Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s partnerem. Zůstala jsem sama v cizím městě. Nechtějí mě pustit z nynější práce abych mohla odjet z5 domů. Zaplatila jsem dojíždění do práce a nechce mi vrátit peníze (ignorace).. Zaplatila jsem za šunt pračku, kterou můžu hodit do šrotu (od kamarádky).. Přestala se se mnou bavit kamarádka, nevím proč.. Do toho jsem v osobní karanténě kvůli jiné bezohledné osobě.. Už nemůžu, fakt![]()
Čekám co ještě přijde
![]()
Hele taky mám teď špatný období a mám pocit, že se na mě všechno valí. I já se uklidňuji tím že se všechno zase v dobré obrátí. Přeji hodně sil.
@Jessica4 píše:
Hele taky mám teď špatný období a mám pocit, že se na mě všechno valí. I já se uklidňuji tím že se všechno zase v dobré obrátí. Přeji hodně sil.
Je to hrozné.. Ono se říká.. Jednou jsi nahoře a jednou zase dole no
Také ti přeji hodně sil a štastné období ![]()
Někdy se to holt sejde no… Ale já říkám jedno. Zadny mrak není tak velký, aby za ním mevysvitlo slunce. Zas bude líp, uvidíš
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s partnerem. Zůstala jsem sama v cizím městě. Nechtějí mě pustit z nynější práce abych mohla odjet z5 domů. Zaplatila jsem dojíždění do práce a nechce mi vrátit peníze (ignorace).. Zaplatila jsem za šunt pračku, kterou můžu hodit do šrotu (od kamarádky).. Přestala se se mnou bavit kamarádka, nevím proč.. Do toho jsem v osobní karanténě kvůli jiné bezohledné osobě.. Už nemůžu, fakt![]()
Čekám co ještě přijde
![]()
Chapu, ze mas pocit, ze jsi v prdeli, ale ver, ze toto nejsou vubec zadne problemy. Asi jsi ve svem zivote zadny opravdu vazny problem neresila. Hlavu vzhuru a ver, ze brzy bude lepe ![]()
@Anonymní píše:
Čekám co ještě přijde
![]()
Vydrž
Loni v lednu jsem prožívala jedno z nejhorších období svýho života. Podělalo se mi, co šlo. A za půl roku to bylo všechno jinak. Teď to vypadá, že se Tě smůla nepustí, ale už za měsíc může být všechno jinak. A i když to zní jako klišé, možná zjistíš, že to zlé Ti přivede do cesty i něco dobrého…
@Anonymní píše:
Čekám co ještě přijde
![]()
Neboj, to prejde! Bude zase dobre, uvidis!
Děkuji vám vše holky
Snad se to jednou otočí a bude dobře.. Už je té smůly až až ![]()