Mám pocit, že se líbím učiteli

47
22.2.25 21:46

Mám pocit že se líbím učiteli

Dobrý den chtěla bych poradit :D. Mám pocit že se líbím jednomu mému učiteli. Ve třídě při vyučování se na mě často usmívá (trochu moc) Často si se mnou povídá a semtam narazil na trochu sexuání humor :think: (bylo to vtipné ale už to mířilo k intimitě) Ale pořád to nebylo až tak zlé. Ale před pár dny jsem měla školní ples a tancoval se mnou přičemž se na mě přitiskl celým tělem bylo to trochu nepříjemné :oops: :think: ale po dotančení mi i políbil ruku (doslova) s nebyl to žádný náznak. Co myslíte :think: :think: Líbím se mu nebo je to jen pocit? :? Případně děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5019
22.2.25 21:52

To, že se mu líbíš je samozřejmě možné. Na tvém místě bych se ale vyhýbala situacím, kde se tě může dotýkat nebo hovořit o intimních záležitostech. Obzvlášť pokud tobě je to nepříjemné. Tohle by si ke studentce dovolit neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
22.2.25 22:09

Učiteli se líbí každá a určitě jsi nebyla a ani nejsi jediná. Na sexuální vtípky pozor. To si učitel nedovolí, protože by přišel o práci. A který si to dovolí, nemá ve škole jako učitel co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10654
22.2.25 22:18
@A522 píše: Více

Já mám pocit, že se líbí on tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.2.25 22:23

A nemuze byt pan ucitel jenom malinko jinak orientovany? Froterista?
(Chci se tlačit na holky v tramvaji, mám z toho erekci…Udělám se ve frontě na džíny ženy, která stojí přede mnou)
Dosahování vzrušení pomocí tření se o neznámé ženy v tlačenicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27690
22.2.25 22:30

Políbil ti ruku no to fakt není o tom že se mu líbíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.2.25 22:32

Ano, líbí se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.2.25 23:13
@Plmo píše: Více

No to mě se teda doopravdy nelíbí :D Za A mam přítele a za B tomu uciteli je okolo 40. Spíš nechápu toto chování a ne všechno chování je mi příjemné

Příspěvek upraven 22.02.25 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.2.25 23:17
@RadiatorStudeny píše: Více

To si opravdu nemyslím :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.2.25 23:23

Ale to takovito uchylni ucitele umi zblbnout i takove, co si mysli, ze se jim nelibi. Maji leta praxe a zkousi to porad dal a dal. lovi mlada trdla, co si mysli, ze jsou vyjimecne, kdyz si je vyhlidne ucitel. Dokud to nepraskne. Pokud je ti to neprijemne tak to zkus nejak lip popsat a probrat s nekym dospelym. Nekdo by ho mel „klepnout pres prsty“. Ve vasem veku obcas holky podlehnou a v dospelosti to vnimaji zpetne jako zneuziti.
Nedavny pripad https://www.seznamzpravy.cz/…licie-269760

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
23.2.25 00:42

Řekla bych, že zkouší, jestli se chytíš nebo ne…
Oni kurevníci můžou být i mezi učiteli, kteří se pokoušejí svádět třeba i své studentky. :D

Já jsem kdysi chodila na zdrávku, kde si ředitel tě školy vybral za milenku mojí spolužačka a úspěšně to tajili celé dva roky, až teprve na maturitním plese, se vše před zraky většině zúčastněným provalilo. 8o
Byli jsme tenkrát všichni v šoku. Věděla o tom jen její nejbližší kámoška…

No, nakonec se vzdal své funkce nebo ho možná spíš vyhodili.
Rozvedl se a založil novou rodinu s o 22 let mladší bývalou studentkou.
To je jen takový reálný příběh ze života, že stát se může opravdu cokoliv. :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
23.2.25 00:48
@Černá Madonna píše: Více

Jak se to provalilo? :think:

• Citovat
  • Upravit
16081
23.2.25 01:09
@MartaProchajda píše: Více

No, že se na maturiťáku u baru začali vášnivě líbat. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
23.2.25 01:45
@Černá Madonna píše: Více

Napadlo mě něco takového. Jen jsem to čekala trošku pikantnější. :P Opatrně s tím smějícím se smajlíkem. Na líbajících se lidech není nic směšného totiž. Aby ti to tady lidi nespočítali. :P Se s chlapem smějeme těm pohoršeným reakcím v diskuzi o swingers. Jak jsou úplně nepříčetní z toho, že někomu mohou ti lidé tam přijít legrační. Jsme oba trošku přiopilí, ale smáli bychom se myslím i bez toho. :P

• Citovat
  • Upravit
1979
23.2.25 02:13
@Plmo píše: Více

I kdyby to byla pravda, tak máslo na hlavě má pořád on. Dělat sexuální vtipy a narážky a tisknout se na studentku? To fakt není ok, ani kdyby na něj koukala jak na svatý obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí