Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat jak to je s přivýdělkem tento rok
za odpovědi děkuji
![]()
Příspěvek upraven 07.02.13 v 22:41
@jetrka píše:
Chci se zeptat jak to je s přivídělkem tento rokza odpovědi děkuji
Hlavně ne nic, kde je potřeba čeština.. A k tématu podobně jako @Verca1989 →???
Přivídělek
A jak je to s ním letos? Nevím, jak s přivídělkem, ale přivydělávat si snad můžeš - pokud teda máš na mysli přivýdělek k rodičáku ![]()
Tento rok je to tak, že všechny firmy, které žádaly poplatky na zaslání potřebného materialu, poplatku ruší…vše je zadarmo a za každou zkompletovanou tužku dostaneš 1000kč
.
Pardon, musela jsem
![]()
Jinak se taky přidávám:???
Zakladatelka asi mela na mysli zda-li si k rodicaku muze privydelavat. Taky by me to zajimalo, jestli muzu nastoupit na HPP aniz bych musela zrusit RD. (syn ma 1,5 roku)
@alli_li můžeš, pokud máš pro syna hlídání (ne školku nebo jesle), třeba někoho z rodiny, kamarádku atd..
@Verca1989 Takze uz v tom omezeni neni jako driv? P. s. Sam by klucik doma nebyl ![]()
@katulka.k máš prosimtě kontakt na firmu, měla bych vážný zájem. Děkuju.
Není, můžeš pracovat jak chceš, ale jak píše @Verca1989, nesmíš dát malou do jeslí. Max. myslím na 46 hodin měsíčně. (tím číslem si nejsem úplně jistá). Od 2let ho můžeš dát už na každodenní docházku do jeslí
Já měla za to, že už není omezení co se týče hlídání. Školky berou nejdříve ve 2 letech, tam omezení není, to je jasné. Ale jak jesle? Já dávala dcerku do soukromých a někdo mě strašil, že i soukromé jsou problém (ale bylo to tedy před 3 lety). Myslela jsem, že nyní už je to dané, že dítě může chodit do jeslí/školek a není to státem regulováno.
@K.Black píše:
@katulka.k máš prosimtě kontakt na firmu, měla bych vážný zájem. Děkuju.
Lituji, už není místo. Zájem byl opravdu veliký
. My jedeme letos na dovolenou na Seychely a už se mi dělá nové BMW na zakázku ![]()
Dekuji. Ale fakt ze i kdybych si mela vybrat mezi mzdou a rodicakem, tak vyber je jasny
Ja ze uz me prestalo bavit hlidat rodicak a zacinam koukat po praci.