Mám pocit, že skoro nekojím...

1863
19.10.11 13:41

Mám pocit, že skoro nekojím...

Ahoj holky, dnes už mi dochází trpělivost, tak prosím o radu.
Mám 5 a půl měs holčičku, kojím, a to tak, že vzhledem k tomu, že se dřív, když byla ještě maličká u prsa vztekávala (asi prdama nebo nevím), najely jsme na systém kojení každé 2hod aniž by řvala. V noci jí od narození jen jednou, to je super, tak jsem to přičítala častému koju přes den.
ale poslední měsíc, možná i víc, ji nechávam trochu dýl - když jsme někde venku nebo spí, ale ona vydrží i víc jak 4hod nejíst a neřvat. a když ji chci kojnout, tak si párkrát cucne (fakt 2-3 min) a je hotovo. pak si grcne. ale přece nemůže být za takovou chviličku najedená, nebo jo?! dopo nejí skoro vůbec, budí se kolem půl7 a kdybych jí do 12hod nedala najíst, ani se neozve. jí dlouho akorát v noci a večer. pak třeba jen 1× přes den poznám, že pije víc, dýl. jinak fakt jen takové cucanečky. může jí to stačit???
jinak přibírá dobře a má naducané tváře, navečer už ale dostává trošku (1/3 běžné dávky) kaše.
a kadí i 4× denně.
já prostě nevím, kde se v ní ta energie a kalorie berou, když - podle mě - ji skoro nekojím :think:
znáte to někdo? měly jste to také tak???
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
19.10.11 13:49

normální, taky jsem v tomto věku mla problémm udržet dítě minuty u prsa. A stejn+ to byl otesánek, v půl roce skoro 9 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
19.10.11 13:52

fakt?! myslíš teda, že jí ty dvě min u prsa fakt stačí??? kolik může tak vypít??? ona je jinak dooost aktivní, furt se plazí, sudy válí…mám pocit, že snad žije ze vzduchu. jinak má 7kg. tak akorát, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.10.11 13:53

Takhle velké dítě už se umí napít fakt efektivně, žádné pocucávání, prostě se přisaje, vycucne a „jde“ :lol:. Buď ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.10.11 13:53

Řekla bych, že je to normální, některý děti jsou najedený rychle a myslim, že je to lepší, než kdyby cucala hodinu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.10.11 15:08

Taky myslím, že se prostě naučila jíst efektivně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.10.11 15:10

hele ja tak kojim malu od mala (teraz ma 2.5 mesiaca), ze max 5 minut a to som cela rada, ze jako dlho pije! Vacsinou tak 2-3 minuty. Potom proste uz nechce a nenarvem to do nej. Minule som jej dala odstriekane z flasky a vypila 40ml a potom za 30 minut som do nej este natlacila 40, ale s nadsenim to nebolo. Takze to neriesim, bud si vypije z prsa viac a nevrze sa s tym, proste si nacuca a ide, alebo mam smotanku namiesto mlieka a nepotrebuje tak vela :mrgreen: A papa tak po tych 3 hodinach.

Hele, ked je spokojna tak to neries! Maly syn mi tiez tak rychlo pil, chvala bohu za to! Si presstav ze by si musela kojit 40 minut ako niektore maminky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
19.10.11 17:02

Fakt to stačí :-) syn taky tak, když byl maličký, tak jsme strávili polovinu dne kojením a v tomto období to byla minuta max tři a to jsem mu stopovala, aby aspoň tu minutu vydržel! :mrgreen:
Takže žádný stres:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
19.10.11 17:13

díky holky, uklidnily jste mě! já už ji teda nebudu nutit pít dýl. někdy s ní fakt bojuju, ale ona prostě asi víc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová