Mám se s ním dál bavit?

Anonymní
23.5.24 14:13

Mam se snim dal bavit?

Asi před 2 rokama sem se bavila s klukem. Bavili sme se uz delší dobu a začal se mi libit. Nějak sme si řekli ze se mame radi ale nikdy sme spolu nechodili. Vzdy na me byl hodny a ja na neho taky. Ale měl deprese a furt mi rikal jak se zabije a tak. Ja sem ho podporovala a vzdy sem tady pro nej byla, ale on tady pro me ne. V tu dobu sem mela taky uz do psychických problému a on mi snima nepomahal spis je zhoršoval. Postupem casu mi začal nadavat, schazovat mi svědomí a psal mi hnusny veci. Ja si myslela ze to dělají jeho deprese a ze za to nemůže, a tak sem se to snazila respektovat a podporovat ho dal. Jenze na mr byl hnsunejsi a hnusnejsi a nadávky se zhoršovali. Rikal mi ze jsem pica, krava a vsechno mozny. To uz jsem psychicky nezvládla a prestala sem se snim bavit. Bylo to pro me to nejtěžší období ale porad mi psal a ja se snim zase bavit začala. Bylo to fakt stejne nadávky, schazovani sebevědomí a tak sem se snim prestala bavit na porad. Ted to jsou 2 roky ale porad mi chybi a musim ho skoro kazdy den potkávat. Za vse se mi omluvil a ted se chova jinak a fakt bych se snim bavit chtela ale bojim se. Celkove se ted bojim lidem důvěřovat a mam vetsi psychické probelmy než predtim. Prosim poradte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
23.5.24 14:22

Manipuloval s tebou. Takový člověk by pro mě přestal existovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bara50000
23.5.24 14:39

@Lu66 no Jo ale mela ho asi i rada a těžko se asi zapomíná na cloveka s kterym ses dlouho bavil

• Citovat
  • Upravit
2902
23.5.24 16:12

No a děláš s tím něco? Psycholog? Řeš v první řadě sebe. Ono je to tak, že vlastně ani nevíš jistě, jestli měl psychické problémy nebo to od něj byla jenom hloupá póza. V obou případech je to pro vztah nepřijatelné. V prvním případě proto, že závažné psychické onemocnění se nikdy úplně nevyléčí, pořád bys musela být ostražitá a nese s sebou podle závažnosti i další omezení.,(Tím se tě nechci nijak dotknout, pokud máš i ty nějaké problémy, ale je to tak, bohužel). V tom druhém případě proto, že vulgarity a podrazy ve vztahu nemají místo a omluva to nespraví. Pokud k němu chováš přesto všechno nějakou náklonnost, bavit se s ním můžeš, ale buď opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
23.5.24 17:28

Ne. Najdi si jiného, se kterým budeš mít i naději na uzdravení svých problémů.

• Citovat
  • Upravit
30419
23.5.24 17:38
@Bara50000 píše: Více

Klidně napiš, že ty jsi ho měla ráda, nemusíš dělat, že nejsi zakladatelka. Pokud ho vezmeš zpět, bude se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
24.5.24 09:49

Jsi masochistka? A ne, s člověkem, který se takto ke mě choval bych se dále nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.5.24 12:24

Jak se znám, tak kdybych byla v tvé situaci, tak bych mu tu šanci dala, ale zároveň vím, že bych se pak cítila špatně. Protože i kdyby se teď opravdu změnil, tak to co udělal, už zpátky nikdy nevezme - vždycky na to budeš myslet.

Takže být tebou, nechala bych to být a šla dál. Obklop se lidmi tak, aby ses cítila líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí