Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím ![]()
Mám dlouhé vlasy barvené na platinovou blond. Pravidelně chodím na dobarvení odrostů a péči ke kadeřnici. Jenže za 14 dní mám důležitou akci a zároveň odrosty, které musí pryč
Moje kadeřnice pro mě bohužel do té doby nemá termín (zase jsem se pokoušela objednat na poslední chvíli
). Přemýšlím tedy ty bych ten odrost dobarvila doma barvou s drogerie (já vím, je to prasárna, ale asi mi nic jiného nezbyde
). Proto se ptám, je tady někdo, kdo se doma sám barví platinou? Potřebuji doporučit barvu - značku, odstín, která spolehlivě chytne právě na odrosty do odstínu, který bude na krabičce
(odrosty mám odstínu plavá blond).
Předem děkuji ![]()
Možná ti někdo poradí, ale být tebou, tak jdu radši k jiné kadeřnici. Já se barvila na platinu docela dlouho a sama
a ty odrosty byly vždy oranžoví a to jsem vystřídala snad všechny barvy. ![]()
Doma bych to neriskovala, každá barva má jiný odstín a chytá i na každé vlasy jinak. Radši zajdi do jiného kadeřnictví.
Já si kdysi sama barvila.. v 6nedělí a první měsíce po porodu mi nic jiného nezbylo, protože jet ke kadeřnici byla s mou hlavou návštěva vždy na 3hodiny..
Používala jsem napřed odbarvovač od syosu a pak i barvu. Chytlo to bez žlutých odstínu. Jen je dobré to hlídat, at si nespálíš vlasy.
Taky bych šla raději k jiné kadeřnici, je to jistější… jinak bych koupila něco co odbarví a následně ještě barvu, která by mohla případnou žlutou/oranžovou stáhnout… nevím jestli můžu udělat reklamu jinýmu fóru, ale na Omlazeni.cz určitě najdeš spoustu odpovědí, řeší se to tam často ![]()
Pokud by jsi se pravidelně barvila sama, tak už by jsi měla vychytanou tu správnou značku a barvu. Ale poprvé, nechci tě z toho zrazovat, ale nebude lehké se trefit, aby jsi to měla „bez viditelného přechodu“.