Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vazne? To jako vazne dokazete resit takovy hovadiny a to az takovym zpusobem, ze se na reseni musite ptat cizich lidi na internetu?
mate obcanku a jste svepravna osoba?
Asi nad tím moc přemýšlíte. Já se o spoustě kamarádek dozvěděla, že čekají miminko až z fotek, co dali FB, někdy i vůbec to, že byli těhotné a UŽ porodily - taky až z fotek, co daly na FB - vůbec jsem nevěděla, že čekají mimčo. Pokud se už moc nestýkáte a nebyl čas tuhle informaci jim předat, no a co? Přijděte na sraz s tím, že máte velkou novinku - miminko! Pokud vám to budou zazlívat, tak jsou dost divní.
Ahojte. Tak ide o to že ma volajú von kamarátky zo strednej. (3) nevideli sme sa pol roka. Keď sme sa videli naposledy kamarátka mi povedala že bola na potrate( ja som vtedy bola vo 4 mesiaci) chcela som im to povedať ale v tej situácii som nechcela. Potom sme sa pol roka vyše nevideli ale mne sa už medzitym narodila dcéra má uz skoro dva mesiace. Oni o tom nevedia nemali ten pol roka čas proste sa stále vyhovárali ( 2 z nich sa stretávali stále) neviem či tam mám ísť keď tam pôjdem a poviem im to budú sa hnevat že o tom nevedeli. Alebo sa mám tváriť ako by som to dieťa nemala? A baviť sa len o tých dvoch o ktorých vedia? Budeme v kaviarni v meste ja budem bez detí. Viem že som im to už mala dávno povedať ale nejak nebola prilezitost. Čo robiť? Alebo sa vyhovoriť a kašľat na to?