruku a jsem tomu strašně ráda. Byl to zlatý člověk :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
10.7.15 07:45

Jsi úžasná a moc te obdivuju. :hug: :hug: Delas nádhernou věc - umožnuješ blizkemu zemřít doma. Drž se, posílám silu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová