Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byt tebou, tak jdu na swingers. Stanovila bych si pravidla a hranice. Napoprvé bych to okouknula, zasoulozila si v páru. A co bude dal, záleží na vás. Rozhodne do toho netahej kamarády nebo nedej bože rodinu ![]()
Nedokážu si představit, že vedle mě pr*á manžel nějakou jinou a mě někdo jiný…
asi jsem staromódní..
Ahoj já to zažila. Bylo to super vzrušující.
Druhé kolo jsme se vyměnili zpátky. Ale nebyl to můj partner ale kamarád s výhodami a druhý pár taky spolu nebyl.
Musíte si pořádně promyslet jestli vám nebude vadit vidět svého partnera souložit s někým jiným a hlavně si o tom promluvit zda to potom neovlivní Váš vztah ve špatném slova smyslu. Hádám že ani jeden nechcete dostávat výčitky od druhého že si to víc užíval nebo víc se snažil s jiným člověkem.
Máte pár který znáte nebo budete hledat cizí?
Ne nezkusili jsme to a ani nechceme. Neumím si tohle představit, pokud někoho miluju, tak jsem oddaná pouze jemu a představa, že něco dělá vedle mě (nebo celkově) někomu jinému, tak bych to psychicky nedala
Jestli do toho chcete jít v páru, rozmyslela bych si to pořádně, kolikrát jsou škody nenávratné, ačkoli si někdo myslí, jak to zvládne v pohodě.
Zatím moc děkuji za Vaše odpovědi, ono je to tak, že to chceme trosku oživit, a sex takhle společně ještě s někým nám přijde lepší, než jít každý někam jinam.. ![]()
Ono otázka, zda je tedy lepší hledat někoho koho vůbec neznáme? ![]()
@Nick351 A mohu vědět jak dlouho jste spolu?:) Na „začátku“ vztahu bych to vůbec nedoporučovala.
@Nick351 určitě si najeděte nekoho cizího a třeba si parkrát předtím zajděte na kávu, pivo, večeři ať se trošku poznáte. Ale staré kamarády ne, bylo by to potom divný mezi všema.
To už se můžete rovnou rozejít, vyjde to na stejno. ![]()
Zkušenost nemám, nejsem zvířátko. Jen představa, že člověk, kterého miluju, si to rozdává vedle mě s někým jiným, je pro mě hrozná. Ale tak vy se asi nemilujete, tak to cítíte jinak. Podle mě je to ve ztahu špatný nápad a začátek konce.
Takovéhle experimenty max bez stálého partnera…
@Lil Kitkatt I tak Vám děkuji za Váš názor, nechci aby jste mě tady hned odsuzovali, pouze sem se zeptal, jelikož sem kolikrát četl ze to někomu pomohlo někomu ublížilo je to individuální.
@Nick351 Tak pomůže to leda chlapovi, co si chce zakukat jinde, ale původnímu vztahu určitě ne. Ale každý svého štěstí strůjcem, no ![]()
@Lil Kitkatt to, že vy byste do toho nesla plně respektuji ale jsou tu i tací kdo s tím má pozitivní zkušenost ![]()
@Nick351 podle mě dřív nebo později výčitky přijdou..třeba ne hned, ale v krizi, během ostré hádky..já bych to neriskovala a raději se to snažila spestrit jinak..hračky, různé praktiky..nedej bože když se to jednomu bude líbit, druhému ne, co potom? Jeden v tom bude chtít pokračovat, druhý ne, ať bude rozhodnutí jakékoli, vždy jeden bude ten,,nepochopený,,..
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor, zda jste zkusili čtyřku s výměnou svých partnerů
. Celkem nás to oba láká, tak nás zajímají Vaše názory pokud tu někdo má nějaké zkušenosti? Nebo jestli je tu někdo kdo má podobné představy jako my?
Už několikrát sem slyšel, že bývá vzrušující, když vedle sebe 2 páry souloží, ale jak jste reagovali na to, že souložíte s někým jiným?
Děkuji za Vaše názory.