Mám OČR a jsme doma všichni

Anonymní
15.12.21 06:26

Mám OCR a jsme doma všichni

Ahoj, v pondělí měla dcera ve škole pozitivní antigen. Jela jsem pro ni a nechala vystavit OCR. Dovolenou nemám. Včera přišli pcr výsledky ze je pozitivní. Takže karantena pro dceru a manžela ale já jsem očkovaná. Musím OCR ukončit a jít do práce? Chtěla bych být s ní, má diabetes a glykemie se snažím udržet v normě, rozumím tomu víc já než manžel, ten je normálně pořád v práci a moc se v diabetu neorientuje. Na testy jdeme v pátek a on by případně mohl jít do práce v úterý takže bych pak stejně musela zase zůstat doma. Jinak manžel je OSVČ. Na druhou stranu se říká, že i očkovaný to může roznaset, tak snad není problém, že zůstanu doma? Prosím anonym, zdraví v rodině.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9285
15.12.21 06:33

Není to problém. Můžeš být doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
15.12.21 06:42

Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.12.21 06:50
@Sisika9 píše:
Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda :think:

Dceru má nemocnou, může s ní zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
15.12.21 06:51

OCR ukoncit nemusis, vsak o dceru pecujes. Pokud bys mela pcr test pozitivni, OCR ukoncis a nastoupis na nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 06:51
@Sisika9 píše:
Všechno jen abys nemusela do práce. Tak proč tam vůbec chodíš? Možná bys měla najít něco, kam budeš chodit ráda :think:

Je pro mě přednější rodina nez práce a nikdy to nebude naopak. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26857
15.12.21 06:53
@Sisika9 píše:

O co ti jde?
Ma nemocne dite, navic i jako u ockovane je lepsi, ze nebude mezi lidmi, dokud se nepotvrdi, zda je/neni pozitivni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.12.21 06:54

Můžeš zůstat doma.
@Sisika9 Možnost být na OČR s nemocným dítětem by mělo být z hlediska postojů společnosti standardem, ne luxusem, případně situací, za kterou by se měla matka omlouvat. Proč do ní ryješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.12.21 06:55

Normálně pokračuj s OČR, však pečuješ o dítě, ne? :nevim: Jen tedy OČR je pouze 9 kalendářních dní, takže celou izolaci ti to nejspíš nepokryje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
15.12.21 06:56
@Sisika9 píše:

Pro me je rozhodne dulezitejsi rodina, nez prace, ale to je otazka hodnot. Takze pokud bych vedela, ze se mnou to deti zvladnou lepe, zustala bych doma taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.12.21 06:56

@unuděná V případě pozitivního dítěte schválili krizové ošetřovné, je po celou dobu izolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 07:01
@Pears206 píše:
@unuděná V případě pozitivního dítěte schválili krizové ošetřovné, je po celou dobu izolace.

Já tedy četla, že také jen na 9 dní. Ale o to nejde, ať je to jak je to potřebuji být s ní. Glykemky lítají a upravuji inzulín.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.21 07:04
@Pears206 píše:
Můžeš zůstat doma.
@Sisika9 Možnost být na OČR s nemocným dítětem by mělo být z hlediska postojů společnosti standardem, ne luxusem, případně situací, za kterou by se měla matka omlouvat. Proč do ní ryješ?

V naší republice bych se nedivila ničemu, proto se raději ptám

• Citovat
  • Upravit
53190
15.12.21 07:05
@Pears206 píše:

Fakt? Nezaregistrovala jsem. Ale dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
15.12.21 07:09

Zůstaň na očr - nikdy nevíš, kdy to od dcery chytneš..a na chytrolíny tady hoď bobek ;) Muž byl pozitivní až 10 dnů po dceři - očkovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí