Mám to nechat být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
31.8.18 23:42

A to nepujde do vyssi tridy jen ona? tak to bych asi poresila s reditelkou, proc by tam mela zustavat jen ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.8.18 23:53
@j.a.n.i1 píše:
Takhle napsané to zní hrozně :mrgreen: ale jinak jo, máš pravdu, moje dítko taky bude ve školce 4 roky, ale tedy je to jednotřídka, takže tam se tohle neřeší.

To mi připomnělo trauma z mojí školky, když učitelky dětem „opakujícím“ třídu (včetně mě, proto to trauma) říkaly, že zlobily, a proto budou chodit do školky o rok dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
1.9.18 07:39
@zuzan píše:
my třeba máme 4 třídy a přesto ti co jim bylo vloni 2roky zůstávají v první třídě

Jasně, takže když budete mít čistě teoreticky 30 nových dvouletých, tak u nich necháte ještě tech 15 loňských, jen abys měla pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
1.9.18 07:49

30 nových dvouletych mít nebudem zatím na to není kapacita třída má Max 24 dětí. A přednost mají tříleté a těch je víc dvouletaci se dostanou tak 2-4 Max. Samozřejmě u vás to může být jinak mluvím o naší MŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.9.18 12:42
@balkanka píše:
A to nepujde do vyssi tridy jen ona? tak to bych asi poresila s reditelkou, proc by tam mela zustavat jen ona.

Ještě jedna holčička.Jinak nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
1.9.18 16:30

@werakla u nás zůstávají tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.9.18 18:36

U nás zůstávají v nejmenší třídě i s dcerou 4 děti. Naštěstí včetně její dobré kamarádky. Ale nechávají tam ještě některé děti, které zná z jiné třídy a i ty nové zná z hřiště, od vidění… Já jsem na jednu stranu ráda, že zůstává ve své třídě, dcera snáší špatně změnu místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.9.18 12:53
@werakla píše:
Ještě jedna holčička.Jinak nikdo.

A tak holcicka je kamaradka? Nebo nema treba kamaradku co by tam chtela zustat s tou holcickou? Treba by se chtel nekdo vymenit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí