Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky zrovna mám možnost jít na čtyři hodinky od malé, cca 30 km do kavárny kde se koná pianista roku 2013.Nejsem si jistá jestli mám jít a užít si to nebo ne? Nejsem moc zvyklá být bez malé, přítel moc nehlidal max hodinku a malá se teď dost často vzteka tak se bojím jak to zvládnou.
Běž, vždycky se můžeš vrátit. Lepší maminka bez pocitu, že někam mohla jít. A jesdnou ten tvůj začít musí ![]()
A kolik je malé? A přítel bude koupat a uspávat?
Ale pokud máš jen výčitky, tak neměj a klidně běž a pořádně si to užij. V nejhorším případě zavolá a přijedeš, ne? ![]()
Já bych šla. pokud se přítel umí relativně postarat a nebude tě bombardovat telefonáty, když dítě bude řvát, šla bych. klidně bych mu napsala seznam, co všechno se musí udělat, než se vrátíš. (nakrmit, vygrkat, vykoupat, přebalit, spát…)
Důležitá otázka je, kolik je dítěti? a pro mě vždy bylo důležité, jestli bych se v případě nouze mohla vrátit domů - tj. jedeš autem, někdo tě veze, spoléháš na hromadnou dopravu a jak často jezdí? asi to by u mě hrálo roli…
@Pookie Je úžasné mít přítele, který ti umožňuje mít krásné zážitky, který ti umožní, abys prožila radost. Poděkuj mu a běž. A pak budete spolu sdílet. I on bude plný prožitků, jak to s miminkem poprvé zvládl. Myslím, že se na to těší, jak to zvládne
![]()
Určitě jdi a užij si to
Taky jsem ráda, když můžu aspon 2× v týdnu někam sama vypadnout
![]()
Jen jdi
dítě přežije ať je mu kolik je mu. Přítel aspoň pozná, že mateřská není dovolená a ty si oddechneš!!! Jo a s těmi s kterými tam budeš se nebav o dětech, prdech a plenách. Je to sakra těžké, ale já to provedla včera a je to super restart ![]()
Jdi a užijt si to, já sem si taky říkala, že to nepujde a šlo to tět sem byla poprvý na chvilku s kámoškou venku a užasný, uplně jsem vypla a chlap to zvládnul na jedničku
Jen jsem zahlédla název diskuse a už jsem věděla že napíšu jasně jdi ![]()