Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda ![]()
@Sisika9 píše:
Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda
Dceru má nemocnou, může s ní zůstat doma.
OCR ukoncit nemusis, vsak o dceru pecujes. Pokud bys mela pcr test pozitivni, OCR ukoncis a nastoupis na nemocenskou.
@Sisika9 píše:
Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda
Je pro mě přednější rodina nez práce a nikdy to nebude naopak. ![]()
@Sisika9 píše:
O co ti jde?
Ma nemocne dite, navic i jako u ockovane je lepsi, ze nebude mezi lidmi, dokud se nepotvrdi, zda je/neni pozitivni ![]()
Můžeš zůstat doma.
@Sisika9 Možnost být na OČR s nemocným dítětem by mělo být z hlediska postojů společnosti standardem, ne luxusem, případně situací, za kterou by se měla matka omlouvat. Proč do ní ryješ?
Normálně pokračuj s OČR, však pečuješ o dítě, ne?
Jen tedy OČR je pouze 9 kalendářních dní, takže celou izolaci ti to nejspíš nepokryje..
@Sisika9 píše:
Pro me je rozhodne dulezitejsi rodina, nez prace, ale to je otazka hodnot. Takze pokud bych vedela, ze se mnou to deti zvladnou lepe, zustala bych doma taky.
@unuděná V případě pozitivního dítěte schválili krizové ošetřovné, je po celou dobu izolace.
@Pears206 píše:
Můžeš zůstat doma.
@Sisika9 Možnost být na OČR s nemocným dítětem by mělo být z hlediska postojů společnosti standardem, ne luxusem, případně situací, za kterou by se měla matka omlouvat. Proč do ní ryješ?
V naší republice bych se nedivila ničemu, proto se raději ptám
@Pears206 píše:
@unuděná V případě pozitivního dítěte schválili krizové ošetřovné, je po celou dobu izolace.
Fakt? Nezaregistrovala jsem. Ale dík ![]()
Zůstaň na očr - nikdy nevíš, kdy to od dcery chytneš..a na chytrolíny tady hoď bobek
Muž byl pozitivní až 10 dnů po dceři - očkovaný..
Ahoj, v pondělí měla dcera ve škole pozitivní antigen. Jela jsem pro ni a nechala vystavit OCR. Dovolenou nemám. Včera přišli pcr výsledky ze je pozitivní. Takže karantena pro dceru a manžela ale já jsem očkovaná. Musím OCR ukončit a jít do práce? Chtěla bych být s ní, má diabetes a glykemie se snažím udržet v normě, rozumím tomu víc já než manžel, ten je normálně pořád v práci a moc se v diabetu neorientuje. Na testy jdeme v pátek a on by případně mohl jít do práce v úterý takže bych pak stejně musela zase zůstat doma. Jinak manžel je OSVČ. Na druhou stranu se říká, že i očkovaný to může roznaset, tak snad není problém, že zůstanu doma? Prosím anonym, zdraví v rodině.