Mám strach mít další dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
3.9.16 23:10

mam strach mit dalsi dite

Ahoj holky, potrebovala bych slyset vas nazor.. Mam syna 3roky a posledni dobou litame jen po doktorech, kdyz pominu ze si 2× rozbyl hlavu ( v pondeli rano mu sundali maslicky a za 3 hodiny si rozbyl hlavu znovu)tak momentalne chodime na kontroly s vypotkem v kyclich+ na ocni–od narozeni a do toho mame spalu + krvaceni z nosu.. Chtela bych druhe dite ale uz ted mam takovy strach o 1 dite natoz o 2 + to litani po doktorech ze mam strach mit jeste dalsi, co kdyz to bude znovu. Co kdyz jsem vazne tak neschopna jak mi moje rodina rika a denne dava najevo.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
437
3.9.16 23:17

No, za zdravotní stav syna přeci nemůžeš a že si rozbil hlavu - stane se, bude asi kapku rošťák ;) Tímto bych se asi moc ovlivnit nenechávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.9.16 23:19

Ahojky, taky mám doma takového kaskadéra a to je o rok mladší…ale rodina mě naštěstí neodsuzuje, taky to vidí, že se nedá uhlídat…Zrovna se vám toho teda sešlo hodně pohromadě, ale druhého miminka se neboj, může být naopak velmi klidné a hodné..a pokud ne, tak než se dostane do toho „úrazového věku“, tak zase starší povyroste a třeba se zklidní… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.16 23:30

@milkamika a teď si vem, že bys měla dítko s VVV.. hele, řešíš kraviny.. nech to plynout.. jestli Tě rozhodí taková blbina, jako je seklá hlava nebo spála, tak se na to fakt vykašli.. Jsou mnohem horší věci, kdy s dítětem lítáš fakt po doktorech, denně ho sleduješ /protože pokud nesleduješ, může ho jeho VVV ohrozit na životě atd./.. když se hroutíš z blbin, tak fakt další nee.. časem zjistíš, že řešíš opravdu kraviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.9.16 23:34

Omlouvám se že vstupuji. Možná je to z jiného soudku… Ale nechce se mi zakládat novou diskusi a to co mě zajíma sem tady nenašla. Chci se vás zeptat. Když si dospělá žena která má jedno větší dítě a touží po druhém dítěti tak silně že si vezme panenku obleče ji do kojeneckého oblečení dá ji plenku dudlík čepičku a dá do zavinovačky a chová se k tomu jako k novorozenci dá se říct že taková žena trpí něakou duševní poruchou? A pokud jo jakou? Nejedná se o mě ale o vdálenou příbuznou. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.9.16 23:38

To si budeš muset v hlavě srovnat sama. Buď další dítě chceš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.9.16 23:44

@Bora-Bora :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

@milkamika tak tohle asi asi děje ve více rodinách, jsou to děti a někdy prostě extra živé. Držím palce, ať se rozhodneš správně a já bych teda druhé chtěla, mám zatím miminko. Jinak taky jsem byla extra živá a brácha hodný a nějak se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 00:44

@milkamika pokud chceš mít druhé, tak do toho jdi :-) nikdy nevíš, jaké to bude, já mám stejného tříletého poděsa s něčím pořád rozbitým a roční holčičku, která je naopak velmi na sebe opatrná a při tom se spolu perfektně rozumí :D A co se týče nemoci, holt se děti musí promořit, aby získaly imunitu a pokud se jedná o nemoc běžnou léky vylecitelnou, tak to je pak vždy ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.16 00:56

Neschopná nejsi..jako nervy budou ještě větší, ale to dítě za to stejně stojí :srdce: já jsme taky z těch, co je rozhodí každá zvýšená teplota u dítěte, i každej pád. ale mám štěstí, že mám všechny 3 děti na sebe hodně opatrný, jako pády při běhu jasný, těch je nespočet, ale nidy žádná zlomenina, ani šití(klepu).
akorát jak se narodil třetí, tak se nám v průběhu několika měsíců nahrnulo hrozně nemocí, já pár dní po porodu zánět rpůdušek, 5 dní nato můj novorozenec zánět ledvin, za dalí 2 týdny střevní chřipka, co skolila nás dospělý(mě nejvíc) a prostřední dítě, měsícc nato další střevule, opět my dospělí a nejstarší dítě, týden nato já angína, ze který jsem se hrabala přes měsíc..jako v tý době mi slušně hrabalo, když jsem 3m synovi ráno naměřila 37,3, tak jsem s ním hned letěla k doktorce..ale pak s eto nějak uklidnilo, a já se taky docela uklidnila, nemocní jsme teď taky často, ale naštěstí spíš rýmy a kašle(ale spála u nás na jaře byla taky) nervy to jsou, ale děti za to fakt stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
4.9.16 00:58
@milkamika píše:
Ahoj holky, potrebovala bych slyset vas nazor.. Mam syna 3roky a posledni dobou litame jen po doktorech, kdyz pominu ze si 2× rozbyl hlavu ( v pondeli rano mu sundali maslicky a za 3 hodiny si rozbyl hlavu znovu)tak momentalne chodime na kontroly s vypotkem v kyclich+ na ocni–od narozeni a do toho mame spalu + krvaceni z nosu.. Chtela bych druhe dite ale uz ted mam takovy strach o 1 dite natoz o 2 + to litani po doktorech ze mam strach mit jeste dalsi, co kdyz to bude znovu. Co kdyz jsem vazne tak neschopna jak mi moje rodina rika a denne dava najevo.?

Tak má spálu a rozbil si hlavu, no, je toho na tebe trochu hodně. Oční, ortopedie apod. jsou běžné kontroly - někam takhle chodí snad každý druhý. Až se uzdraví, budete zas chodit ven, odpočineš si a budeš zas optimističtější.
Hele, já si rozhodně nepřipadám neschopná - a stalo se mi třeba to, že syn sežral asi v roce a půl nebo tak nějak - půlku gumového hopíku. Volala jsem doktorce, jestli to máme nějak řešit - a jak jsem byla nervózní a jak jsem telefonovala, tak vylezl na schůdek ke dřezu a nastříkal si do očí takový ten čistící prostředek na sporák :mrgreen:.
Takže jsme jeli na oční - prý jak se mu to stalo - tak jsem to vyprávěla, že ještě pak půjdem na sono,… no, skoro jsem myslela, že až přijedem domů, bude tam na mě čekat sociálka. Stane se, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.16 01:03

@Mišičta jj, rozhodně je to případ pro psychiatra, tohle není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
4.9.16 03:13

Ahoj,
Nemyslim si, ze by bylo neco spatneho na Tvych pocitech, pocity jsou ruzne, v ruznych situacich. Treba za par let po mimcu, az bude synek starsi, v nejakem rozumnejsim veku, zatouzis. Treba mate jen divocejsi obdobi, ale nikdo neurcil, ze deti musi byt na sobe vekove nalepene, co nejbliz..
Ja si posledni dobou rikam, ze bych nechtela druhe. Bojim se, ze bych ho mela „min radsi“ atd.,ikdyz dceri nebyl ani rok..,tak si rikam, zeto treba casem vymizi, a pokud ne, tak budu mit radsi jedinacka nez vychovavat dite z povinnosti, z „donuceni“ nebo s nad s odporem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.9.16 14:19

Diky za vaše reakce.asi si to opravdu moc beru a resim kraviny.. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.9.16 21:52

@Bora-Bora ahoooj no u mě v pohodě, malá je zlatá. A jak Ty?
Taky se omlouvám za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+