Mám šanci otěhotnět? Prosím o radu

147
22.6.16 07:58

Mam sanci otěhotnět?prosim o radu..

Ahoj děvčátka, mam problem, o kterem nemuzu najit zadnou diskuzi, mozna i blbě hledam:) pred dvema mesici jsem. podstoupila laparoskopii s chromopertubaci, kde lekar zjistil krom znameho pco(udelal drilling),jeste tenké vejcovody, ktere sly naplnit jen pod tlakem..nemate s timto nalezem take zkusenosti? uz jsem z toho vseho šílená..dekuji, Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5812
22.6.16 08:01

@Zivotjeboj12 a řekl ti esi to půjde normálně nebo pomoci ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
22.6.16 08:01

@Zivotjeboj12 a řekl ti esi to půjde normálně nebo pomoci ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.16 08:12

@wendisek on to.tak divne zaobaloval, ze to jako mozny je ale ze je riziko mimodelozniho, ze radeji hned ivf, ale ten druhy co u toho byl, tak ze by to jeste nechal na prirode, tak ja nevim, proto me zajimaji zkusenosti ostatnich..je to na palici 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
22.6.16 08:16

@Zivotjeboj12 ach jo proč my co by jsme si přáli miminko daly mu spousty lásky hezjx domov máme takové problémy a některé ho ani nechtějí a maji ho hned me he 23 a absolvovala jsem své první ivf zbylo nám jen jedni embryjko a ted čekám esi se chytne když ne musím vše podstupovat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.16 08:18

@wendisek je to hrozny proces? ja si prave myslim ze me to ceka taky.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
22.6.16 08:21

@Zivotjeboj12 není vše se dalo zvládnout v pohodě jen SOU to nezvy kolik odeberou vajíček, kolik jich oplodní, kolik jich přežije nám zůstalo jen 1z 11 ted čekám esi se chytne když ne du s úsměvem do dalšího pokusu vim ze na poprvé se zařadit nemusí hlavně když už nebudu muset na revizi po potratech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.16 08:26

Tak aspon to jedno, urcite uz hnízdí :srdce: jak spolupracuje partner? z toho mam trochu strach, jak to vse bude zvladat se mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
22.6.16 08:30

@Zivotjeboj12 manžel spolupracuje úžasné u nás je problém na druhé stárne mu je 25 ale zjistili špatnou genetiku proto já otehotnim ale nedonosim tak muselo byt umělý ale oba nás to víc spojilo ale hlavně jeden heslo ze to není problém jednoho znáš ale nás obou vzájemně se podporujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.6.16 10:22

@Zivotjeboj12 - koukám, že jsi z HK, takže to bylo v Sanusu? Nebyl ten dr. náhodou Dejmek? Hodně mi to připomíná můj případ. Nacpal nás do 2 IVF zbytečně. Nakonec jsem vzala nohy na ramena a dobře jsem udělala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.16 15:25

@Bebep ne ne, tenhle to nebyl, jak to bylo u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí