Mám vlasy do pasu a nevím, co s nimi

2970
11.3.14 13:44

Mám vlasy do pasu... a nevím, co s nimi

Ahoj,

pomůže mi někdo s mým dilematem? :D

Mám husté, jemné, světlé, myslím že kvalitní vlasy do pasu. A nevím si s nimi rady.

Dlouhé vlasy se mi líbí, ale neumím je upravovat. Vrchol mého umění je culík - a nedělám si legraci :roll: Líbí se mi různé vyčesané drdoly, copy… ale pokud něco takového zkusím (podle návodu v časopise, na netu, youtube), dopadne to strašně, to fakt nejde.

Tak co? Ustřihnout, neustřihnout? A pokud neustřihnout, co s tím?

Příspěvek upraven 03.12.14 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.3.14 13:47

:lol: Já je po každém létě ustřihnu, chvíli lituju a pak si jen užívám to lehčí mytí, rozčesávání atd. Stejně to mám pořád v culíku. Teď se asi rozšoupnu a nechám si delší patku a donutím se to někdy rozpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.3.14 13:47

Ustřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.14 13:48

A já si říkám odtajnit, neodtajnit :lol:
Já ti neporadím, na vlasech nelpím. Vlasy do pasu jsem měla několikrát za život a vždy jsem se jednoho dne rozhodla a šla a ostříhala. Jsou to jen vlasy..zase dorostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707

Já bych je určitě ustřihla :palec: ale nemusíš rovnou na mikádo, můžeš je nechat polodlouhý, aby šel pořád udělat culík apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Ahoj.
Já mám taky dlouhý vlasy, zdravý, nebarvím se nic, U kadeřnice jsem nikdy nebyla, když už tak mě ostříhala segra.
Ta ted byla u kadeřnice a totálně se změnila. Je to skvělý tak až to mě nakoplo a dostanu k narozkám kadeřnici, chci to jen nějak sestříhat a obarvit prostě aby měly nějakej tvar.
Nemusíš jít hned na mikádo mužeš se poradit s kadeřnicí co ti bude slušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.3.14 13:49

K mikádu bych se dopracovala když tak postupně. Výrazně bych vlasy zkrátila a sestříhala. I když je budeš mít do půlky zad bude to změna, kterou potřebuješ. Postupovala jsem podobně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
11.3.14 13:50

Pokud máš tak dlouhé vlasy myslím že by je šlo docela výhodně prodat :-) pokud nevíš co s nimi tak nemá cenu je mít dlouhé a raději je skrať bude to jednodušší na údržbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.3.14 13:50

Jinak jsem se barvila roky, roky… Teď jsem vděčná, že už mám svojí barvu, je to taková pohoda :P Barvit znovu se budu až budu šedivá nebo až zase příjde do módy jen pár proužků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.3.14 13:51

Mám jemné, řídké vlasy, které mi skoro nerostou. Plešatím. A je to utrpení. Promiň, vím, že za to nemůžeš…Nejsem závistivý člověk, ale bez ohledu na to, že ty máš problém, já ti hrozně závidím. Jo, a já bych nestříhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45693
11.3.14 13:51

Urcite zkrátit. Nemusis hned na mikado ale nejak sestrihat pod ramena… Urcite to bude hezčí nez culík do pasu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.3.14 13:52

Vlasy bych zkrátila, ale nešla hned na mikádo. Nechala bych polodlouhý a sestříhaný. Dojdi k nějaký šikovný kadeřnici a určitě ti poradí nějakou změnu, která ti prospěje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
11.3.14 13:53

Taky bych řekla uštřihnout, ale né tak razantně, třeba do půl zad a já nevím natočit. Taky si můžeš říck kadeřnici ať ti ukáže jehké a rychlé účesy. Nebo si je natoč. Já mám vlasy už taky skoro po zadek a příští týden jdu k holičce a nechám ji je prostříhat a nezkracovat, ale i tak to odlehčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.3.14 13:53

Tak dlouhé zdravé vlasy jsou krásné, ale když nemají tvar, všude možné polétávají atd tak pak to spíš vypadá, neupraveně,–)
Já když zafouká tak vypadám jako po sexu,–)
Fakt to stačí jen prostříhat hodit na to třeba nějakou barvu a člověka to změní,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.3.14 13:55

Co ušmiknout to jen do půli zad nebo pod ramena? S tím už se pracovat dá a princeznovský účes se z toho vykouzlí taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí