Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Bez talentu nechat padnout mozek do kalhotek se popravdě klidně obejdu ![]()
Zakladatelko ty jsi ještě hodně natlučeš. Řekla bych, že milena dřív nebo později otěhotní. Chlap si za nimi občas zaskočí, ale co hlavně že má prachy.
@biedronka105 píše: Více
Tak je otázka, o co milence jde. Pokud o zábavu a sem tam nějaké kapesné, tak má přesně to, co chce ![]()
Tohle je nejvtipnější komentář.
Veskrze pravdivě popsaná situace. Musím souhlasit. Je to tak. Jo, to jo. ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Pokud je svobodná a bezdětná, tak jideiv nebo později koplne do hlavy amor hnízdění a panáček bude tam kde byl, možná v perdelce ![]()
@Lydia Délectorskaya píše: Více
No jasně, vzdyt je to celá ujeta komedie ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak mu ten čas dej. Buď milá, nevyčítej, neptej se na ni. čekej ho poslušně se zástěrou a úsměvem s večeří a večer pěkně nalíčená a ve slušivé noční košilce s úsměvem v posteli. A to myslím bez ironie.
@Venetia píše: Více
Dobrodružství ublížit a lhát druhé osobě, kterou jsem,,měl rád " mi přijde šílený.
Parádní dobrodrůžo.
Na dobrodružství má člověk čas od 14 do 25 třeba
@Hecate píše: Více
To je děs, skutečně, kozel smrdutý. Dámy, něco vám povím, pokud je někdo takový bezmozek, že mu jde jen o to, která víc dovolí, která si co kam nechá víc strčit, není to podle mne vůbec člověk, ale obyčejné pra.se a patří do chlívku. A vy, seberte se a dejte mu vale! A to hned. Nebuďte hloupá. Co jste? Dě. ka? Ten nectí žádnou ženu. Fuj tajbl. S klidem ho přenechejte jiné, jak tu kdosi radil zavázat mašlí a sbohem. To bych neváhala ani minutu. Milena moc sebeúcty mít nebude, no konec. Buďte soudná, tohle je otřesné. ![]()
@Erinne píše: Více
asi jo, ale to bych teda absolutně nevydržela..
ovšem dělat doma peklo je kontraproduktivní, takže těžko radit…
když to doma nefunguje v posteli, tak vztah prostě jde časem do kytek, což se zde opět ukázalo…
ovšem jak s ním teď spát, když víš, že ho měl včera(dnes?) v té druhé??
ntwl, ne, nedala bych to…
u nás tedy nefungovalo víc věcí (ale dost ano) - ovšem bydlení je moje, takže když se mi tohle potvrdilo (byly v tom city oboustranně a bylo to taky hodně měsíců, navíc se léta všichni známe), bylo prakticky jednoduché ho vyhodit…
emočně to ale žádná legrace nebyla a pro děti taky ne…
takže si v téhle situaci netroufám vůbec, ale vůbec nic radit, protože každý vztah je jiný, ti lidi jsou jiní a znám dost manželství, kde se nevěra překonala a fungují dál…
S tvým vyjadrovanim o intimnostech mezi ženou a mužem to jistě chápat ani nemuzes.
Raději dej pozor, aby se v tvém kýbly taky někdo nevymáchal. To by bylo hrozne.
@Lydia Délectorskaya píše: Více
Tolik emocí
.
Já jen přemýšlím zcela logicky nad tím, zda je na místě vůbec o nějaké další šanci nevěrníkovi uvažovat, pakliže nevíme, zda o ni vůbec stojí. Jestli je on prase nebo ta či ona Đěvka, s tím souvisí jen velmi velmi okrajově.
Omlouvám se, četla jsem jen úvodní příspěvek, tak nevím kam se diskuse za tu dobu vyvinula.
Můj názor je, že nad milenkou žena nevyhraje, a to z prozaického důvodu. Okoukaná, mnohdy už nudná a předvídatelná žena naprosto nemůže konkurovat svěží milence, se kterou manžel navíc nežije a nemusí tedy řešit běžné každodenní provozní záležitosti, které časem každý vztah trochu udupou. S milenou zažívá pouze hezké chvilky bez povinností. Tomu prostě nelze konkurovat. Možností je nechat h odejít ať s ní žije a ona ta vášeň velmi rychle vyprchá, ale to může trvat taky 2-3 roky, pak se jouda rozmyslí, že chce zpět a ty celou tu dobu budeš čekat s otevřenou náručí, to nevím jestli bys úplně chtěla.
@Anonymní píše: Více
A jak to celé vidí on? Taky chce manželství zachránit?