Strategie, jak vyhrát nad milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11054
22.5.24 17:46
@Anonymní píše: Více

Nepřijde mi vůbec nic špatného na tom, dát tomu vztahu ještě šanci.
Tady je zase tolik hrdých dam, ze je to fakt zavádějící.
Každý má hranici sebeúcty a svého osobního prostoru jinde.
Hlavně ten kdo to nemusí řešit, je s takovou situací nesmyslně rychle hotov.
Vím o mnoha případech, že se tohle děje a je rozhodně minimum žen, které si seberou saky paky a s hrdostí odejdou.
Takhle to v opravdovém světě fakt nechodí.
Vždycky má smysl zamyslet se nad strategií a dát prostor k nápravě.
Navíc manželství je dle tvého popisu takové jako něco míň hrozné z toho nejvíc strašného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
22.5.24 17:49

@Trojlístek Jak chceš dát šanci vztahu, o který on nestojí, už rok se tahá s milenkou a doma se to ví, už to ani netají. Prostor k nápravě dát můžeš, ale to se ten druhý musí chtít napravovat a sypat si popel na hlavu, to se tady neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
22.5.24 17:50
@someargue píše: Více

A proč rovnou na azylák? :roll: Pokud člověk normálně pracuje, tak se uživí. Nemusí hned na azylák. :roll:
A zůstat s takovým :poblion: jen proto, že má barák a prachy? Tak asi si sebe každý vážíme jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
22.5.24 17:50
@tess50 píše: Více

Urcite měli, psala jsi o hysterickém výjevu, ale jak říkám - detaily si nepamatuji a už to nedohledam. Tehdy ti ještě všichni napsali, jestli ti taková traparna za to fakt stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
22.5.24 17:52
@Šmoulice píše: Více

Nu dobře tak do podnájmu. Proč by měla? Naopak co nejvíc ho oškubat a vytriskat z nej všechny prachy je to co si on zaslouží. Může ho využívat a chodit na rande s jinými muži, šetřit peníze a pak mu udělat papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
22.5.24 17:53
@Monchichik píše: Více

Tak tím, že by tam pravděbodobně k nečemu došlo a manželka by se víc snažila mohl přehodnotit vztah. Hůř se odchází od někoho s kým je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
22.5.24 17:54
@Rádkyně píše: Více

Taková nějaká strategie je fajn. Každý podle svého.
Oni se ti panáčci dost často zaangažují citově někde jinde, protože manželka dost často lítá jak hadr na holi a pak jde hodně věcí stranou a do kopru.
Místo toho aby se zamyslel, proč se tak děje, tak volí cestu zábavy a mileneckého vztahu.
A běda, když se manželka začne chovat stejně nezávazně jako chlap.
To je najednou spousty nevole a vzteku.

Perfektně to kamarádka vymyslela :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15623
22.5.24 17:55

Jojo, to zakladatelka chce :mrgreen: :mrgreen:

Hele jak jsem psala. Každý si sebe váží jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
22.5.24 17:59
@Monchichik píše: Více

Všechno má svůj vývoj.
Zakladatelce to vadí, ale až nyní si uvědomila, že to asi chce nějak řešit. Vnímá svůj podíl.

Vždycky v tom může být vyčkávání, zmatek, úlek co teď, potvrzení si situace.
Je to úplně jedno jak dlouho se to děje.
Prostě teď si to sesumírovala a něco chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.5.24 18:01

To jsou přesně ty holky, co se přestěhujou k chlapovi s holým zadkem a myslí si, že když si s ním udělají mimíska, tak už budou šťastná rodinka navždy. Pravdou je, že vždycky je lepší mít nemovitost jako SJM nebo prostě každý polovinu, pokud jste si dům koupili před svatbou. Pak se nemusíte takhle nechávat ponižovat od chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.5.24 18:01

protože na to měla myslet

…během manželství. Být ekonomicky závislý na tom druhém nás staví do podřízené role, kdy riskujeme ztrátu všeho. Dům je jeho, přes to vlak nejede. Má li slušný příjem, možná budou solidní alimenty v případě rozvodu. Stejně tak měla možnost ty roky šetřit, pochybuju že jí manžel účtoval nájem..
Pokud se nestarala, nechala všechno na něm, tak je v pytli…
Buď odejde s tím, na co má zákonný nárok a nebo bude doma ne páté, ale to nejposlednější kolo u vozu.

Její vina nespočívá v nevěře, ale v tom že roky nemyslela na sebe, dceru a budoucnost vůbec. Nechala život plynout, vše považovala za jaksi samozřejmé, že zařídí a zaplatí(a taky napíše na sebe) manžel.
Můžeme tomu říkat neštěstí, naivita, přehnaná důvěra…jakkoliv to můžeme nazvat. Nic to ovšem nezmění na tom, že její budoucnost má v rukou manžel(sama mu ji odevzdala).
A toho zná jen ona, takže radit můžeme jak chceme, ale budou to rady, které velmi pravděpodobně nezafungují… Je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
22.5.24 18:04
@Anonymní píše: Více

Asi takhle, žádná strategie neexistuje. Tou strategii mělo být to, že jste do této situace vůbec neměli dojít! Celou dobu jste problémy ignorovali a když vidíš, že bys najednou o něj mohla přijít (co o něj, spíš o jeho finance), tak chceš honem něco zachraňovat? Pozdě býka honiti. :think:

Tohle je beztak teď převážně na něm, má bokovku z nějakého důvodu (zas tak super vztah mezi vámi nebyl, když se tahá jinde, ruku na srdce),je na něm, jak se k tomu všemu postaví. Buď si uvědomí, že milenka je jen poblouznění a žít jinak nechce a půjdete tak do manželské poradny a budete chtít OBA ten vztah zachovat bez nevěr, nově podstatě budovat důvěru a vše ostatní, co ztroskotalo, vyvinout OBA velké úsilí za záchranu, aby vše fungovalo jak má. No anebo holt to vyřešíte tak, že půjdete od sebe. Ještě je řešení, to trpět a být v podstatě fackovací panák bez sebeúcty, jen abys měla střechu nad hlavou, ale to mi přijde jako nejhloupější řešení :nevim:

Příspěvek upraven 22.05.24 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.24 18:12

Víš, to nemůžeš vyhrát. To, že s tebou nakonec zůstane a neodejde totiž není výhra. Nezapomeneš, co udělal. A pokud máte problém se sexem už teď, tak od teď se ti ten chlap začne protivit. Mluvím ze své vlastní zkušenosti. Taky jsem s manželem zůstala. Hlavně kvůli penězům, společnému majetku. Ale odpoutala jsem se od něj a rozhodně jej už nemiluju. Přešla jsem do lhostejnosti, ale byla to fuška a dlouhá cesta. Teď je mi i jedno, jestli někoho má. Já bych taky neměla žádné zábrany, kdyby se někdo vyskytl. Jako spolubydlící a rodiče fungujeme dobře a bezkonfliktně vedle sebe. On mě respektuje, já si také několika jeho vlastností cením. Myslím, že to není úplně málo. Taky vím, že se může zamilovat a odejít. Musela bych si zvyknout a udělat změny. Nicméně uvědomila jsem si, že se to může stát. Od té první nevěry jsem si vědoma faktu, že partnera nevlastním a spoustu věcí nemám a nemůžu mít pod kontrolou.

• Citovat
  • Upravit
11054
22.5.24 18:15
@tess50 píše: Více

Jako ženě se mi občas stane, že se se mnou ženáč pokouší navázat vztah.
Jasně, na prvním místě je pro něj chemie a sex.
Ale když to začnu negovat a ignorovat, že o tohle fakt zájem nemám a mám spokojené manželství, které si rozhodně nehodlám ničit, skrz pár vrzů, tak na přetřes přichází, světě div se tvrzení, že to tedy není o sexu, ale o nedostatečné péči a zájmu o toho konkrétního „chudáčka“.

Na prvním místě je vždycky komunikace a vzájemná péče nejen o sebe samého, ale i péče o rodinu a naházet vše jen na jednoho. Často je to právě manželka a pak dochází tady k těm situacím, které zakladatelka popisuje.

To manželství se prostě dá zachránit, bez ohledu na to, že může utrpět ego. Vztahy jsou prostě těžké a manželství zvlášť. A v tomhle vztahu to není úplně podělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
22.5.24 18:16

Snad budou mít stridavou péči, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...