Platinová blond, dobarvit doma?

1430
7.3.14 16:29

platinová blond

Zdravím :mavam:
Mám dlouhé vlasy barvené na platinovou blond. Pravidelně chodím na dobarvení odrostů a péči ke kadeřnici. Jenže za 14 dní mám důležitou akci a zároveň odrosty, které musí pryč :zed: Moje kadeřnice pro mě bohužel do té doby nemá termín (zase jsem se pokoušela objednat na poslední chvíli :roll: :zed: ). Přemýšlím tedy ty bych ten odrost dobarvila doma barvou s drogerie (já vím, je to prasárna, ale asi mi nic jiného nezbyde :cert: :roll: ). Proto se ptám, je tady někdo, kdo se doma sám barví platinou? Potřebuji doporučit barvu - značku, odstín, která spolehlivě chytne právě na odrosty do odstínu, který bude na krabičce :lol: (odrosty mám odstínu plavá blond).
Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1007
7.3.14 16:40

Možná ti někdo poradí, ale být tebou, tak jdu radši k jiné kadeřnici. Já se barvila na platinu docela dlouho a sama :poblion: a ty odrosty byly vždy oranžoví a to jsem vystřídala snad všechny barvy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.3.14 16:46

Doma bych to neriskovala, každá barva má jiný odstín a chytá i na každé vlasy jinak. Radši zajdi do jiného kadeřnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
7.3.14 16:50

Já si kdysi sama barvila.. v 6nedělí a první měsíce po porodu mi nic jiného nezbylo, protože jet ke kadeřnici byla s mou hlavou návštěva vždy na 3hodiny..

Používala jsem napřed odbarvovač od syosu a pak i barvu. Chytlo to bez žlutých odstínu. Jen je dobré to hlídat, at si nespálíš vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
7.3.14 16:55

Taky bych šla raději k jiné kadeřnici, je to jistější… jinak bych koupila něco co odbarví a následně ještě barvu, která by mohla případnou žlutou/oranžovou stáhnout… nevím jestli můžu udělat reklamu jinýmu fóru, ale na Omlazeni.cz určitě najdeš spoustu odpovědí, řeší se to tam často :)

• Citovat
  • Upravit
27008
7.3.14 17:13

Za mne syoss barvim na blond doma a jsem maximalne spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.3.14 17:45

Pokud by jsi se pravidelně barvila sama, tak už by jsi měla vychytanou tu správnou značku a barvu. Ale poprvé, nechci tě z toho zrazovat, ale nebude lehké se trefit, aby jsi to měla „bez viditelného přechodu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí