Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych poradit
. Mám pocit že se líbím jednomu mému učiteli. Ve třídě při vyučování se na mě často usmívá (trochu moc) Často si se mnou povídá a semtam narazil na trochu sexuání humor
(bylo to vtipné ale už to mířilo k intimitě) Ale pořád to nebylo až tak zlé. Ale před pár dny jsem měla školní ples a tancoval se mnou přičemž se na mě přitiskl celým tělem bylo to trochu nepříjemné
ale po dotančení mi i políbil ruku (doslova) s nebyl to žádný náznak. Co myslíte
Líbím se mu nebo je to jen pocit?
Případně děkuji za názor
To, že se mu líbíš je samozřejmě možné. Na tvém místě bych se ale vyhýbala situacím, kde se tě může dotýkat nebo hovořit o intimních záležitostech. Obzvlášť pokud tobě je to nepříjemné. Tohle by si ke studentce dovolit neměl.
Učiteli se líbí každá a určitě jsi nebyla a ani nejsi jediná. Na sexuální vtípky pozor. To si učitel nedovolí, protože by přišel o práci. A který si to dovolí, nemá ve škole jako učitel co dělat.
A nemuze byt pan ucitel jenom malinko jinak orientovany? Froterista?
(Chci se tlačit na holky v tramvaji, mám z toho erekci…Udělám se ve frontě na džíny ženy, která stojí přede mnou)
Dosahování vzrušení pomocí tření se o neznámé ženy v tlačenicích
@Plmo píše: Více
No to mě se teda doopravdy nelíbí
Za A mam přítele a za B tomu uciteli je okolo 40. Spíš nechápu toto chování a ne všechno chování je mi příjemné
Příspěvek upraven 22.02.25 v 23:17
@A522 píše: Více
Ale to takovito uchylni ucitele umi zblbnout i takove, co si mysli, ze se jim nelibi. Maji leta praxe a zkousi to porad dal a dal. lovi mlada trdla, co si mysli, ze jsou vyjimecne, kdyz si je vyhlidne ucitel. Dokud to nepraskne. Pokud je ti to neprijemne tak to zkus nejak lip popsat a probrat s nekym dospelym. Nekdo by ho mel „klepnout pres prsty“. Ve vasem veku obcas holky podlehnou a v dospelosti to vnimaji zpetne jako zneuziti.
Nedavny pripad https://www.seznamzpravy.cz/…licie-269760
Řekla bych, že zkouší, jestli se chytíš nebo ne…
Oni kurevníci můžou být i mezi učiteli, kteří se pokoušejí svádět třeba i své studentky. ![]()
Já jsem kdysi chodila na zdrávku, kde si ředitel tě školy vybral za milenku mojí spolužačka a úspěšně to tajili celé dva roky, až teprve na maturitním plese, se vše před zraky většině zúčastněným provalilo. ![]()
Byli jsme tenkrát všichni v šoku. Věděla o tom jen její nejbližší kámoška…
No, nakonec se vzdal své funkce nebo ho možná spíš vyhodili.
Rozvedl se a založil novou rodinu s o 22 let mladší bývalou studentkou.
To je jen takový reálný příběh ze života, že stát se může opravdu cokoliv.
![]()
@MartaProchajda píše: Více
No, že se na maturiťáku u baru začali vášnivě líbat.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Napadlo mě něco takového. Jen jsem to čekala trošku pikantnější.
Opatrně s tím smějícím se smajlíkem. Na líbajících se lidech není nic směšného totiž. Aby ti to tady lidi nespočítali.
Se s chlapem smějeme těm pohoršeným reakcím v diskuzi o swingers. Jak jsou úplně nepříčetní z toho, že někomu mohou ti lidé tam přijít legrační. Jsme oba trošku přiopilí, ale smáli bychom se myslím i bez toho. ![]()
@Plmo píše: Více
I kdyby to byla pravda, tak máslo na hlavě má pořád on. Dělat sexuální vtipy a narážky a tisknout se na studentku? To fakt není ok, ani kdyby na něj koukala jak na svatý obrázek.