Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,všechny zdravím…
ms mám dostat 15.01…už sem si říkala že by se nám to mohlo povíst,mám už po ovulaci,ale ne…bolí mě vaječníky,no spíš celej spodek-ne jak před ms je to spíš tlak,když se milujem tak mě to bolí,bříško mám jakoby napuchlý -nevíte co by to mohlo být?díky
![]()
Báječně jsem se zasmála ![]()
elzebett, ony to ty prdy asi opravdu budou
Na těhotenství je brzy a abys tak bouřlivě prožívala ovulaci je nepravděpodobné. Počkej pár dní a uvidíš ![]()
L.
no já spíš maslela jestli to není zánět,dost sem trpěla na záněty močových cest.
Zánět močových cest? A máš problémy při močení? Nutkání často chodit na záchod?
U gynekologického zánětu je zase typický výtok a nepříjemné svědění.
Nafouklé břicho a pocit tlaku jsou prdy
Neměla jsi včera novoroční čočku?
![]()
ahojky…
Tak NICK ZAKLADATELKY DISKUZE MI PŘIPOMÍNÁ ČACHTICE…A JURAJE JAKOBISKA.......
![]()
JÉÉÉÉÉ–TO BYL TAK SILNÝ FILM.....
![]()
EHM-pardon,nebo vlastě–PRDOOOOOON
,ze nepisu k tematu…:-))
Taky bych to viděla na prdy, kdo jel dneska MHD ví, že se to netýká jen zakladatelky ![]()
Tak přesto,že jsem se fakt pobavila s tou čočkou,a že to opravdu má něco do sebe,tak takhle se může opravdu projevovat i ovu nebo premenstruační syndrom,kamarádka ta před běhemi i těsně po ovulaci mívala tak šílený tlaky v podbřišku,že se kolikrát ani nemohla pořádně narovnat a chodit a to si fakt srandu nedělám,jednou ji dokonce chtěli odvážet do nemocnice,že má slepák,no takže asi tak,myslím,že na příznaky těhu je fakt ještě moc brzo,takže to asi bude jedno z toho.Tak přeju a´t se to co nejdřív spraví.
Elzebett,
zánět to být může, obzvlášť, pokud jsi na ně háklivá. Mě se zánět projevil jako bolest zad a průjem. Až po dvou dnech mě začalo svědit při čůrání a pak to nabralo spád. Je to tak ve chvíli, kdy zánět začne od ledvin a postupuje dolů. Většinou to začíná opačně, nejdřív cesty, pak močák a dál.
Napadl mě i zánět vaječníků. A nebo jsi těch vajíček vyrobila opravdu hodně, takhle podobně to občas popisují holky, co stimulují na IVF.
Pokud to nepřejde, zašla bych na gyndu a přinesla si rovnou ranní moč. Udělají test na bílkovinu, tím vyloučí, či potvrdí zánět. Pokud by to byly ty vajíčka, poznalo by se to asi na utz.
Takže přeju, ať jsou to jenom prdy. Vím jak dokážou mrchy bolet, poslední dva týdny jsem jak pátrací balon ![]()
čičinka píše:Takže přeju, ať jsou to jenom prdy. Vím jak dokážou mrchy bolet, poslední dva týdny jsem jak pátrací balon
To mi všichni co sme si plnými doušky užívali vánoce a příchod nového roku…
![]()
Jen je mě zakladatelky trochu líto, založí si nick aby si s námi začla povídat a zrovna jste na ni tak hrrr. Třeba se na miminko opravdu moc těší. Tak já radím zakladatelce: Zajdi do snažilek a pořádně se vypovídej ať se ti to čekání na dvě čárky trochu zkrátí.
Mě napadá cysta, nechci tě strašit, kdysi jsem se bála, že jí mám a něco jsem o tom načetla a taky někdo od nás z Psychiky jí měl, absolutně si nevybavím kdo a stěžovala si právě na bolesti v druhé půlce cyklu a při styku. Asi bych šla k dr. a zatím se moc neznepokojovala /chachá to říká ta pravá
/, já jsem z toho tenkrát byla úplně mimo, že zas nějaký průser a ona to nakonec cysta nebyla, takže jsem plašila zbytečně.
Z čeho usuzuješ, že ovulace proběhla? Měříš BT?
Rozešla jsem se s partnerem. Zůstala jsem sama v cizím městě. Nechtějí mě pustit z nynější práce abych mohla odjet z5 domů. Zaplatila jsem dojíždění do práce a nechce mi vrátit peníze (ignorace).. Zaplatila jsem za šunt pračku, kterou můžu hodit do šrotu (od kamarádky).. Přestala se se mnou bavit kamarádka, nevím proč.. Do toho jsem v osobní karanténě kvůli jiné bezohledné osobě.. Už nemůžu, fakt
Čekám co ještě přijde
![]()
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s partnerem. Zůstala jsem sama v cizím městě. Nechtějí mě pustit z nynější práce abych mohla odjet z5 domů. Zaplatila jsem dojíždění do práce a nechce mi vrátit peníze (ignorace).. Zaplatila jsem za šunt pračku, kterou můžu hodit do šrotu (od kamarádky).. Přestala se se mnou bavit kamarádka, nevím proč.. Do toho jsem v osobní karanténě kvůli jiné bezohledné osobě.. Už nemůžu, fakt![]()
Čekám co ještě přijde
![]()
Klid, to bude dobrý ![]()