Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Maminky chci si prodlouzit rasy, mate nejaky dobry salon kde delaji pekne huste a dlouhe ktere jsou kvalitni??nebo mate nejakou znamou co rasy dela?? diky za rady ![]()
Ahoj, tak ja mam uzasne zkusenosti s Ircou Valachovou..je z Trebovic, ma vlastni salon v Ostrave Trebovicich..Jedina, ktera udela fakt rasu na rasu a nepolepta ti cele rasy..Ty hruzy, co ma sem tam nekdo na ocich, bez doporuceni fakt nikam nechod! A kdyztak se vzdy divej aby nebyly rasy slepene-rasa musi byt prilepena na jednu rasu a ne treba tri!! ![]()
@ron2011 1500,– nove a doplnko nejak 550,– nebo 500,–(presne nevim) ![]()
Ahoj, tak ja doporucuji salon Ester Vaskove v centru Ostravy vedle Lasa.Je tam uzasna a rychla rasarka.Dala mi tam nepovedene rasy dohromady, ktere mi delala jina rasarka v salonu of beuty, myslim, ze se jmenovala Petra Kukuliacova, tu fakt nedoporucuji.Ma nekvalitni material.
Ahoj, dělám v OV Zábřehu, jsem ted na MD takže cena za nové je 400kč a doplnko 200kč
Já prodlužuji řasy doma-ve Výprachticích, cena za nové 800Kč, doplnění 350Kč.
Obnovuji diskuzi…
Hledám řasařku - ne salon. Nejlépe nějakou holčinu, která si doma přivydělává. Nejlépe Ostrava - Jih, ideálně Hrabůvka. Děkuji ![]()