Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tech faktoru, ktery v tom mohou hrat roli a o nichz nic nevime, muze byt tolik, ze tezko poradit.
Nad milenkou nevyhraješ, pokud tam jsou city chlapa k ní. Největší výhra bude pro tebe, když ho necháš mileně.
A tobě radím, začni myslet dopředu a hledat si nové zázemí.
Se divím, já už bych ho asi nechtěla, protože důvěra by byla navždycky v háji.
Nicméně moudré články v tomhle radí, mlčet, doma pro chlapa skvělé zázemí, žádné hádky, nevyčítat, hodně o sebe dbát, dělat, že nic nevíš. A prý když to manželka vydrží dostatečně dlouho, pak by milenka měla zevšednět, zamilovanost odejít a chlap se zase citově vrátit k ženě. Ale je to jen pro silné povahy.
Já se o to snažila, stálo ně to zdraví a nakonec mi došlo, že to ani nestálo za to. Vyčítala jsem si čas, který jsem tím šaškováním ztratila.
To bych taky potřebovala poradit… ![]()
Manzel ma taky milenku,3/4 roku zhruba, akorát jsme starší než vy…mě 42,jemu bude 55 let. Pořád ji zapira, ale vím, že jsou spolu. Nevím, jak moc je ten můj do ní zamilovaný, dle jeho chování k nám asi je
(pořád protivný, vše mu doma vadí, vůbec žádné city ke mě, nezepta se, jak jsme se měli celý den např. maximalne občas se pobaví se synem). Dokonce mu začala volat nebo psát i době, kdy je doma, např. vecer, víkendy… ![]()
Změnil si její jméno na přezdívku na mobilu, ale vím, že je to ona. On to samozřejmě nebere, a ona klidně volá za pulhodiny znovu nebo písne zprávu. Když jsem ho konfrontovala, tak je na mě hrubý a řekne, že je mi nic do toho není, kdo mu vola…
Prosím anonym ![]()
@Erinne No takže nechat ho užívat si co mu hrdlo ráčí a čekat, až ho to přestane bavit
no to jsou fakt rady v moudrých článcích k nezaplacení
a pak jen čekat, až to na něj přijde znovu a vše se bude opakovat…za to fakt někomu nějakej chlap stojí?
Příspěvek upraven 22.05.24 v 16:54
No, a co chce vlastně chlap? A ty jsi teď nějak zázračně vyřešila ten nedostatek sexu a stereotyp? Najednou máš chuť nebo se přemáháš, aby neodešel?
Nj, jeho barák, finančně by sis pohoršila. Takže radši ze sebe uděláš hadr na podlahu a budeš pánovi podlejzat, abys jako vyhrála? ![]()
Hmmm, když se ti chce a chceš ztrácet čas. Pokud je zamilovanej, nikdy nevyhraješ…
@Monchichik píše: Více
Chlap asi moc ne, ale ten barák, finance … ![]()
@Anonymní píše: Více
A proč chceš zpět city takového člověka? Tak si najdi nějakou zpratelenou duši ve formě milence a je to, ne? ![]()
Hele, na první pohled mě zaujalo to, že ty jsi vlastně vyjmenovala všechny výhody, které máš z toho vztahu, a co ti chlap přináší (peníze, máš bydlení, postará se o dceru, bez něj si finančně pohoršíš…) a až úplně na konci zmíníš, že ho miluješ. Jak kdyby ti šlo primárně o ty benefity a až někde okrajově o něj. Pokud z tebe ten chlap cítí něco podobného a u milenky má opak a k tomu sex, tak tohle nevyhraješ.
@Monchichik píše: Více
Nojo
, říkám, jen pro silné povahy. Já osobně radím sbalit a vykopnout. Ale prý se v zamilovanosti chlapa nic jiného dělat nedá, pokud si ho zakladatelka chce nechat. Jen čekat, až ho to přejde. Třeba někdo poradí něco lepšího, co ještě neznám ![]()
@Šmoulice no jasně, že je to pro ni finančně výhodnější…píše, že ho miluje…tohle je jedna z věcí, kterou nedokážu pochopit, protože on se k milence přiznal, normálně k ní chodí a ona ho miluje? A píše, že kromě nedostatku sexu a stereotypu žádné problémy neměli? Tak teda nevím, jaké ještě problémy si představuje k tomu, aby on šel souložit jinam ![]()
Ahoj, chci se zeptat na nejlepší taktiku jak vyhrát nad manželovou milenkou.
četla jsem i nejakou komunikaci mezi nimi, dostala jsem se k tomu náhodou.
Je mi 37, jemu 38, jsme svoji 14 let, máme 12ti letou dceru.
Zjistila jsem že manžel má už rok milenku
Bohužel mám pocit, že jsou tam i nejaký city k ní z jeho strany
i když v první rade jde o sex - s tím jsme meli dost problém.
Já jsem to celý promyslela a rozhodla jsem se, že s ním chci zustat.
Krome nedostatku sexu a stereotypu jsme žádný vážný problémy nemeli. Je skvelý otec, finančne jsme zajištený opravdu dobre a sem tam alespoň s nečím pomuže i v domácnosti.
Problém je ten, že vidím na nem, že sám neví, myslím, že se do ní docela zamiloval. Mne rekl že jí má rád, že neví, že nic neplánoval a melo jít jen o sex.
Chci manželství zachránit, kdyby jsme se rozvádeli dcera by to nesla težce a taky bydlíme v dome který je jeho, takže tohle by byla další komplikace a finančne bych si taky pohoršila a navíc manžela miluju a nechci nikoho jinýho.
Jako manželé a rodiče jsme nefungovali špatne. Jaké mám podle vás šance nebo co by jste delali v takovéhle situaci vy?