Mám se bát? (straší?)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
26.12.23 20:18

Mám se bát? ( straší? )

Ahoj, bydlím v domě a za dnešek a včerejšek mi v pokoji ( jinde ne) spadly už tři věci… po prvé to byl obraz potom kytka, která spadla v noci když jsem ještě ale nespala a před chvíli to byl plakát… na duchy celkem věřím a doslova se teď bojím usnout…. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
26.12.23 20:22

Mě doma něco padá každou chvíli a jsem přesvědčená že duchy tu nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64948
26.12.23 20:31
@El.sk.17 píše:
Ahoj, bydlím v domě a za dnešek a včerejšek mi v pokoji ( jinde ne) spadly už tři věci… po prvé to byl obraz potom kytka, která spadla v noci když jsem ještě ale nespala a před chvíli to byl plakát… na duchy celkem věřím a doslova se teď bojím usnout…. :?

no zrovna kytka v květináči mi včera spadla taky. Vzbudilo mě to, lekla jsem se. Prostě už byla velká, postupně se nahýbala až se nahla moc a nedržela v květináči, shodila ho z parapetu. Uplně si teda nemyslím, že se u mě stavil nějaký duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
26.12.23 20:39

Ano, straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.12.23 20:40

Proč se bojis usnout? Jakoze dalsi poletis ty z postele nebo co? Protože jinak je snad fuk jestli jsi vzhůru nebo spis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22352
26.12.23 20:49

Na spanek je stejne brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.12.23 20:51

@vokishka moje kytka byla umělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64948
26.12.23 20:52
@El.sk.17 píše:
@vokishka moje kytka byla umělá :think:

to je jedno, prostě byla nějak nahnutá a převrátila se. Domy pořád zlehka pracují a hýbou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný